FIV in Ungaria 22
Raspunsuri - Pagina 10
kla78 spune:
IOANA cuvintele sunt de prisos,eu totusi speram la un bhcg pozitiv,imi pare rau,stiu prin ce treci,azi plangi si urla cat poti de tare asa te vei descarca si de maine vei vedea totul altfel!
CRISIS ce-i asta???vezi ca vin cu la tine,nici n-ai fost la dr inca si tu iti si faci ganduri negre,hai curaj ca ma superi si imi superi bebei din burtik
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
corina74 spune:
buna fetelor
ioana imi pare rau ptr esecul tau, dar te rog sa privesti inainte, si sa te gindesti ca pina la urma o sa vina soarele si pe strada ta
simona pe tine ma aventurez sa te felicit de pe acum , exact aceleasi simptome am avut si eu, citeva pete maronii si a doua dunga foarte firava, deci eu cred ca esti graviduta
magduta sper ca esti bine si cuminte la patut
va pup pe toate si va doresc toate cele bune
corina74 22 ANDREI-DUMITRU
dariaioanaxx spune:
Ioana-intotdeauna ma pun in situatia fetelor care nu reusesc si incerc sa simt ceea ce ele simt in acele clipe; nu este un sentiment placut dar gandeste ca totusi asa a vrut Dumnezeu deocamdata si ca poate oricum nu a fost sa fie de data aceasta; dar mai ales gandeste te ca totusi stai bine ca poti face si FIV, eu deocamdata nu am parte nici de acest lucru, sper insa ca va venii si acea vreme!deci totul este sa te gandesti ca putea fi si mai rau dar si odata si odata beta hcg ul ala va avea valoare mare si la tine si atunci o sa fi cea mai fericita viitoare mamica, totul e sa nu disperi! si ca sa te inveselesc un pic, poate mergem impreuna intr un loc unde in noiembrie incep FIV urile si costa 1200 euro plus trat.! tot inainte!
daria
ioana_p76 spune:
Fetelor toate care sunteti alaturi de mine va multumesc din suflet pentru incurajari! Mi-e greu sa mai am curaj acum, dar trebuie sa mai treaca ceva timp..
Cris off.. draga mea.. nu trebuie sa te descurajezi tu acum din cauza esecului meu! Te rog sa fii optimista pentru ca ai si motive: in primul rand varsta ta, e si primul fiv, ai facut putine stimulari la viata ta si nu vad de ce nu ai reactiona f. bine din prima, te rog mult, nu pleca cu gandirea asta negativa.
Eu din start am avut mai putine sanse pentru ca am reactionat prost, am avut putin foliculi si in final doar un embrion, dar asta a fost ghinionul meu, tu trebuie sa crezi ca vei avea parte numai de noroc! Fiecare are sansa ei, de unde stii tu ca sansa ta nu e acum, trebuie sa fii optimista.
Imi pare tare rau ca am fost asa pesimista ca nu vreau sa va demoralizez, fetelor, e ultimul lucru de care aveti nevoie, mai bine nu mai scriu nimic.
Magduta si Gyongy va pup si va multumesc pentru ca va ganditi la mine! Iar tie Magduta, iti tin pumnii sa fie bine si sa stea cuminti puiutii tai in burtica, sa stea pana la 9 luni!
Kla si tie iti doresc la fel ca Magdutei, sa stea bine lipiti puiutii tai in burtik! Va doresc sa ne dati vestea ca sunteti
Si Ramona si de tine tot asta vreau sa aud, ca esti
Liana iti tin pumnii, sa fie cu mult mult noroc plecarea ta la Szeged si sa vii si tu de acolo cu bebei in burtik si totul sa fie bine pana la capat!
Medamaya stiu ca si tu ai trecut prin doua incercari nereusite si acum vei fi mamica de tripleti, poate si la mine a treia incercare va fi cu noroc!
Chiara stiu ca ma intelegi f bine si sper sa pot sa fac un nou plan de bataie, dar deocamdata nu am nici un chef..
O sa-i scriu mail lui Zadori sa-i zic rezultatul, sa vedem daca are ceva de zis. Si am de gand sa fac si o laparoscopie intre timp, indiferent de ce zice el
Daria iti doresc ca atunci cand vei face fiv-ul sa fie cu succes din prima, poate din cauza asta n-a fost sa fie pana acum la tine. Si spune-mi te rog ce stii despre acest nou loc unde se poate face fiv, cum de e atat de ieftin?
Va las acum , va pup pe toate! Nu stiu ce m-as face fara voi
Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
Simona_ spune:
Va multumesc pentru tot,
Ioana, imi pare nespus de rau. Poate ce am sa-ti spun nu te va ajuta dar eu cred foarte mult in destin. Dupa ani de incercari cu tot felul de tratamente si tot degeaba, dupa un FIV nereusit si al 2-le inca cu semne de intrebare am ajuns sa cred ca cel putin atunci nu era momentul si cred ca DD are cate un plan pentru fiecare din noi. Nu trebuie sa fii suparata, asta a fost alegerea Lui si nu o poti schimba. Gandeste-te ca este o incercare la care ai fost supusa. Important e sa nu iti pierzi credinta.
Eu am ajuns sa accept ca asta e crucea mea si trebuie sa o port asa cum stiu mai bine si ca nu am voie sa-L dezamagesc. Stiu ca suna ciudat dar pe mine m-a ajutat sa cred aceste lucruri.
E dreptul tau sa plangi, sa stigi, sa spargi dar important e sa iti gasesti puterea de a merge mai departe.
Magduta asteptam vesti bune si de la tine.
Medamaya, iti multumesc, chiar nu stiam, am sa mai fac maine un test de sarcina si daca va fi pozitiv voi face si beta-hcg-ul. Oricum am inteles ca va trebui sa sun la clinica la Budapesta sa il anunt pe medic in cazul unui rezultat pozitiv pentru a vedea ce e de facut in continuare.
Va
cornelianeli spune:
eu ieri nu am putut sa scriu nimic.....nu pot nici azi....
ai spus bine simona ca avem o cruce pe care trebuie sa o purtam....
aveti grija de voi kla si magduta si haideti cu o veste buna sa ne putem bucura
pentru simona eu deja ma bucur,da-ne amanunte despre clinica din budapesta,cat costa,cum e tot tot...
va pup
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
Simona_ spune:
Amanunte despre clinica din Budapesta
Este aceeasi clinica KAALI care are centRe deschise in mai multe orase in Ungaria. Munlte dintre fete au fost la Szeged, eu prima incercare am facut-o la Debrecen (e mai aproape de Oradea).
Site-ul clinicii este www.kaali.hu.
Preturi
1. Prima consultatie 12.000 Ft care consta defapt intr-o discutie cu medicul in care prezinti problemele cuplului si tot ceea ce ai facut pana atunci
2. Analize hormonale (FSH, LH, E2, PRL) - 14.000 Ft dar le poti face si in tara, noi am mai dus Hepatita B, C, HIV, pentru amandoi.
3. Spermograma 12.000 Ft - dar am facut-o in Romania.
4. Mi s-a recomandat de catre medicul de la Debrecen sa mai fac PCT (TEST POSTCOITAL 5.000 Ft, si zona Pelucia 5.000 Ft - le-am facut la ei) astea am inteles ca ii ajuta pe ei sa determine procedura ce urmeaza a-ti fi aplicata, inseminare sau FIV - ale mele au iesit prost amandoua asa ca nu m-au mai chinuit cu inseminari, am trecut dicect la FIV.
5 Punctia 210.000 Ft
6. ET 115.300 Ft
7. ISCI 110.000 Ft
8. Criogenarea 50.000 Ft. in caz ca se obtin mai multi pitici si vrei sa ii pastrezi pe cei care raman dupa ET.
La aceste preturi se mai adauga pretul medicamentelor.
In rest cred ca ceea ce conteaza cel mai mult este modul in care se comporta si cum vorbesc cu tine. Iti raspund la absolut toate intrebarile si pentru prima data am plecat simtind ca am incredere in acel medic. E vorba aici de experienta de la Debrecen.
Va povestesc despre ea pentru ca m-a impresionat cel mai tare. Cand am ajuns la Budapesta eram deja obisnuita cu acel mod de a fi tratat
. Mai mult decat atat, cand am ajuns la Budapesta le-am spus ca am facut un FIV la Debrecen si au cerut dosarul de acolo asa ca nu am mai refacut anumite analize si nici nu am platit prima consultatie cea de 12.000 Ft. Politica clinicii.
Nu e o valoare dar se aduna
Practic eu la Budapesta am platit in total 477.585 FT, APROX 67.000 RON
210.000 Punctia
115.300 ET
110.000 ISCI
43.000 tratament ( Merional, Klion D, Suprefact, si o injectie de Ovitrelle)
Daca aveti si alte intrebari va stau la dispozitie cu cea mai mare placere.
Ceea ce e cel mai important este optimismul si incercati sa va ganditi cat mai putin la ce se intampla. La primul FIV eram disperata, nu ma puteam gandi la altceva, acum insa am incercat sa ma detasez cat de mult si sa am incredere in sansa mea.
Curaj, nimic nu este imposibil
dariaioanaxx spune:
Ioana- asa sa fie cum zici, sper sa incep si eu cat de curand desi banii care i aveam pt. Ungaria s au cam dus dar vad eu ce voi face;azi am fost si la dr. Ion Ionut la Giulesti,sa i cer o parere mai ales ca am auzit ca este f. bun, dansul mi a spus ceea ce mi a spus si dr. Zadori si dra endocrinolog Neamtu, ca ceea ce am eu pe ovare sunt foliculi restanti, nu sunt chisturi nici endometriozice, nici hormonale sau functionale si ca dupa parerea lui as putea incepe inca de acum trat. pt. FIV dar sa merg in continuare la un medic care se ocupa de fertilizari;ma voi duce la dna dr. Protopopescu (care se pare ca este totusi buna, desi este f. ocupata), pana in momentul cand imi va da OK ul pt.FIv, apoi voi incerca la MedLive(pt. ca la Medsana este f. scump), acolo incep din noiembrie fertilizarile si de asta sunt preturile asa mici Ioana,toata echipa de FIV de la Spitalul Titan s a mutat aici, cu dansii a facut si verisoara mea FIv si a reusit din prima; dl. dr. Predoi care se ocupa de FIV este din Targoviste si are un cabinet si face monitorizari si aici in oras;m am intins cam mult, succes tuturor!
pupici!
daria
pussi spune:
ioana nu pot sa-ti zic decat ca sunt alaturi de tine! ce e in sufletelul tau doar tu sti, dar sunt convinsa ca o sa ai puterea is rabdarea necesara sa-ti indeplinesti visul! Eu dupa FIV2 ma pregatisem si pt. esec... si aveam in vedere la ora respectiva, iti spun ce credeam eu, niste Fvuri pe CM natural.. fara stimulare sau cel mult o stimulare usoara ca de IA! Si obligatoriu ICSI! Dar acum ar trebui in primul rand sa-ti revi si dupa sa stabilesti planul de bataie!
simona felicitari asteptam valoarea BHCG-ului! Cand il faci?
kla tu ce cauti pe forum? stai in pat si ai grija de buburuze!
magduta si tu la fel ca ma supar!
legaturooooooo cred ca esti deja la unguri! Sa fie intr-un ceas bun! Si ... ne vedem noi cumva! In ce formatie ?? o sa vedem!
Cornelia stiu ca esti suparata, sincer, nici mie nu-mi prea vine sa scriu... dar nu poti generaliza, din pacate sunt si necazurile pe care ni le impartim intre noi .. nu doar bucuriile!
crisis tu cand pleci? se apropie momentul...
mika, Tia stiu ca voi ati nascut la 34 de sapt. cate gr. aveau fetele? cat ati stat in spital dupa nastere?
despre noi... azi e sarbatoare, nu ne inteapa nimeni.. pana maine! Am fcaut o gramada de injectii si perfuzii pe diverse teme: maturare plamani la Tuste, anemie la mine, vomitat + raceala... acum sper ca am depasit momenetul!
PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Chiara spune:
simona, felicitari pt. bebe! sa fie sanatos si sa stea in burtik ta 9 luni de acum incolo.
magsuta, sper ca stai cumninte si linistita! fara stres, bine? astept vestea cea mare, dealtfel sunt sigura ca va fi bine , am eu o presimtire ca pe 17 ne vom bucura pt. tine. cum a spus si simona, e foarte important optimismul. tinem pumnii stransi.
tuturor.