FIV in Ungaria 22
Raspunsuri - Pagina 17
Simona_ spune:
Felicitari KLA, stii ca si eu am facut testul mai devreme si a fost pozitiv. Nu iti pierde increderea si repeta-l peste cateva zile. Iti tin pumnii stransi, la fel si celorlalte care asteapta rezultatele.
Pusii, noi suntem bine si speram sa aflam saptamana aceasta cati suntem. In rest sper eu ca e ok. Mici dureri prin burtica, crampe cat incape, dar am citit ca e normal, incep modificarile la nivelul uterului, iar daca sunt 2 cu atat mai mult. Ma rog pentru asta.
Simptome inca nu avem, dar cred ca e prea devreme. Sanii un pic durerosi, un pic de ameteli dimineata dar cred ca de la progesteron si pe la pranz vine mos ene pe la gene, dar e ok.
Va doresc si voua care sunteti in asteptare numai bine, iar celor care sunt cu tratamentele dinnainte, nu va pierdeti speranta.
dariaioanaxx spune:
Magduta- stai linistita si nu ti mai face probleme,o sa vezi ca va fi OK! mai asteapta pana maine seara si apoi fa ti testul,verisoarei mele primul test din urina i a iesit negativ dar nu cred ca avea decat vreo 9 zile de la ET si bineinteles ca a plans degeaba,oricum eu am cunoscut o ca era gravida ca avea o stare de somnolenta continua si avea si o fata diferita putin, cu cearcane maronii, oricum testul poate iesii si mai devreme de 14 zile dar presupun ca numai la cele care au gemeni; eu am fost ieri la Man. Ghighiu, unde este o icoana cu Fecioara Maria, facatoare de minuni si m am rugat si pentru mine dar si pentru voi toate fetele de pe forum; fii optimista!
daria si foto
sunshine4ever spune:
Pussi multumesc, am inceput sa iau deja de aseara no-spa ca sa se mai relaxeze uterul , poate poate......doar ca eu stiam ,asa folosim noi , cite 4 tb pe 24 de ore.
Daria multumesc din suflet. Sa te auda Doamen Doamne si sa ne ajute pe toate.
De simpromen nu stiu ce s amai zic, doar crampele acelea, si psihic fara sa ma pot abtien pling din orice, sau la orice veste fie ea buan fie ea rea. Aaaaaa si de linia ombilicului, sotu vede ceva linie cam de vreo 5-6 cm, dar nue pina la ombilic. O fi ceva.
Va pup pet oate, acu am reintorc in pat.
in asteptarea unui ingeras
zozela spune:
Fetelor rugati-va si voi pentru Liana-Joi este ziua cea mare!!Doamne-ajuta!
Felicitari proaspetelor !!
Ela.. in 17+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
szivarvany spune:
Felicitari, Kla !!! Moama, tin pumnii stransi -stransi sa fie totul ok !
Deci joi e ziua mareee ? Atunci sunt pe baricade, Liana !
tuturor viitoarelor mamici de aici si gravidutelor si mamicilor !
semneaza,
aia care se tot baga in seama
Daria & GIULIA(2004 08 16)
dariaioanaxx spune:
Kla- felicitari si sa stea bebeii 9 luni acolo la tine in burtica!
Liana - iti tin pumnii !
Ioana- ai vazut pozele? sau nici acum nu am reusit?
Magda-gandeste pozitiv, fii pozitiva si nu exagera cu patul!gaseste ti o preocupare care sa te mai distraga un pic sa nu te mai gandesti doar acolo!
Crisis-bafta!
Pussi- si mie mi a dat dna dr. Protopopescu de facut o lista mare de analize ce se fac inainte sarcina si mai ales inainte FIV, ce am scris sunt numai o parte!sper sa mi iasa bine!
daria si foto
kla78 spune:
multumesc mult de tot fetelor inca nu realizez,imediat imi sun dr sa vad ce zice,la bhcg n-am putut sa merg ca m-am trezit abia acum si ca sa pot sa-l fac trebuie sa merg 120 km la laboratorul unde imi da rezultatul in aceeasi zi,am un laborator aproape dar dureaza o sapt,astept sa vina sotul pe joi sa ma duca el ca eu nu vreau sa conduc.
MAGDUTA cred ca iti aduci aminte ca si eu am spus ca si eu am avut in ultimele zile dureri mari ce ma trezeau noaptea din somn, fa-ti si tu un test,hai capul sus ca trebuie sa reusesti !
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
Chiara spune:
magduta, eu cred ca ai simptome de sarcina. crempe si dureri de burtik au aproape toate femeile cam cand ar trebui sa vina ciclul, numai ca acesta nu apare. eu sunt sigura ca la tine e vb de gravideala, ce nu stiu este daca e unul sau doi. hai ca mai ai un pic si dai de baut.
liana, doamne ajuta si tin pumnii sa fie totul bine, desi nu stiu ce faci tu, inseminare sau fiv?
pussi, visul sa ramana doar vis pana la termen! si iti doresc sa se linisteasca starile astea de.
kla, felicitari, sigur este sarcina, ramane sa vezi si valoarea beta-hcg.
tuturor.
ioana_p76 spune:
Magdutastai linistita, draga mea, nu te mai stresa si nu mai plange. Durerile pe care le ai poti fi semne de sarcina, cum zic si fetele. Cred ca poti merge sa faci un test bHCG. Hai ca te asteptam cu vestea cea mare!
Liana eu incep de pe acum sa-ti tin pumnii! Doamne Ajuta
Daria am vazut pozele, sa-ti traiasca baiatul, e tare frumusel! Si tie iti doresc sa-i faci cat de curand o surioara sau un fratior!
Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
kla78 spune:
fetelor am mai facut acum un test si e tot pozitiv,
PUSSI mi-au dat lacrimile cand mi-ai adus aminte de bikinei rosii si boabe de struguri,offf amintiri.
LIANA,CRISIS, va tin pumnii stransdi tare,si sa stiti ca aveti locurile ocupate la odisee!va astept acolo si daca DD ne ajuta vom fi colege mai departe!
MAGDUTA
ce faci???ai facut test???cum te simti???
CHIARA,IOANA va multumesc fetelor cate un pt fiecare!
acum pe mine m-a luat frica cu mancare,adica mi frica sa mananc spanac scazut sa nu fac rau la bb/i,si as manca unt da' iar mi frica,offf voi ce ziceti?sa pap sau nu spanacul??sau ce sa-mi gastesc bun si sanatos???
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos