Aradence minunate! (81)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alinush e mortala Ade in sertar!

Noi aseara intr-un final am gasit termometrul....in sertarul cu sosete!(pus acolo de Nicolas....)

Azi-noapte a avut Alesio febra toata noaptea, asa ca i-am pus non-stop comprese cu apa cu otet si i-am dat panadol de 2 ori.....azi iarasi era caldut....de data asta numai subfebril...asa ca nu l-am trimis la gradi...si mi-a facut si 2 scaune moi, aproape diareice...

Nu mai stiu ce-am vrut sa zic.....revin ca acum trage Nicolas de mine...

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana imi pare rau ca e bolnavior Alesio.
Alina, e totala Adelina in sertar
Ada, cum a iesit painea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Ceau fetelor,
Am fost plecati la Moneasa, ieri ne-am intors. A fost o vreme tare fain. Acu am pus a treia tura la spalat...
La multi ani, Bianca! !
Merg si eu la posta dupa pachetul de la LR.
Multa sanatate copilasilor bolnaviori! Si Carina a avut o usoara diaree, dar acum e ok. Sunt la gradi.
Alinush, tu ce ai auzit de scoala? La anul poate mergem la scoala, desi eu nu vreau...E totala Ade in sertar...
Nu am citit tot din urma, acu mai citesc...

Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Salutare!

E ceva mai bine Alesio,cu toate ca are o usoara diaree....asa ca l-am tinut si azi acasa.....si acum ma caiesc ca-mi toaca nervii...dupa ce azi-noapte a plans de m-a capiat!

Revin ca urla amandoi!

Eu
Tot ei
...Si iarasi ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salut,

Ce-i cu atatia bolnaviori?

Ioana, cred ca esti rupta de oboseala?!

Noi avem ceva treaba prin oras mai tarziu si daca e fain mergem pe mal. Cu atatia bolnavi nu cred ca se mai anunta cineva, dar eu va spun ca poate mai veniti careva. Daca e vremea urata nu stam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Painea a iesit super. Aseara am facut paine simpla, acum am pus ulei de masline si seminte crude de dovleac si floarea soarelui. Dupamasa vin prietenele cu ingrediente proprii, ceva faine de secara si masline (deci nu o sa ajung la plimbare). Cred ca e o investitie buna, mai ales cum miroase in casa a paine calda...

Ai mei amandoi sunt cu muci, si stranuta la greu. In rest nik.

Acum am intrat pe ceva dictionar francez roman sa-mi traduc ceva retete de paine, ca sunt ingrediente care habar n-am ce-s.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Flavia sunt otzara zombie....da' trece!Plimbare placuta!

Ada te rog da-mi si mie link-ul de la aparatul tau de paine ca nu l;-am gasit!!!Mi-ai facut o .....asta e pentru tine cand te prind!

Cristina ce fain ca ati fost la Moneasa!Macar v-ati relaxat?Despre ce scoala vorbesti?

Eu
Tot ei
...Si iarasi ei

Mergi la inceput

www.laredoute.fr/achat-electromenager-cafe/petit-dej--machine-a-pain.aspx?categoryid=22912144" target="_blank">masini de facut paine

Mergi la inceput

Ioana, nu picepeam ce e cu Happy birthday?! Acum am inteles tot... De fapt era exact invers!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

azi sunt 14 zile de la comanda LR si nu mi-a ajuns....tot imi scrie ca e in curs de pregatire.sper ca nu am gresit eu cu ceva.la asta ma tot gandesc....
ada sa stapanesti masina de paine sanatoasa,mi-ai facut si mie o pofta...
sanatate puiutilor bolnavi!si mie mi-e frica sa nu raceasca,am facut o obsesie din asta,mereu pun mana pe ea sa nu aiba febra.
alina ai doi copii tare frumosi.

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput