pagina pentru un "baietel cu probleme" ;)
oameni buni, cit costa sa faci o pagina pe net?
Vreau sa fac(facem) o pagina pe internet, o pagina despre "baietelul cu probleme la cap" si cu ochelari, care a ucis in chinuri pisica din clipul cunoscut.
Vreau sa "sponsorizez", sa dau bani pentru o astfel de pagina, vreau sa-i fac publicitate denigratoare, vreau sa-i stie toata lumea fata, astfel incit sa se fereasca de ea.
Sincer? Vreau sa-l umilesc, sa ii fac viata mizerabila.
Vreau sa "sufere" pentru ca si-a dorit sa fie cunoscut si i s-a implinit dorinta (a aparut la stiri caci s-a filmat in deplinatatea cruzimii), vreau sa tina minte foarte bine ce inseamna "celebritate" pe spatele unei mitze/pisica nevinovata ce azi nu mai zburda prin tufisuri,scari de bloc (nu e vina ei ca habitat ii era scara de bloc, la vreme de seara cind se intorc copiii de 20 de ani, nedezvoltati psihic).
As vrea sa-i bag mintile in cap dar nu cred ca se poate, capul ii e atit de aglomerat de prostie incit nu mai intra nimic.
O amenda de 2000 RON, nu este o pedeapsa buna, e mai mult un avertisment, un fel de..."da' banii si te-am iertat".
Lege inca nu exista.
Dar io nu-l pot ierta. Nu pot ierta oameni care au "singele" ala de pot izbi fiinte nevinovate in burta ca sa "zboare fiindca era" o "pisicuta blinda" zice el...
Mi-as fi dorit ca pisica aia sa fi fost o supercat, sa se fi transformat intr-o puma, care sa ii smulga niste piele si nu numai,in aparare fiind, mi-as fi dorit sa vina si batman si spiderman sa-l lase fara ceva ( fara grai, fara ochelari, fara amindoua"bijuteriile"...stiu si eu)in numele dreptatii.
Nu se poate sa dai cu sutul in burta unei fiinte nevinovate si sa scapi cu 2000 RON!
Deci: cit costa o pagina de net si cine se pricepe sa o faca?
Platesc. Pentru denumire, domeniu, sa-mi povestiti ce si cum...platesc si asta.
Vreau numai sa scrie undeva "o am mica?/omor o pisica".
P.S. deocamdata stiu numai ca-l cheama gabi, ca urmeaza scoala de "arte () si meserii din buzau si ca e urit si prost!
Orice alte informatii ne-ar fi de ajutor.
www.helpsonia.com
Raspunsuri
Qamar spune:
vorbim pe messenger, cand ai timp
Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
akella spune:
Parerea mea: baiatul asta nu va ajunge in cazanul cu smoala, pe lumea cealalta; va fi intr-un loc cu verdeata unde, in fiecare dimineata, o cohorta de pisici uriase vor sari cu bocancii pe el, ii vor rupe fiecare oscior din trup, ii vor zdrentui carnea nemernica - totul pana seara, cand se vor retrage si-l vor lasa sa agonizeze; peste noapte, toate ranile se vor vindeca miraculos, pentru ca dis-de-dimineata sa revina cohorta de pisici uriase si sa-si reia "meciul" cu baiatul... Pentru el, eternitatea se va masura in scorul "meciului" pisici versus pacatos: un os rupt intr-un milion de bucati, doua oase rupte intr-un milion de bucati etc.
Sheannamp spune:
Dar parintii acelui copil care l-au crescut asa de stramb si negru sufleteste ce merita?
E totusi un copil (desi nu are nimic din inocenta acestei varste) fara discernamant si exista undeva niste adulti care l-au invatat ca a ucide o fiinta vie nu este un lucru rau!
Daniela, imi pare rau dar nu am putut sa iti citesc postarea pana la capat asa ca scuza-ma daca repet ceva din ce ai spus tu!
Of Doamne, iarta-i tu ca noi........
PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
Qamar spune:
avertismente????
nu cred ca era cazul...
Ce mai citim noi
The moment scatters.
Andrada spune:
Ti se pare prea crud?
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Qamar spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Ti se pare prea crud?
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
poate sunt subiectiva, pen' ca ambele doamne de mai sus imi sunt dragi, dar tocmai din acest motiv stiu ca nici intr-o mie de ani nu ar putea pune in practica cele scrise; si stiu ca si voi stiti
Ce mai citim noi
The moment scatters.
akella spune:
Imi pare rau ca nu am putut scrie intr-o maniera decenta, politicoasa, miloasa, despre acest adolescent care a facut ce a facut... Fapta lui (si a prietenilor sai, ca nu era singur) este incalificabila. Si mai am o precizare: nu am scris nicaieri ca l-as bate sau l-as tortura sau mai stiu eu ce; n-as putea sa fac asa ceva (nu ca n-as stii ce si cum, avand in vedere ca sunt posesoarea unei centuri... never mind...) Ci din simplul motiv ca nu sunt o fire violenta nici vis-a-vis de oameni, nici macar fata de animale. Fapta lui imi starneste un profund dispret si pentru ca stiu ca nu poate fi judecat aici, pe pamant, sper sa-si primeasca pedeapsa pe lumea cealalta, unde nu vor mai fi parintii sau avocatii care sa-l scape basma curata...
daniela_b spune:
Va multumesc, fetili.
Cred ca nu m-am facut inteleasa bine-bine.
Eu chiar vreau sa platesc pe cineva sa faca o pagina/site unde baiatul cu ochelari sa poata fi "scuipat" virtual, as face-o eu insami (pagina aia) dar sint anti-talent la webnusticum, nici blog nu stiu face, apai pagina...
Acum, cind scriu, realizez ca pot face o chestie pe DC, la rubrica "scrie in BLOG" dar 1 la mina, nu cred ca e corect ca eu sa scriu ce ma doare din "umbra" ci mai degraba as face-o direct, 2 la mina, n-as putea primi feed-back (asa se scrie?) total de la multa lume, odata ce nu as primi raspunsuri decit de la membri inregistrati.
Nu intelegeti?
Eu nu stiu sa fac magia aia de sa pun nu stiu ce weweuri in paranteze ca sa apara "aici"..... cum sa fac din mintea mea o pagina cu "dezaprobati aici pe copilu' de 20 de ani, cu ochelari de ucigas de pisica, sa nu zic altfel sau sa nu zic :scuipati-l ca merita!"?
www.helpsonia.com
Fomalhauti spune:
Daniela, nu stiu daca ideea cu pagina de Internet e buna. Individul cred ca asta vrea, s-ar putea sa fie chiar mandru. Si ma tem ca vor veni si altii care sa caute celebritatea in acest mod.
Uite, eu cred, de exemplu, ca nu e bine ca la televizor apar povesti despre indivizi care s-au luat la bataie la semafor, unul a scos bata si altul pistolul. Cred ca alti indivizi, asemanatori (ca exista!) se gandesc:"Aaaa, pot si eu!" Cred ca aceste reportaje trezesc revolta unora, dar le dau altora idei...
Mai gandeste-te la cazul "Corina si Bogdan" (elevul care a sarit de la etaj din dragoste pentru profesoara...). Gandeste-te cati oameni (persoane, vreau sa zi, nu chiar oameni) au povestit prostii, minciuni, ca ei erau pe acolo si au vazut si au auzit...Au facut asta numai fiindca doreau sa se vada la televizor. Nu le-a pasat ca pot face rau unui om, ar fi bagat femeia si in inchisoare de dragul unei celebritati de o ora...
Si ajungem la asasinul lui John Lennon...Oh, cat de celebru ar fi fost in Romania, cum si-ar fi realizat visul...
Daniela, cred ca "individul" caruia tu vrei sa-i faci pagina de Internet este mandru de ce a facut. Este fericit ca a aparut la televizor si, cu cat se vorbeste mai mult despre el, cu atat este mai multumit. Si, din pacate, cred ca oricum vor fi unii care vor incerca sa devina "celebri" in acelasi mod....
luci.eilm spune:
daniela, trebuie sa faci si linkuri catre toate site-urile liceelor, universitatilor, la site-uri de dating, de joburi, sport/stadioane, jocuri, stiri, spitale etc.
L.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi