FIV in Ungaria 22

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

PUSSIx3,mai intru si eu cateva minute ca m-am cam saturat de pat,acum am citit si gata pot fugi linistita la pat ca oricum trebuie sa-mi pun utrogestanul.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ciao fetelor si cu riscul de a ma certa Pussi si pe buna dreptate va mai scriu citeva rinduri din ungaria. Ca doar cum zice Kla m-am saturat de pat si de fel dr-ta mi-a zis ca sa am misc ca nuis legata de pat. In fien eu am stat cumintica in patut de m-am si legat de ea.
Suntem bine si speram sa fim si mai bine, ei pina in data de 17 nu am altceva de facut decit sa invat pt grad principal , desi nu am nici un chef, si pe miercurea viitoare dimineata testul e in mina mea, sper sa fie sicu doua liniute.
Sa aveti grija de voi si capul sus tuturor.
Am sa va mai scriu de indata de ajung acasa dac anuamsa fiu prea obosita.

Grija mare de voi

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

IOANA orice ti-as spune,eu nu iti pot alina durerea. Am trait si eu aceleasi momente ca si tine, este tare greu, dar incearca sa te consolezi. Asta nu inseamna ca trebuie sa renunti. Sa nu te descurajezi. Suntem alaturi de tine.

PUSSI cum sunteti? Ce fac printesele? Vad ca nu mai ai rabdare si numeri saptamanile.

Ade 29 s RARES + DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Ioana imi pare rau, incearca sa te linistesti, nu te gandii ca nu reusesti, eu am reusit a 6 oara ( nu va doresc la nici una asa ceva, am spus doar ca sa vedeti ca pana la urma se poate).
Pussi Daria la nastere a avut 2600 g, am facut si eu injectii pt maturarea plamanilor ( 3 reprize , dupa 32 de saptamani ma tot pregatit), in spital dupa nastere am stat 6 zile. Printesele tale stau in burtica 38 de saptamani si nu trebuie sa stai mult in spital . Va pupam
Adelace parere au copii de ? mai merg??
Mi-ka azi a fost Maria la noi, ma intrebat Lelia ce faceti dar nu am stiut nimic de voi. Va pupam
Simona sigur esti . felicitari
Liana te asteptam sa te intorci , stie Zadori ce trebuie sa faca .
Va pupam pe toate

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuculucu spune:

salutare tuturor!!!

nu am scris de mult timp insa am citit si am fost la curent cu tot ce s-a intamplat.

Felicitari celor care au reusit si curaj mult celor care mai trebuie sa incerece!
Cele care sunteti acum pe metereze va tin pumnoo: kla, magduta, crisis, si celelalte...

Simona: ma bucur foarte mult! si eu cred ca esti graviduta. de ce nu mergi sa faci bhcg? la euclid pe castanilor iti prelucreaza testul daca o rogi frumos pe d-na doctor laborant ti-l face in ziua aia - la celelalte laboratoare le fac doar o data pe saptamana -
Tare m-as bucura daca ai avea rezultatul pozitiv! pentru mine ai fi deschizatoare de drumuri pt. ca si eu tot la Budapesta am avut incercarea nr. 1 si am prins drag de locul acela. Aceleasi medicamente de stimulare la-m avut si eu (probabil ca dozajul a fost diferit). Eu am facut FIV-ul cu dr. Kovacs. E ok, insa parca acum dupa esecul asta si dupa problemele de dupa (suprastimulare ovariana cu internare la cluj si probleme mari) nu mai stiu ce sa cred depre el.??? mai vedem la transferul embrionilor congelati ...

Despre mine ce sa va zic? am fost ieri la Cluj la controlul de dupa spitalizare (au trecut vreo 5 sapt.) si situatia e destul de buna. adica: ovarele sunt ok, nu mai sunt chisturi, foliculi sau alte cele, sau resorbit de tot. dar, din cauza infectiei acelea mari si trompele mele s-u infectat. fiindca nu sunt permeabile (infundate din cauza endometriozei) inlauntrul lor a ramas un lichid din acela care nu mai e infectie acuta dar poate oricand sa se declanseze (mai ales daca in zona exista infectii/inflamatii). Dr. a zis sa mai asteptam, poate facem transferul de embrioni si sa vedem cum se comporta. ...

inchei ca m-am intins prea mult si mai am inca treaba...

va pup, inca o data bafta tuturor si simona iti tin pumnii!!!!

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Buna seara! (Sau buna dimineata!)
Sincera sa fiu, oricat as incerca nu reusesc sa-mi adun optimismul pe care il aveam. Nu sunt nici foarte pesimista, adica zic ca am sanse, dar nu mai sunt 100% sigura. Poate doar 30% asa cum este si normal, ca atatea sanse iti dau si ei. Eu imi fac planuri pentru revelion deja, vrem sa plecam la bulgari la schi dar eu sper sa nu am voie sa schiez . Deci sperante am.
Simona felicitarile mele pentru BB!
Ioana ... nu stiu ce as putea spune... decat sa-ti ajute Dumnezeu sa faci un BB cat mai repede. I-ai scris lu Zadori? Ti-a raspuns?
Pussi eu iti doresc sa nasti peste minim 7 saptamani astfel ca eu sa nu-ti vad tustele decat la anu cand veniti la mare. Deci spunele sa stea acolo ca altfel va treziti cu musafiri si nu e bine asa devreme.
Magduta imi doresc din tot sufletul sa fie pozitiv in primul rand pentru tine si in al doilea rand pentru mine.
Kla mult succes si daca nu te-am vazut inainte de FIV poate o sa te vad in postura de mamica.

Noi desi trebuia sa plecam maine noapte, vom pleca joi la pranz. Sotul ca de obicei mai are niste treaba pe ultima suta de metrii . Imi vine sa . Intelegeti voi!
Speram sa ajung joi seara sa ma odihnesc ca lumea in pat inainte de analize.
Multumesc tuturor pentru incurajari si urari. Sper sa vin intr-adevar de acolo.
Va pe toate mamicile burticile si viitoarele burtici.

www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">SPANIA 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele Multe poze
Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_ spune:

Buna dimineata,

Azi asa cum am spus am repetat testul de sarcina, iar de data asta a II -a liniuta e foarte clara. Din cate am inteles eu de la budapesta in cazul unui rezultat pozitiv trebuie sa sun la clinica sa il anunt pe medic.

Din ceea ce stiti voi, va trebui urmarita evolutia sarcinii in primul trimestru la budapesta (in cazul meu) sau trebuie de pe acum sa imi gasesc un medic la Oradea?

Tuculucu, stiu povestea ta, am urmarit-o si imi pare sincer rau pentru ce ti s-a intamplat. Eu nu am avut nici un fel de probleme si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta si pentru ca mi-a dat puterea de a merge mai departe. Iti spun schema mea de tratament, sa vezi macar comparativ. Am urmat protocolul lung, deci incepand din ziua 21 (26.08.2007) pana in ziua 5 am facut 0.5 ml suprefact/zi. Din ziua 5 am scazut doza de suprefact la 0.25/zi si am inceput sa fac cate 2 merional (1 dimineata, 1 seara). Mi-a mai dat si Klion D (ovule), am inteles ca ar fi un antiinflamator. Am continuat cu ele pana in 22.09.07 cand, seara la 11.30 fix am facut ovitrelle, era sambata, iar luni am facut punctia.

Nu stiu ce schema de tratament ai urmat tu, dar eu am reactionat se pare mai bine la asta decat la gonalf cu decapeptyl. Au punctionat 15, am ramas cu 8 si am implantat 3. Acum ramane de vazut cati s-au prins.

Kla, Magduta si toate celelalte, va tin pumnii si sa dea DD sa simtiti si voi aceeasi bucurie pe care o simt eu acum

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Ioana- mi am facut cont pe web... si mai departe ce fac, zi mi pas cu pas te rog!

pupici tuturor!

daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Daria, ti-am trimis pm sa nu fim off topic aici. daca mai intereseaza pe cineva, sa-mi spuna.
Sunt pe fuga acum, ca sunt la servici de azi, dar mai intru de acasa sa va mai scriu.
PUP TOATE FETELE!

Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ciao fetelor

Acus am ajuns acasa, a fost lung srumul adar a fos tok
acu avem de despachetat adica sotu are de lucru nu eu s i apoi am sa revin.
Gyongyi am scris pe messenger.
Mai spre desear ama sa revin, pin atuncea va pup dulce.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput