Aradence minunate! (81)
Raspunsuri - Pagina 6
DianaR spune:
Hello? Remember me?
Mda... N-am mai apucat sa csriu ptr ca ... ar fi mai multe motive, grey's anatomy ar fi cel mai mare dintre ele... 3 serii in 2 saptamani, saunt buna nu? Plus o serie din Neveste disperate. Asaaaa.
Noi suntem la gradi de 2 saptamani, noi l-am dus la program scurt ptr ca experienta de anul trecut cu cresa a fost horor si n-am vrut s-o repet. Si e bine, chiar neasteptat de bine. Ii place si sincer si mie imi place gradinita si doamna asa ca ma bucur ca l-am dus. Azi a primit steluta de copilas cuminte asa ca n-a mai incaput in piele de mandrie...
Ramasesem datoare cu niste poze din concediu. Am reusit azi sa pun pe net, sunt cam multe dar avand in vedera ca am ales din 1500... Deci ptr cine doreste sunt aici http://travel.webshots.com/album/560933293oQowBB
Ma intrebati cum am reusit sa ma relaxez in concediu. Simplu. Am incetat sa incerc sa le respect programul de acasa, i-am lasat sa se joace si sa se zbenguie pana picau si atunci ii culcam pe sezlong sau in carucior pe Timi, mancare le luam in caserola de la mesele principale si le dadeam cand li se facea foame ptr ca orarul meselor nu se suprapunea cu cel de acasa. Cam atat.
Alt motiv ptr care nu am timp e gradinita. Paradoxal... Ne-am schimbat toti programul, Timi s-a adaptat greu si eu am simtit asta pe pielea mea, dimineata il duc si il aduc de la gradi pe Vladut (cu Timi dupa mine, of course) si in cele cateva ore libere nu pot face mare lucru ptr ca Timi e agatata de mine... Cam asta ar fi.
Monica, esti tare. 10000, e ceva!Eu iti puneam o stea de aur acolo, mare cat incape, sa se vada.
Zau ca nu stiu ce sa scriu dupa atata pauza. Pupici puiutilor bolnaviori sa se faca repede bine. Sper sa reusesc de maine sa mai intru in ritm...
Pupici!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Alina.a, ciomanda mea e din 23. Eu cred ca trebuie sa vina si a ta. Eventual fa o plimbare pina la posta.
Cristina, sanatate Marei.
Ioana, de la anu vor sa mute grupa pregatitooare la scoala...
Ada, tu ai comandat niste adidasi roz? Cum sunt?(edit: nu-i mai gasesc, cred ca i-au scos)Trebuie sa caut linku sa-l pun.Eu azi merg la posta dupa pachet...
Veronica, nu stiu cum e cu concediu fara plata, dar stiu ca la scoala dupa citiva ani ai dt=reptul la 1 an, eu mi-am luat.
Diana, unde il duci pe Vladut la gradi?
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
Hildegard spune:
Alina, la spitalul judetean lucrez la pediatrie II. Acuma am om acolo care face treaba. Lucrez la secretariat.
Da-ti solutii c-o iau razna.
Am 4 femei cu care trebuie sa am intalnesc, am salvate nr. in telefon, dar sincer...n-as face fata nervilor...testelor, problemelor...vine iarna. Steff nu e obisnuit cu nimeni si stit voi cum e...mi-e teama sincer.
TORTURI SI PRAJITURI
FLORI DIN FONDANT
Veronica
siStefan Peter
- 07.11.2005(1 an si 10 luni)
Hildegard spune:
Mi-am luat inima-n dinti sa nu ziceti ca nu incerc si am programat o femeie care vine maine dimineata la 10 la noi. Vorbeste super la telefon(normal ca asta e nesemnificativ).
TORTURI SI PRAJITURI
FLORI DIN FONDANT
Veronica
siStefan Peter
- 07.11.2005(1 an si 10 luni)
gabitzica spune:
Diana, bine ai revenit! Super pozele voastre. Tu arati traznet, iar cu abdomenul zau ca nu stiu ce problema ai. Daca ai vazut atatea filme e scuzabila absenta ta. Si eu m-am pus ieri sa-mi dau jos de pe net Desperate hosewives.
La ce gradi merge Vladut? cred ca iti e tare greu dimineata sa te cari cu amandoi dupa tine.
pufymic spune:
Diana bine ai revenit!(si sa nu mai dispari ca mi-mi lipsesc postarile tale!)Superbe pozele din concediul vostru!Iar despre tine nu am cuvinte....
!Mi-as dori sa arat asa bine!Zi-mi ceva: tu faci ceva exercitii pentru abdomen?
Si inca ceva: de unde ai luat Grey's anathomy?E acelasi serial ce a fost difuzat pe Tvr1?Sau sunt alte serii?Si eu l-am urmarit la tv si mi-a placut fff mult!
Cristina merci de lamurire!Acum am priceput!Pe mine sincer nu m-ar deranja sa-mi dau piticii de la 6 ani la scoala
....numai ca ar fi cam complicat ca-s ambii din sept-oct....![]()
Flavia pe unde ai disparut?Sunteti bine?
Carmen cu voi ce-i?Sper ca sunteti ok!
Clau nu mai intri chiar deloc pe aici?Cum e Raul?I-a trecut conjunctivita?
Noi am avut iarasi noapte cu distractie...
!Dupa ce alaltaieri noapte l-am vegheat pe Alesio toata noaptea ca a avut febra, ieri noapte iarasi mai mult n-am dormit fiindca tot A a avut n-shpe reprize de plans....azi-noapte l-am vegheat pe N ca a avut el febra.....pe maine sper sa fie ok amandoi....amandoi au amigdalita
!Bine ca macar nu au si puroi....numai amigdalele mari si rosii....si-i doare la inghitit!

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
adablackcat spune:
Diana, bine ai revenit! Clau si Carmen...inca va asteptam!![]()
Cristinacsa, da, adidasii ai roz adidas i-am luat. Sunt faini, ieri sau alaltaieri mai erau inca.Singura chestie mai ciudata e ca sunt de saten, luciosi adica. DAr sunt ieftini oricum.
Gabi, Diana, tre sa ma invatati sa lucrez cu DC++, ca habar n-am, si as vrea si eu neveste disperate. Il am instalat pe calc...dar atat, nu stiu ce tre sa fac. pls.
Noi sapt asta am fost tot o zi da si una nu la gradi. Azi iar am dus-o ca nici muci nu mai are. Ma duc sa fac vinete, chiftele si ceva cu un piept de pui, sa am liniste cu mancarea in we. Dar numai dupa ce ma uit la pozele Dianei.![]()
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
Diana
, ai un rol important in viata mea!![]()

Cand te vad ma apuca disperarea si ma pun pe cura de slabire. Sper sa ma tina. Oricum, m-am apucat de cateva zile, am ajuns sub 65, ceea ce e ceva!
Arati minunat!
adablackcat spune:
Ce mult s-a schimbat Timi si ce dulcica e!
niko_26 spune:
Asa-i, sunt frumosi si silueti toti 4.
Si ce apa curata...
bolnaviorii sa le treaca repede.