Gravidutze si mamici din CLUJ - 20
Raspunsuri - Pagina 9
nrl spune:
Alex, am intrat doar sa iti spun ca iti tin pumnii, sper sa nasti usor si sa ajungi repede acasa cu scumpetea ta. Va pup.
Nicoleta 33
+
ALEX29 spune:
MELI mi am luat tampoane pt san ,dar NATALIA zicea ca e bine sa spalam sanul dupa fiecare alaptat si pt asta avem nevoie de prosopele ...eu am dar sunt prea aspre si cred ca voi taia un scutecel de al fetitzei si il voi folosi pe post de prosopel
http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile
ALEX29 spune:
NICO mersi mult ....ai deja 33 de saptamani ????? ce repede a trecut timpul
http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile
soanso spune:
sal fetelor,ce activitate .........
am fost dimineata la Dir. muncii ,am rezolvat pb .binenteles ca era o gresala dar nu s-a sinchisit nimeni sa-si ceara scuze .
Gabriella,Sara e foarte foarte dulce si cocheta ,iar tu arati foarte bine ,cu bb2 nu e cazul deocamdata ,sper ca intr-o luna sa fiu la munca (abia astept).poate ne vedem prin zona sa o vad live pe Sara.
Carrie,da e aglomerat la ambele dr. dar poti incerca la clinica ,imi pare rau ca nu te simti bine.
sa va traiasca nepotelul ,Serban sa fie mancacios si sanatos.
Antoni ,nu-ti mai face pb pt micuta ta ,daca vrei neaparat sa ternimi anul acesta fac. tb sa faci sacrificii ,mai demult mergeau mamicile de la 3 luni la servici iar bb stateau cu bunicii ,pe sotul meu l-au dus la tara si il vizitau doar in weekwnd.las ca ai sa vezi ca va fi bine si tece repede anul.
Alex,oauuu ,maine e ziua cea mare ,iti tin pumnii si ma rog pt tine sa fie totul bine si sa scapi repede ,sa ne tii la curent .
Natalia,rosesti sau nu da e adevarat ce au scris fetele,arati foarte bine .
SOSO (20 dec 2005)
carrie spune:
fetelor abia tin pasul cu voi...am umblat sa-mi caut pantofi de banchet si n-am gasit nimik...
Oana, uite caditza noastra, e de la Cora, CAM si e f buna
http://family.webshots.com/photo/2369424160101361752XPoYbd
cu chestia aia galbena face dush...asta a fost prima baitza:)
Alex toate ne gandim la tine
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
Morgano spune:
Vai mai fetele cat ati putut scrie, e clar ca incepe perioada de precipitare cu multe nasteri!
ALEX, tin pumnii maine. Eu stiu ca e putin mai greu travaliul cu provocare, dar mult mai scurt.
Am scapat de extractie pt ca dr. asta bun si dragut m-a trimis la isoX la radiografie ca nu era sigur care din cele 2 masele face figuri, punga era intre ele. In concluzie, e de la gingie baiul momentan, si-a revenit si am scapat de extractie.
Am fost ieri la monitorizare, bb iris are 2800g, ceea ce e un progres, sper sa stea pana in 10 sa se faca de 3.
Eu sunt bine, plina de energie, lucrez de zor pt. un prieten fte bolnav care l-au adus sambata din franta cu avionul (si mi se rupe sufletul in ce hal ii arata actele medicale si ce putine sanse de revenire are). Cam am intepaturi in vagin, insa e clar ca apasa bebelusa mea viteaza
Revin mai pe seara, dc apuc. Va multumesc tuturor ca v-ati facut griji pt mine
Ripley 37+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
arghirmonica spune:
Ola fetelor...mama da cat ati scris....
Recunosc am citit in fuga..da va raspund la acteva intrebari
Pasta petrini e ceam mai buna creme,nu o dau pe nici una de firma.
Pudra nu am folosit..,la fel ca uleiuri de corp,creme etc.
Pompa de san ,manuala...
Biberoane de care am vazut ca-i plac la copil ncidecum nu m-am orientat du firma etc..noi avem parac Nuk.Chestia cu 2 sau 3 gauri am urmarit sa vad cand nu mai e multumit de cum curge laptele si am schimbatSi ii din silicon.
suzeta nu am folosit niciodata la nici un copil.
La stanca nu te lasa cu hainele tale pt bb..nu-i nici un bai.
Pt sani mi-am facut eu batistute din material de bumbac...
cadita de baie am luat una ce-a mai obisnuita ,pe care am folosit-o doar la prima baita.la a doua in cada cu fate-so.si pe cel mare de la inceput l-am bagat in vana mare.
deci daca va luati dupa mine nu va trebuie ff multe lucruri.... NO va pup