Gravidutze si mamici din CLUJ - 20
Raspunsuri - Pagina 10
redai spune:
Ripley ai facut radiografie fiind insarcinata?
Eu stiu ca nu e voie.
arghirmonica nu e bine sa faci baita la bb in vana mare pt ca sunt micribi de la ceilalti utilizatori
CristinaGoji scuze ca tot completez ,dar nu stiam ca trebuie si anul.Este 1985. Scuze inca o data
mamicutza lui David
arghirmonica spune:
Draga Redai de aia s-au inventatat atatea solutii de curatat si dezinfectat...da nu tre sa faci ca mine..Si la piscina sunt sute de utilizatori...da in cada mea de acasa stiu exact ce si cum
Morgano spune:
Redai, e voie in ultimul trimestru, cu sort de plumb si aparuta de ultima ora de la IsoX mi-au garantat ca e ok, oricum organigeneza copilului e gata demult. M-am interesat si e mai putin periculos decat era extractia in sine.
Referitor la suzeta: Ana n-a fost fan niciodata, la nici 2 luni am pus-o in sertarul de amintiri.
Pudra, cum zice si Raluca, nu e absolut deloc recomandata, din motivele expuse de ea.
Uleiuri si alte balarii cosmetice le-am evitat, am folosit doar la 2-3 zile Atoderm de la bioderma pt corp si pt fata, si asta pt ca tenul Anei era mai uscat. Evit orice posibil factor alergen sau care sa incarce pielea inutil.
Ripley 37+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Raluca spune:
Gabriela, super dragutza Sara si ce hainutze asortate cu carucioru' aveti...tare sic printesa ta! Eu cu mesajele pe tel. mai greu,poti suna ,cand vrei-programulmvostru e mai special acum si nu vreau sa deranjez.
Cristiana,poti incereca la clinica la Ana valea, cu iblet de trimitere si rabdare- e coada-rezolvi!
Delia, super fain...creste Iris, parca vad ca faci un dodoloi de fata! Numai bine prietenului tau...
Alex...doamne ajuta! sa treac repede si cu bine!
Monica ptr. tine, mamica originala!
Despre noi:raportam eliminare dop gelatinos...asteptam!Nervi cu caru'-fara motiv..
O zi frumoasa gravidutze & mamici de Cluj!
Raluca , mami de Ilinca si...Mihai - in asteptare
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
redai spune:
Nu trebuie sa te iei de mine. Eu mi-am dat cu parerea. Asha recomanta si cartile si medicii. Atunci de ce se mai fac vanite?Cel putin pana cand poate sa stea in fundic este recomandat sa ii faci baita in cadita.Nici sa bagi un copil de cateva zile in vana cu fratele mai mare.Nu am zis ca ar fi la tine murdar sau asha ceva.Gandeste-te ca a stat in burica unde e mediu steril.Oricat ai spala vana nu e sterila,dar fiecare face cum vrea.Mie nu mi se pare OK.Asta e parerea mea.
Celelalte ce parere aveti?
mamicutza lui David
antoni spune:
Raluca-ce linistita zici de dop!!!!!!deci urmeaza....vai, iti tin pumnii tu scumpa sa fie bine totul.lasa ca scapi si poti si tu sa te bucuri de bebe.ce emotii mi-ai dat. ai grija de voi!
Meli
arghirmonica spune:
Raluuuuuuuuuu mama tu etsi aproape gata.No va tin pumnii.
Redai stai linistita ca nu se ia nimeni de tine..nu-ti fie frica
Fiecare face cum cred....o sa ajungi si tu in timp ,dupa ceva ani sa nu te mai iei dupa carti..,End of subject...
ALEX29 spune:
ANCA ce ma bucur ca a fost o greseala ,sa le fie rusine ca nici macar nu si au cerut scuze
INCA odata multzumesc tare mult pt incurajari
REDAI si eu sunt de acord cu tine ,trebuie sa avem grija de bebe ,dar MONICUTZA e mai curajoasa si uite te si tu are niste baieti super scumpi
fiecare face cum vrea dar clar ca voi folosi VANITZA pt bebe
http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile
ALEX29 spune:
RALUCA draga la ce spital trebuie sa nasti ?????
cum arata dopul ?
http://community.webshots.com/user/ALEX290178/profile