FIV in Ungaria 22
Raspunsuri - Pagina 6
sunshine4ever spune:
Buna fetelor, sunt sotul lui magduta10 si de azi avem in burtica doi bebelusi. Sa ne ajute doamne doamne sa stea acolo inca 9 luni dezile.Dr.e foarte multumita pt.ca endometru e de9-10 iar bebicii erau de 8 celule .de azi in doua saptamini vom afla si rezultatu.Va dorim mult succes tuturor in continuare si multi pupici.In rest va mai dam de veste cand ajungem acasa.
Ioana iti multumesc de mesaj,sunteti tare draguti ca va ganditi la noi. am si eu un sclav, dar ii place. Ne gandimi si noi la voi si sambata sa fie cea mai fericita zi din viata voastra. va pupam.
in asteptarea unui ingeras
kla78 spune:
MARITOF imi pare rau scumpa pt nereusita,astae viata,eu cred ca depinde si de noroc,chiar daca totul merge ok cu trat nenorocul isi face aparitia,hai capul sus si mergi mai departe!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
pussi spune:
kla, magduta sa fie intr-un ceas bun ! Sa stea lipiti de burtici 9 luni .. si peste doua sapt. sa va trec la
ioana nu trec pensiunea... te las pe tine s-o faci cand deschizi noul capitol in calitate de
crisis cum zici tu e bine!
legaturoooooo nu mai ai mult siiiiiiii pleci
diapapadia multumesc pt. cuvintele frumoase! nu a fost mare diferenta, stimulare tot Gonal... si doar suprefact in loc de 5 zile, am facut 9 zile! Diferenta mare a fost la tratamentul de sustinere a sarcinii.. am primit progesteron injectabil pana la 6 sapt.!
va pupacim pe toate!
PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
corina74 spune:
pe toate fetele
magduta ma bucur ptr tine si sa ne dai o veste buna in final.
DD are grija
corina74 22 ANDREI-DUMITRU
Chiara spune:
magduta si sotul magdutei, eram sigura ca va fi bine! doamne ajuta ca peste 2 saptamani sa ne anuntati ca testul este pozitiv.
maritof, chestia cu abundenta ciclului este discutabila. in cazul meu a fost ciclu abundent si test pozitiv. daca eram un pic mai inspirata (ca vigilenta nu aveam cum sa fiu in stresul de atunci), mai faceam un test si vedeam ca a crescut valoarea, dar asa....eu zic sa faci totusi un test din sange. asa vei stii sigur.
crisis81 spune:
Kla78 supeeer tare!!!! Bravo mami! Da vezi ca iar nu-mi place de tine. De azi esti si depinde numai de atitudinea ta daca ramai asa 9 luni de acum in colo. Si stai linistita ca te inteleg. Nici de mine nu o sa scapati nici dupa ET. O sa fiu in pat, dar cu laptopul in brate conectat prin telefon la internet. Merge mai greu da sunt aici .
Magduta felicitari pentru . Sa creasca mari la mami in burtica si sa va bucurati de ei. Daca stati pana vineri ne si vedem. De fapt de joi seara ajungem.
pussi x3
Ioana am vorbit cu Cornelia si ne vedem maine toate trei
www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">SPANIA 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele Multe poze
Asteptand un ingeras
dariaioanaxx spune:
Buna fetelor,
cum imi pun niste poze in album, cine ma invata ca nu stiu?!
Magduta-abia astept sa se prinda amandoi si sa le punem nume! Bafta si sa ti fie de bine viitoare mamica!
pupici tuturor; azi merg la eco dar nu la doctora mea pt. ca iar m a reprogramat, merg doar la eco deocamdata;
daria
pussi spune:
IOANA 3 perechi de pumni sunt stransi astazi pt. voi! Doamne ajuta!
PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
AngeliquedeS spune:
Ioana, si eu sunt alaturi de tine!
Pupici,
Angelique 28+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
dariaioanaxx spune:
Buna fetelor! ieri am fost la eco si se pare ca totul merge spre bine!
dna dr. de la eco mi a spus ca ovarele sunt polichistice dar ca nu mai am decat doua chisturi mai mari, unul pe fiecare ovar de 17 si resp. 15 mm din 7 cate am avut la ultima eco pe ambele ovare, restul sunt sub 10 mm;acum continui cu AC pana pe 17 cand merg la Medsana la control si sper sa primesc unda verde pt. FIv cat mai curand!
Ioana-iti tin pumnii azi, sa ai valoare mare, mare cat de mare iti doresti tu! si te astept sa ma inveti sa mi fac album pt. ca deja am descarcat fotografiile din telefon!
Magduta- m as bucura mult sa reusesti!totul va fi asa presimt!gandeste pozitiv si gaseste ti o preocupare care sa te detaseze putin, dar nu exagera!bafta!
pupici tuturor!
daria