FIV in Ungaria 22

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paula33 spune:

Buna fetelor! aspirante si viitoare mamici ma pentru voi sa va dea DD tot ce va doriti! Va pe .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Buna diminetza la toata lumea!
Eu sunt foarte bine, ma plimb si imi place la nebunie. Acum suntem in Viena la niste prieteni si e super. Sotul ma enerveaza ca a racit un pic si a facut doua nopti la rand febra. E ca un copil mic.
La pensiune e perfect pentru ca ma simt ca acasa ceea ce cred ca este foarte important si o sa stam pana la rezultat.
Aseara ii spuneam "ia uite puiu eu nu am facut vanatai pe burta de la injectii" si azi ... facusem. Imi dau ameteli injectiile astea si parca ma dor ochii in cap. Dar e ok. Suport orice pentru BB.
Diseara plecam inapoi spre Szeged si maine dimineatza ma duc la clinica pentru ca-mi place mai mult sa ma injecteze acolo.
Cornelia intr-adevar am trecut vineri prin niste emotii...am zis ca e un cosmar. Iti povestesc mai pe larg acasa. Iti tin locul cald aici la pensiune.
Magduta Kla asteptam rezultatele pozitive.
Pussi am sa-i transmit lu Liana daca ma mai intalnesc cu ea urarile voastre. Ai grija de tuste si de mami lor.
Ioana, Daria, Chiara si restul fetelor va multumim pentru rugaciuni si urari. Sa dea Dumnezeu la toata lumea copii frumosi si sanatosi.

www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">SPANIA 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele Multe poze
Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

buna tuturor!
magduta iti tin pumnii stransi! Daca nu era asa frig afara iti propuneam sa ne vedem, asa....astept sa se mai incalzeasca!
teacdrn inseminarea e o procedura mai putin invaziva, desi nu stiu cat e de eficienta. Stiu ca este folosita in cazurile in care trompele sunt OK. Tratament am avut de stimulare cu Clostylbegit (nu stiu daca am scris bine)apoi Merional si una singura de Ovitrelle. In a 14-a zi imi facea inseminarea, adica sotul meu dadea sperma pe care o prelucrau in laborator si apoi dr. o introducea in uter. Nu doare, nu e stresant. Stateam apoi aproximativ o ora intinsa pe pat, apoi spre casa. In continuare mi-a dat sa iau Duphaston, Magne B6 si vitamina C. E drept ca pana acum nu am avut rezultate, poate luna asta.... Chestia asta costa cam 200 euro, fara medicamente. Cam atat! Bafta!

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Pussi ce fac tustele??? sunteti bine?
Adela nu reusesc sa pun poze . Poate ma ajuta careva
Magduta, Kla, Cris, Liana multa bafta

Tia si Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Tia avem program de nu-si mai face efectul nimic... fierul din perfuzii nu-l asimilez... astept maine sa vb cu dr. meu sa vedem ce facem! Pe yahoo nu mai poti pune poze ....
crisis bafta la productia de oute! si pupici Lianei! imi place ca imibini utilul cu placutul.. e important pt. moralul tau!
magduta, kla cea mai fericita saptaman va doresc din viata voastra de pana acum!
simo ce face burtica?
andicule tot la nemti esti? cam lungi cele 3 zile

va pupacim!

PUSSI 31+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Fetelor, daca ati citit la subiectul fiv atunci stiti ca Kla are test pozitiv in z10 de la ET!
Felicitari Kla, esti , cu un test pozitiv asa devreme! Si nu-ti mai face griji de seu, ca ar fi prea devreme sa se vada la test sarcina daca ar fi asa. Fa si un BbHCG sa te linistesti! Hai ca e foarte bine! pe burtik
Magduta tu urmezi, abia astept sa ne dai si tu vestea cea mare!
Pussi imi pare rau ca nu te simti bine, saracuta, prin cate ai trecut dar mai e putin si se va termina totul cu bine si iti vei tine fetitele in brate si vei fi cea mai fericita mamica!x3
Andicu ne e dor de tine! si pt Filip!
Cris abia astept sa ne spui cum a fost azi la echo!
Dariasper ca n-ai renuntat sa mai pui poze. Abia asteptam sa-l vad pe baiatul tau

toate fetele si va doresc o saptamana super, desi e tare frig afara!

Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Ioana- nu am renuntat, dar ceva nu este in ordine cu parola mea!am trimis multe mes. si nu mi le ia, sper de data asta sa mearga!

daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Ioana-sper ca am reusit, pe calc. de acasa nu am reusit nici sa mai trimit mesaje!

daria si foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna fetelor !
Nu prea am vesti bune , de vreo doua zile am niste crampe/contractii chiar in zona unde mi-au fost implantati cei doi bebici. Intensitatea e foarte mare , ca la momentul respectiv simpt ca cevase ruep din mine sau cel putin m ataie in doau citeva secunde, apoi ma lasa. Nu stiu ce o insemna ca duap simptoem de cm s-au tranformat in asa dureri. Oare sa imi fac si eu un test? am avut ET in4.10.2007? Dar parca mie- frica de rezultat.
Kla FELICITARI sa ai sarcina usoara si important sa iti mentii optimismul. Ai vazut ca Doamne Doamen le rinduie pe toate? Las ca o sa fei bien si cu sarcina.
Sandica iti multumesc ca te gindesti al mine, dar deocamdata mai stau in patuti apoi nici cu moralul nu stua prea bien de cind cu dureriel astea, imi vine sa pling intruna si nu am pot abtien vine din dinauntrul meu. Asta e om vedea.
Va pup pe toate.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

KLA!! FELICITARIIIIIIIII GRAVIDUTO!!!! SARCINA USOARA SI BB-ICI SANATOSI!!! vezi ca a tinut faza ... ca la mine si la Ginger, si amnadoua suntem cu la purtator

deci fetelor de REVELION: bikini rosiiiiiiiiiii noi, struguri obligatoriu si spargeti pahare se lasa cu gravideala!

Magda sa iei NO-spa, maxim 3/zi, dar nu sta asa! si pe mine m-a durut burta ca la CM... Iar cu testul .. doar daca il faci din sange!
Ioana toata noaptea am visat ca am nascut...
crisis bafta azi la eco!

PUSSI 31+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput