FIV in Ungaria 22

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

magduta, sa stai linistita, fara pic de stres, ca eu sunt sigura sigura ca bebeii sunt bine , am eu asa o presimtire!
crisis, din cate stiu eu daca sangerarea apare dupa ora 14, se considera ziua 0, deci abia ziua urmatoare e ziua 1. intalnirea cu dr. Z te prinde in ziua 2. drum bun si mult noroc!
cornelianeli, eu astept rezultatul de la culturile de col pe care le-am facut la szeged si apoi vom decide ce facem mai departe impreuna cu dr. krizsan.
simona, beta-hcg-ul poate sa orienteze asupra nr. de embrioni care s-au prins. dar nu e o regula. corina74, daca nu ma insel, a avut valoarea de 7sute si ceva si un bebe, altele cu 3sute si ceva si 2 bebe. deci... orienteaza. oricum ar fi, tu esti gravi si asta e cel mai important.
redai, din cate stiu eu, numai in statele unite in centre ultraspecializate, exista posibilitatea de a alege sexul viitorului copil. e o metoda controversata chiar si acolo. si da, prin fiv sunt sanse mai mari sa ai gemeni sau mai multi decat natural.
tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Daria eu analizele astea nu le-am facut di nsinge , dat si faptul ca eu niciodat nu am fost bolnava asa ca nu ma consider nici acu. Dar ceea ce priveste chlamydia era obligatoriu si al szeged, dr-ta chiar a pus mare accent ca nuincepe procedur apina nu are in mina chlamydia si celelalte care sunt transmisibile sexual, ma rog trichomonas , ....aerobi si anaerobi..... Deci trebia sa le fac di nnou restul m-i le-a acceptat de data tercuta.
Chiara stau linistita ba pe patul meu ba pe al vecieni, ca doar asa mai trece timpul, cu povesti, apoi de invatat mai are de astepta desi ar terbui ca joi minten ii aici. Api abia astept pe sotu de la lucru sa ii pot da in continuare, ca doar a stat destul trei saptamini , nu

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

bine v-am regasit, multumesc mult pentru felicitari si sustinere.
dupa cum stiti am nascut pe data de 01 oct la ora 17.35 Ale a avut 3800 gr( surprinzator pentru mine, ma asteptam la 3000gr, dupa spusele doctorului) si a avut primul 10 din viata ei.
noi suntem bine, printesa este cumintica, mancacioasa si somnoroasa, este super frumoasa, mi-e drag de mor.Am pus cateva poze in album sa vedeti si voi comoara noastra.Inca nu m-am acomodat cu programul, sper sa-mi revin cat mai repede si sa stam mai mult de vorba. Operatia a decurs fara probleme, acum nu mai am chiar nimic, parca nici nu a trecut bisturiul pe acolo.

VA PUP SI VREAU SA UREZ MULT SUCCES CELOR CARE SE PREGATESC DE FIV.
PUSSI mai ai putin de tot si punem majoretele si pentru tine.
Liana te pup si iti tin pumnii sa fie bine de data asta,te sun...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiii!
simona eu am aflat in Z12 dupa ET ca am .. asta in urma unei ecografi si in Z13 am repetat BHCG-ul! Sarcina usoara si BB(ici) sanatosi!
magda cam mult pe la calculator.. daca nu treci in pat venim la tine!
chiara tu ce faci? cand incepi? vezi ca e o clinica in Viena care iti spune sexul embrionilor, dar nu te lasa sa optezi decat daca sunt mai multi de aceeasi calitate!
tia mersi de incurajari! Acum vreau 36 de sapt. si peste 2.500 gr.! imi tot cresc pretentiile odata cu burta!
daniela ce papusa frumoasa ... si in patutul ei de acasa.. la baita ei. Cred ca esti in . Cu programul te obisnuiesti.. sunt sigura! Important e ca sunteti sanatooase amandoua!
crisis drum bun si te asteptam cu vesti bune!
daria eu mi-am facut analizele.

Eu iar vomit... sapt. asta n-am pus niciun kg.! Fac perfuziile cu venofer.. dar nu stiu daca e suficient! De kg. inca n-am spus medicului, daca pana duminica nu pun nimic.. ii spun!

PUSSI 31+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Pussi bate-ma de asa vrei da rnu tare, crede-ma stau in pat dar citeodata nu mai pot si citeodata imi bate inima de tare de parca ar bate doau inimi, si atuncea ma mai ridic doua pasi al calc va mai sriu si iar la pat. Sper sa nu se supere bebicii mei asa de tare pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_ spune:

Pussi, iti multumesc pt ca m-ai trecut pe lisa , de cand astept momentul asta. Ma rog sa raman acolo pana prin iunie anul viitor, iar celor care inca nu sunt pe listuta le doresc sa ajunga cat mai repede.

Sunt foarte curioasa, chiar m-as duce la un eco sa vad care e situatia, mi-ai dat o veste buna pussi. Ma duc sapt. viitoare. Tu cat ai stat in patut dupa fiv, eu sunt acasa de doua saptamani si deja imi vine sa ma urc pe pereti. Abia astept sa vina luni sa merg la birou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Buna seara fetelor! mamici, viitoare mamici si aspirante!
sunt bucuroasa ca mi am putut face album si ca am reusit sa pun niste poze in el , in final!le puteti vedea la semnatura!
Pussi- ai facut analizele ca ai vrut tu sau ti le a cerut dr. Z.? mie nu mi a cerut astfel de analize si oricum ce mi a cerut si am facut, inclusiv analizele pt. anestezia de la punctie sunt facute in martie si cred ca va trebui sa le repet!
Mersi Ioana!cred ca am reusit cu albumul!

pupici tuturor!

daria+foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

simo ma bucur ca esti si sa stai pe listuta pana in iunie cand treci la mamici! Eu am facut eco in TM, se vedeau doar saculetii fara embrioni, atunci ieseau din endometru! Medicul din TM, la el am facut eco, care-mi urmareste si acum sarcina, mi-a spus din acel moment" gata, rapaos cat mai mult, pat cat incape"... aceeasi chestie mi-a zis-o si Zadori la prima vizita de gravida! Si se pare ca au avut dreptate! Am fost 2 zile la servici in sarcina, in rest acasa... am iesit in oras.. dar totul cu masura! Daca vrei .. cam 18 ore/zi am stat in pat!
daria medicul meu din TM m-a pus sa le fac inainte de primul FIV! daca tin eu bine minte m-a pus sa fac mult mai multe ... parca mai era citomegalovirus, RH.. la ambi parteneri, gardenela.. sau asa ceva.. tot din secretie+ sange... inclusiv cultura de col am facut!

PUSSI 31+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Am ajuns cu bine. Ne-am despachetat am papat ca doi purcei si acum sotul meu face LEGO (da a-ti citit bine) si eu m-am chinuit sa instalez laptopul si sa scriu un pic. Mai pe larg va scriu maine.
Am luat legatura si cu Liana si ne vedem maine la clinica. E superb la pensiune. Gazda este nu de treaba ci foarte de treaba. Si cam atat ca imi cade netu imediat.
Maine intru de la doamna si o sa va scriu mai mult. Ma pup si va iubesc!

www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">SPANIA 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele Multe poze
Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor !
Noi suntem cam matinali, da rnu avem incotro , cind tati merge al lucru ne trezim sinaoi ca sa faca patul si alte cele ca sa nu facem noi eforturi. DAr am intrat sa va salutam si ne intorcem al patut .
Crisis sa ai mult succes si sa ne dai vesti bune. Da Liana unde s-a cazat pina la urma ?
Liana imi pare rau ca nu ne-am intilnit . Sa dea DD sa vii si tu cu vesti bune.
Mirela tu ce mnai faci, ce mai fac copii , sunt bine?

Mergi la inceput