FIV in Ungaria 22

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

magduta, bine ati revenit acasa!
simona, felicitari inca o data si sa te bucuri de sarcina 8 luni si jumatate de acum incolo.
tuculucu, sa stii ca m-am intrebat oare ce mai faci? ma bucur ca totul este bine dupa fiv-ul din vara. pe cand et cu embrionii crioprezervati? succes si sa ne dai vestea ca nu mai e nevoie de un alt fiv.
kla, tin pumnii ca bebe(ii) sa fie lipiciosi! doamne ajuta
crisis, drum bun spre szeged si sa fie intr-un ceas cu noroc, sa te intorci graviduta de acolo. trebuie sa gandesti pozitiv, sansa ta nu ti-o poate lua nimeni.
liana, ce vesti ne dai pana acum?
internet, ioana, dariaioana, cornelianeli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Cris iti doresc drum bun si mult mult noroc, sa fii optimista si sa te intorci graviduta de acolo cel putin cu gemeni! (ca stiu ca asa vrei)
Sa stii ca ma voi ruga pentru tine sa fie totul bine! Sa ai incredere in sansa ta!
Sper sa ne dai vesti cat de curand poti despre tine!
Magduta bine ai venit acasa cu puiutii in burtik! Sa stai cumintica si peste o saptamana sa ne anunti ca esti graviduta! Tin pumnii!
Ramona sper ca esti bine! Astept vesti de la tine!
Kla tin pumnii in continuare!
Tia stiu ca ai reusit a sasea oara, nici nu pot sa-mi imaginez ce greu ti-o fi fost pana sa reusesti! Toate incercarile le-ai facut la Szeged? Intre fiv-uri, ti-a mai recomandat ceva analize in plus sau tratamente?
Simona tu ai facut doar 2 merional/zi si ai inceput in z5 de cm? Si cate zile ai facut merional? Mi se pare asa usoara stimularea si totusi ce rezultat bun ai avut!

Eu am facut pe langa suprefact, gonal f 75 si la incep. 1 merional/zi, apoi 2/zi, apoi 3/zi, impreuna cu gonalul si ce rezultat prost..cred ca altele ar fi facut hiperstimulare..nu stiu de ce nu mai produc foliculi.. O noua problema, ca de, poate nu aveam destule...

Mi-a raspuns dr. Zadori, a zis ca ii pare foarte rau, dar crede ca avem in continuare sanse. Mi-a zis ca la urmatorul cm sa refac FSH si LH. Si se va gandi in functie de rezultat. Dar eu mai pot avea incredere in analizele de aici dupa ce am patit prima oara, sa-mi iasa FSH de 6 si ceva si la Szeged peste doar o luna tot in z2 sa fie de 13,85, ca doar luasem AC 23 zile, nu ar fi trebuit sa creasca atat, sigur cei de la Synevo l-au gresit. Doar sa fac la doua lab diferite in aceeasi zi, oare ce-o iesi? L-am intrebat daca ar trebui sa fac laparo, n-a raspuns, dar eu voi face totusi, sa mai elimin o cauza

toate fetele! Si va multumesc tuturor pentru incurajari, mi-au prins tare bine!

Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Buna seara!
Am o problema (cred). Eu ma intalnesc cu Zadori vineri dimineata si cica ar fi trebuit sa fie z2. Dar mie mi-a venit in seara asta la 6. E problema? Ce ma fac?
Ioana multumesc pentru mesajul de pe mess. Esti un suflet! Am simtit in cuvintele tale optimism. Dumnezeu ne pune la multe incercari si cum spunea sotul tau "ne da exact cat putem duce". Sincer eu sunt cam rece acum, dar totodata foarte agitata si emotionata, dar asta datorita plecarii. Sper oricum sa ma intorc cu gemeni . Despre analize sfatul meu este sa le faci la Bucuresti la un centru medical bun de acolo.
Va multumesc pentru urari la toate. Sa va dea Dumnezeu fericire. Caci daca aveti fericire inseamna ca aveti tot ce va doriti.

www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">SPANIA 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele Multe poze
Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Am si eu o intrebare. E adevarat ca prin FIV poti sa alegi sexul copilului?Exista sansa na ai mai multi bb?

Lore, mamicutza lui David
http://good-times.webshots.com/album/560900464EBTcPL?vhost=good-times&start=108

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

E ultima oara cand va scriu de la calculatorul meu de acsa pentru o luuunga perioada de timp.
M-am mai linistit un pic ca vad totul gata si in 10 minute plecam. O sa ma opresc la Manastire pe valea oltului sa ma rog pentru noi toate.
Va pup !!!!!!!!!!!

www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">SPANIA 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele Multe poze
Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Ioana-mersi mult, am reusit sa pun cateva poze, sunt bucuroasa, dar acum cum fac sa apara pe forum? o sa pun mai multe dar inca nu le am descarcat din telefon pe toate!

pupici!

daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata
cris drum bun
kla ,magduta cum sunteti?
chiara tu ce mai faci?
o zi buna tuturor

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna dimineata fetelor
Noi suntem bine, mai inpatut mai la miscare, a doar nu suntem bolnave, doar gravida cu doi puiuti, sper.
Maritof imi pare nespus de rau de nereusita ta, dar cum zice Simona DD le rinduai pe toate si stie El cui ce da si cind. Uramtorul trebuie sa fie cu suces.
Simona felicitari si din partea mea si un pe burica pt bebe sa ai o sarcian usoara si fara problem apoi un bebic snatos si frumso.
Daria
Pussi nu maiai mutl si iti vei tien tustele in brate.
Kla tu cum esti? Pe cind faci testul?
Tuculucu
Cornelianeli, Ioana
Chiara
Corina pt baietel si pt mamica
Sandica
Crisis stai linistia si nu t emai stresa, ca nuam rau iti fce, si de ti-a venit dupamasa cm nu se socoteste doar a doau zi z1 asa ca pe vineri vei fi in z2. Sate ajute DD sa fei cu reusita. Si nu in ultimul rind drum bun
Gyongyi
Liana
Fetelro va pup petoate, nu mai stiu pe cien am insirat si ep cine nu dar fara exceptie pe toate.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_ spune:

Buna dimineata;

Ioana, da, eu am inceput merionalul in z5 a cm cate 2/zi mai exact in data de 12.09.2007 si am continuat pana in 22.09.07 cand am facut ovitrele. O mentiune, zic eu importanta,eu aveam ovulatie si fara tratament doar ca in urma unor analize au descoperit o incompatibilitate intre mine si sot in sensul ca ii cam "kilaream" mititeii.

Sincer nici eu nu ma asteptam sa reactionez asa bine, chiar imi era teama pt ca unii spuneau ca ar fi indicat sa las sa treaca macar 6 luni intre fiv, dar cu eu toate le fac pe dos...

Sansa a fost de partea mea de aceasta data si sper sa fie pana la capat. Dr. chiar m-a avertizat ca as putea avea , ar fi incununarea dorintelor mele. De cand ma stiu am fost fascinata de ei, iar acum abia astept prima eco, care e programata pe 24.10.07 la Budapesta.

Pussi, tu cand ai aflat ca vei avea gemeni?

Cat despre b-hcg nu cred ca are rost sa il fac inainte de a merge la Budapesta unde sigur il vor face ei. Poate indica valoarea lui nr embrionilor, in sensul ca daca e mai crescut exista posibilitatea unei sarcini multiple?

Am atat de multe intrebari, nici acum nu realizez ce se intampla, dar sigur voi afla pe parcurs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Ioana-mersi pt. inform. sper ca am reusit!
Magduta-am uitat sa ti spun sa stai cuminte in pat si sa nu te agiti prea tare, ai incredere ca vei reusii!

Fetelor voi ati facut analizele astea?- ureaplasma, micoplasma, chlamidia din sange si secr., toxoplasmoza, rubella? mi le a dat dna dr. Protopopescu sa le fac si abia acum le am facut, o parte din ele nu toate,mi a spus ca sunt obligatorii pt. FIV dar in Ungaria nu mi le a cerut!

daria

Mergi la inceput