FIV in Ungaria 22

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

magduta, asa vezi, deja e mai bine! vreau sa te vad numai increzatoare in sansa ta, asa cum si eu sunt.
maritof, ce bine ca te "vad"! ma bucur ca ti-ai revenit si ca vezi lucrurile cu alti ochi. si asa trebuie sa faci, ca noi toate: sa nu te lasi invinsa de esec, dupa toate incercarile va veni si premiul cel mare, vei vedea.
ioanap76,
tuturor si un wk cat mai putin friguros!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna fetelor si sa aveti un weekend pe cinste, cu mult acaldura, c afara......
Maritof las ca DD l erinduie petoate, si bune si rele, si cum zice Simona (sper sa nu gresesc numele) trebuie sa ducem crucea care ni este data.
Chiara e mai bine, undeva nici nu am incotro, in adincul sufletului meu stiu ca trebuie sa reusesc asta e sansa mea si Doamne imi asculta rugaciunile, dar mai are omu si ziel cind se prabuseste. Hai ca mergem ininte, cu incrdere.
Crisis si Gyongyi Am scris si eu la anunturi tehnice si i-am scris is pm administratoarei de desprecopii dar vad ca tot degeaba, si mie mi-a venit ca are instiintare pe mail dar nimic. Intr-un final poate reusim.
Ioana tu ce mai faci , cum esti?
Va pup pe toate

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

cris ce peripetii....bine ca pana la urma s-a rezolvat
cum esti? ai facut injectiile azi?
eu am avut aceleasi doze ca tine dar fara merional,8 foliculi cu 5 ovocite deci e bine bine
magduta cand faci testul? sa pregatesc majoretele.....
va pup pe toate ,un week-end calduros va doresc

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonacostin spune:

Salutare tuturor!
Ioana draga, din pacate si la noi a fost testul negativ...Speram ca data viitoare sa fie bine... Ce mai pot spune...Am fost plecati la Brasov, am avut un deces in familie si am cam intarziat cu raspunsul, din pacate!
Liana draga, asteptam vesti bune! Succes si sunt cu gandul la tine sa reusesti!
Bafta tuturor fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Fetelor, am intrat sa va salut. Nu mai intru eu asa des ca inca sunt suparata si nu vreau sa scriu lucruri triste. Incet incerc sa imi revin, parca e mai usor decat data trecuta, desi as fi crezut ca e mai greu, nu stiu, m-am invatat poate cu esecurile..dar destul despre mine ca iar ma plang, poate v-ati saturat de mine sa ma tot plang, sunt lucruri mult mai grave decat 2 fiv-uri nereusite.
Dar sunt alaturi de voi, va citesc mereu mesajele si va tin pumnii!
Magduta, Kla ma gandesc la voi si abia astept sa ne dati vestea ca sunteti
Cris, Liana mult succes la tratament si apoi asteptam si de la voi aceeasi veste mare ca sunteti
Maritof multumesc de incurajare! Stiu cum te simti, te inteleg si sper sa reusim s-o luam de la capat. Sa-mi spui ce-ti raspunde dr. Z, mie mi-a scris ca ii pare f. rau insa crede in continuare ca avem sanse.
Ramona speram la o veste buna de la tine..daca nu scrii ce pot sa cred..sa stii ca suntem aici cu toate daca vrei sa te descarci. Pentru mine a contat orice vorba buna pe care mi-au zis-o fetele. Insa sper ca poate n-ai putut intra si de-asta nu ne dai vesti bune despre tine!
Chiara tu ce mai faci? Cum a ramas dupa ce ai facut histero? Cu analizele ai terminat?
Cenusareasa mai da si tu un semn, ce mai faci, mi-e dor de tine!

toate fetele!

Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Salutari fetelor!

Magda- cand faci testul sa stiu sa ti tin pumnii?durerea de burta, cap si mai ales de spate sunt semne bune si mai ales prevestitoare de sarcina! am trecut prin asa ceva si iti spun din experienta!
Liana- asteptam vesti bune, bune si de la tine!sper ca totul sa fie OK de data aceasta si bebeii sa stea 9 luni la tine in burtica!
Crisis- bafta si tie!
Ioana - am pus pozeee !hai lasa supararea ca totul va fi bine!referitor la poze, nu intra din prima, trebuie dat "la my..." si apoi la "albums" ca sa se vada, cred ca am gresit pe undeva..nu?oricum important e ca am reusit!

quote:
Pussi
-dna dr. Protopopescu mi a cerut sa fac analizele astea(ureaplasma,micoplasma, cult.col, secr. vag., chlamidia si din sange chlamidia, toxop., rubella, CMV)mi a spus ca la Medsana se mai cer si astea inainte de FIV in afara de cele ce mi le a cerut dr. Z. in Ungaria, mai le am de facut pe cele din sange si sa astept rez., apoi pe 24 merg la control;sper sa mi iasa bine , sa nu mai am probleme si cu astea! salutari fetitelor! gemenii din FIV nu sunt identici, nu ?sau ma insel?

pupici si salutari! pt. Andicu si Filip, Chiara, Cornelia si toate fetele!

daria+foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Daria si Cornelia testul am sa il fac de urina priam data pe miercuri dimineata.
Ioana

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Daria nu se vad pozele nicicum, tu le vezi, ca esti logata in webshots, eu daca intru cum zici tu, ajung sa le vad pe ale mele, deci modifica la semnatura doar link-ul si pui link-ul care iti apare exact cand ai albumul tau deschis. Hai ca trebuie sa mearga pana la urma.
Magduta tinem pumnii stransi pentru miercuri!

Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

magduta, kla, liana, sunt cu gandul la voi sa ne dati vesti bune!
ioana, eu am rezolvat polipul, am primit si ex. histo si e ok. acum astept rezultatele la culturi si apoi decidem ce facem mai departe. cum am noutati despre mine, revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teacdrn spune:

Fetelor imi pare tare,tare rau ca sunt atatea nereusite in ultima vreme, atatea vise spulberate. Ma rog sa avem toate puterea sa speram in continuare, sa ne ridicam si sa luptam iar si iar pentru un final fericit! Nu trebuie sa ne lasam!
Chiara- eu nu stau prea bine; perechea mea a inceput sa respinga ideea de FIV asa ca incerc sa strang informatii despre inseminare si sper sa primim unda verde, avand in vedere problemele existente.
sandica- te rog frumos daca poti sa scrii cate ceva despre ce presupune o inseminare-tratament, cum decurge, recomandari.
magduta10,kla,liana30,crisis81- va asteptam cu vesti bune!!!
va pup pe toate, Tea

Mergi la inceput