Aradence minunate! (81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Ieri nu mi-a mers forumul si nu stiam de ce, am citit azi ce s-a intamplat.
Mu bucur ca v-au placut pozele cu Ade in sertar.

Ada, te rog si eu sa pui link-ul de la masina de paine. Bine ca ti-a venit! Vezi ca mergem la tine sa mancam paine cu inghetata!

Ioana, imi pare rau ca Alesio e bolnavior.
Cand era Dragos mic tare frica imi era sa nu faca febra mare ca o vazusem pe fetita vecinei (de-o varsta cu Dragos) in convulsii. Intr-o noapte facuse fata febra si convulsii si mama-sa speriata m-a chemat repede pe mine, apoi am chemat salvarea, noroc ca n-au tinut mult, dar a fost groaznic.
De obicei la Dragos ii scadea f bine febra cu antitermice, nu era cazul de comprese sau impachetari.

Cristina, eu sper sa nu fie obligatorie scoala de la 6 ani, eu nu vreau sa-l dau pe Dragos pana peste 2 ani plus ca daca vreau sa-l dau la anul trebuie sa-l inscriu de pe acum.

Flavia, plimbare placuta pe mal, eu nu merg azi ca vine Adina si o scoate pe Ade, m-as inscrie maine la o plimbare pe mal. Mai vrea cineva?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Ada, am vazut acum ca ai pus link-ul.
Edit: Tu de care ai cumparat?

alina., mie prima comanda (in iulie) mi-a venit in 16 zile. Oricum va scrie tot in curs de pregatire si dupa ce primesti comanda. Am impresia ca site-ul lor e cam "obosit".
In ce data ai pus comanda?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

www.laredoute.fr/vente-machine-a-pain-500-a-750-g-eureka- xbm-838 .aspx?productid=324085506&documentid=201207&categoryid=22912144&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">asta mi-am luat-o eu, dar e putin diferita ca face paine de 700 si 900 gr, deci mai mari putin.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

am pus comanda pe data de 20 luna trecuta.de ce as vrea sa vina...ma mananca sa comand o groaza de chestii dar mi-am propus sa o astept pe prima ,sa vad ce si cum si apoi sa mai comand.eu o inteleg pe ada,zilnic stau cel putin 30 de minute pe site,m-am uitat si la canapele.si data viitoare am cardul lui sotul,sa vezi atunci shoping.
ati vazut ce timp liber am la dispozitie?fata mea de ceva vreme se distreaza cu propriile maini.e dementiala! si mai uita de mine....

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Ceau!

Nu am apucat sa citesc mai nimic, doar am vazut cate ceva despre Dragos al Alinei si ma bucur ca nu este meningita. Nu stiu ce se intampla, pe cati intreb toti sunt raciti. La noi in familie toti suntem, numai soacra-mea a scapat deocamdata

Noi cam asa am patit:
Joi ne-a prins furtuna pe mal si ne-am adapostit in chioscul de bilete de la podul de la strand. Seara i-am dat preventiv o doza de Nurofen iar vineri la 3 dimineata s-a trezit plangand cu 38 temperatura si ragusita. Am stiut ca e laringita si am fugit cu ea la urgente. Ne-au internat cu diagnosticul laringo-amigdalita acuta. I-au pus flexula in manuta si au inceput sa o indoape cu antibiotice. Nu are rost sa mai comentez conditiile de la Pediatrie I, vreau doar sa spun ca sambata, in decursul a 2 ore, dl. dr. Geanta ne-a mutat de 4 ori, pt ca in final sa ne intoarcem in salonul de unde am plecat. Acum l-am cunoscut prima data si mi se pare un om acru si care vorbeste tare urat, poate e dr. bun dar nu m-as duce la el in ruptul capului. In fine...duminica am cerut sa ne externeze pt ca ramasesem singure in salon iar noaptea veneau pe putin 10 copii la urgenta si vroiam sa bage cu noi vreunul mai grav sa ne dea peste cap.... Am ajuns acasa cu medicamentatie, totul bine si frumos luni, pana cand marti a inceput sa-mi tuseasca si a facut iar 38 temperatura. I-am scazut-o cu Nurofen iar miercuri dimineata avea iar 38. Am sunat-o pe Marianut, era la Judetean, si am fugit la ea. Diagnostic: bronsita usor astmatiforma. Ne-a schimbat tratamentul si acum suntem in recuperare.
Mara are tot 38 dimineata si seara, in cursul zilei scade, tuseste si e un pic infundata. A facut diaree de la antibiotice, dar ii dau Biiotics si am inceput sa-i dau regim. Nu mai e ragusita, e activa, vesela, toata ziua misuna prin casa. Avem 3 dintisori, 2 jos si unul sus, si cred ca o sa iasa si al 4-lea.....
Cam asta a fost cu noi.

Sanatate multa puiutilor bolnaviori si voua tuturor care va mai luptati cu virozele astea nasoale!

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Cristina, sanatate multa si Marei! Urate aventuri ati avut si voi! Nici eu nu il mai chem pe Geanta de o vreme, ca mi se par mie niste chestii...

Alina a, eu am facut doua comenzi si mi-au venit amandoua. Acum am mai facut una pentru mine si una pentru cumnata mea de la Alba. Vreau sa zic ca stam pe mess, vorbim in microfoane, si deschidem aceleasi linkuri ca sa comentam hainele impreuna.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ada am uitat m-ul de aia a iesit !Faina masina de paine!S-o folosesti sanatoasa!

Cristina nasoala experienta ati avut....multa sanatate Marei si sa nu mai trebuiasca sa va mai internati vreodata!

Alinush acum merge forumul!!!!Tu unde ai disparut?

Asta micu' al meu face fitze la mancare de vreo cateva zile, in sensul ca la pranz mananca supa fara probleme, dar felul 2 il refuza sistematic.....azi am descoperit remediul la problema: trebuie sa-i zic la fiecare lingura: "deschide gurita"!Sa vedeti ce bine mi-a mancat azi pruncul!

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Cristina, ma bucur ca Mara e bine acum, urata experienta din spital. Numai in spital sa nu ajungem cu copilasii.

alina.a, trebuie sa apara si comanda ta zilele urmatoare, asa ca fii pe faza.

Ada, te declar dependenta iremediabil de LR.

Ioana, n-am timp de forum ca fac mancare, Adelina e la plimbare cu Adina si lucrez si eu linistita.

Monica, s-a deschis un subiect la anunturi si niste fete intrebau ce s-a intamplat cu mesajele tale, cele 10.000. Nu stiau cum d ela 10.000 aia juns la 100, le-a explicat Mirela apoi.

Gabi, ai gasit calorifer pana la urma?

Carmen, iar ai disparut in ceata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Fetelor, va rog sa ma iertati c anu scriu dar n-am vreme...fa numa torturi si flori...si steff, stiti voi!

Din 8 nov ar trebui sa ma intorc la servici, la spital..si nu vreau, mai vreau 1 an acasa fara plata. Nu stiu cum sa fac . Sunt disperata. Merg sa depun cerere...si daca nu-mi aproba imi bag lichidarea...dar n-as vrea lichidare.In locul meu acum este cineva.
Cu steff n-are cine sta...pana merge la gradinita!
Ajutati-ma va rog...ca sincer nu stiu cum s afac.

Era ceva de 1 an fara plata dupa cei 2 ani de concediu de ingriijire???

TORTURI SI PRAJITURI
FLORI DIN FONDANT

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 10 luni)

Mergi la inceput

Hello, v-ati culcat?

Veronica, nu stiu daca se poate sa stai inca 1 an acasa fara salar.
La ce spital lucrezi?
N-ai incercat sa cauti pe cineva care sa stea cu Steff pana merge la gradinita?

Am uitat sa va zic ca l-au externat pe tati, e bine acum, doar mai trebuie pansat la deget.
Sambata mergem la Bihor, abia astept ca n-am fost de-o luna.

Mergi la inceput