pagina pentru un "baietel cu probleme" ;)
Raspunsuri - Pagina 2
andriushca spune:
daniela, am intrat sa-ti spun ca te inteleg si ca te-as ajuta daca as sti cum, dar din pacate si eu am o problema cu chestiie astea. dar te sustin!
sper ca viata va avea grija de sufletul lui negru si va primi numai bocanci in ... de la ea!
sper ca n-o sa uite niciodata ce a facut si sper sa ajunga sa regrete si sa fie degeaba! sper sa aiba cosmaruri cu fapta lui si sa nu se mai odihneasca noaptea vreodata! sper sa ajunga sa se roage sa i se stearga "celebritatea" din cap si sa nu uite nimeni ce a facut si sa-l trateze precum merita. apoi sper, asa cum se zice, sa o manance coapta pe biata pisica pe lumea cealalta!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
denizel spune:
Auch! :-) Bietele mele preferate!
Andrada, Sheannamp, voi doua sunteti fete faine si o sa credeti ce-o sa zic io aicea!
Deci! . In mod sigur, voi nu stiti despre ce 'baietel' e vorba si despre ce filmulet.
Eu nu ma prea uit la tv, da' am avut proasta inspiratie sa deschid intr-o seara tv-ul. Nu stiu exact pe ce program era, da' am dat cu ochii de o pisicuta cu boticul si nasucul pline de sange, cocosata si paralizata de durere, pisicuta care era lovita de niste picioare :-((((
Pe moment nici nu mi-am dat seama ce e aia, m-am uitat fara sa vreau cateva secunde si, cand m-am prins despre ce era vorba, m-a luat cu ameteala, la propriu!!! :-((( Am inchis tv-u', da' vazusem deja si, va rog sa ma credeti, si acum simt cum mi se increteste pielea pe mine de groaza si de revolta. Au fost niste imagini absolut, absolut ingrozitoare, imposibil sa fie descrise .
Probabil ca, Daniela si Akella despre aceleasi imagini vorbesc si aceleasi imagini de cosmar le-au facut sa tzeasa ceva 'scenarii', sa le zicem violente.
Fetele astea doua sunt niste bombonele :-) (si voi stiti asta probabil :-) si eu pot sa bag mana in foc: daca de fatza cu ele, 'baietelului' respectiv i s-ar aplica macar vreo doo suturi binemeritate in fund, ar interveni sa il apere .
Voi acuma faceti ce credeti, dar mi se pare prea mult sa primesti avertisment rosu pentru ca esti inca sub impresia unor asemenea imagini si, in loc sa zici in gand "arza-l-ar focu' de nemernic" :-)), scrii chestia asta pe forum.
Pup si o seara buna!
Andrada spune:
Fara instigare anymore.
done denizel (si da, le stiu pe fete)
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
denizel spune:
Andrada, tu esti tot o bombonica!
Daniela, eu cred ca mai rau ai face cu paginuta aia. Daca, sa presupunem ca, tipul da de ea si vede ca lumea il injura pe acolo, ce crezi ca va urmari in perioada imediat urmatoare? Eu cred ca ar mai omori niste animalute si, mai mult, altii ca el, s-ar razbuna tot in felul asta pe cei care iubesc 'javrele' si matzele.
Bine ar fi ca toti cei care fac asa ceva sa primeasca asemenea amenzi. Ce nu se rezolva cu educatia, se rezolva cu teama de amenzi...
In plus, cred ca o paginuta din asta ti-ar face rau. Ar intra o gramada de idioti si ar scrie fel de fel de nemernicii pe acolo, ca nu ai sti cum sa o desfiintezi mai repede.
Stiu ca esti revoltata, dar altceva decat amenzi si fiecare sa incerce sa schimbe ceva in patratica lui, nu prea cred ca se poate face :-)
Bine, s-ar putea face campanii pentru sensibilizarea celor care urasc animalutele, dar nu prea vad utilitatea unei camapanii din asta, negativa .
daniela_b spune:
Ideea cu pagina a fost una extrem de proasta si urit din partea mea ca am scris acele cuvinte.
Imi dau singura un biloi negru.
Denizel, ai intuit perfect.
In seara aceea am vazut imaginile (nu ma uitasem la stiri) trimise de o prietena, (cu link de pe youtube).
Tot cu link de la ea am deschis si o discutie de pe un alt forum unde se vorbea despre caz si am ramas ingrozita despre cum puneau unii problema, acolo : "eheee, ce mare lucru o mitza...toti copiii chinuie animalele, eu cind eram mic le stropeam cu benzina si..."
Intr-adevar primul gind asta mi-a fost: ca as fi vrut ca baietii aceia sa sufere si ei cumva.
Si, dupa cita relaxare avea in ton baiatul in ochelari, am avut o clipa impresia ca in locul pisicutei ar fi putut fi orice alt suflet nevinovat care le-ar fi iesit in cale in acea seara (un copil pierdut, o bunicuta fara casa).
Pe urma, judecind "la rece" am realizat ca nu asta e o cale corecta (razbunarea). Pagini pe net-coltul rusinii? Ce-o fi fost in capul meu?
Nu numai acei baieti ar trebui sa plateasca ci toti cei care maltrateaza si ucid animalele iar pedeapsa ar trebui aplicata legal.
Sper ca acest lucru sa se intimple cit mai repede, sa iasa legea si-n Romania.
Se intelege ca am semnat petitiile iar banii pe care eram gata sa-i platesc pentru pagina "rusinii" vor merge spre un adapost pentru animale, poate ca macar asa sa fac ceva cu adevarat bun...
Va multumesc tuturor.
In apararea mea pot spune doar ca eram revoltata si ca intentiile imi erau bune dar ce-i drept, limbajul a fost mai mult decit suparator iar ideea, cum am zis, proasta!
M-am trezit vorbind.
www.helpsonia.com
denizel spune:
Hai mai, Danuta! Nu-ti mai face probleme!
Cred ca toata lumea te-a inteles perfect! :-)
Qamar spune:
ma bucur mult ca ati ridicat avertismentele fetelor
imi permit sa pun link catre pro tv, pentru cine nu stie povestea si are curaj sa se uite: www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor/imagini-socante-pisica-omorata-in-scara-blocului-de-cativa-tineri.html" target="_blank">aici
Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
dora78 spune:
Eu una ma bag singura in "gura lu" Avertisment": baieteii aceia nu si-ar dori sub nicio forma sa faca asemenea fapte in scara blocului in care locuiesc eu si sa mai trec si eu cumva sa-i surprind... Am mai zis ca nu-s violenta, ba chiar deloc... Da' cu ei chiar am "ceva". Si cu toti ceilalti care schingiuiesc animalele. Orice animale. Am si eu un motanel de 4 ani si dupa ce am vazut cateva secvente de la stirea aceea l-am luat in brate si l-am strans la piept si l-am pupat drept pe nasucul lui cenusiu de torcator tarcat... Nici n-as fi putut sa-mi imaginez ca televiziunile fac rating din transmiterea unor asemenea orori.
Da' cu "baieteii" tot as vrea sa ma intalnesc... desi acum, dupa ceva timp... simt mai mult mila pt. ei. Atat i-a dus capul.
Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
Quod non potest diabolus, mulier vincit!
Victoria spune:
Imi pare rau ca numai acum am vazut subiectul asta....am vazut si eu secvente din oribilitatea aia de film, si vreau sa afirm ca da, daca as putea l-as pedepsi eu insami, fizic, sau in orice fel i-ar provoca suferintza, pe baiatul/baietzii aia, sa simta si ei cum e sa fii mic, lipsit de aparare si cu marele nenoroc de a incapea pe mainile unor fiintze care numai oameni nu se pot numi....
Cred ca pagina de internet propusa de daniela ar fi fost o pedeapsa prea suava...imi pare bine ca nu-l cunosc si nu stau in apropierea lui, caci nici nu vreau sa ma gandesc ce mi-ar fi dat prin cap sa fac...
V
“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu
women13 spune:
Numai pisicuta aceea... dar , caii aceia plini de sange, dupa biciurile primite de la stapanii lor si care mor in final din bataie, neputand sa se apere, ca erau inhamati. Nu meritau o copita bine plasat in capul lor fara creier, ma rog, il au dar nu functioneaza rotitele. Cainele meu este un fost puiut caruia niste copii de 8-10 ani iau dat foc. L-am stins cat am putut de repede si ... astazi este langa mine, dar imi aduc aminte ca in acele momente nu m-am mai gandit la copii ce sa le fac, am vrut sa salvez puiul de caine.
Ar merita "afisati" in vreun fel , drept criminali si ucigasi de animale, ca urmaritii general. Si , totusi aveti dreptate, ca le-am face publicitate la raul facut pe care il pot copia si altii, si mai aveti dreptate ca stirile noastre sunt extrem de violente si datatoare de idei fiintelor fara constiinta, ce se mai cred si oameni uneori.
Sunt alaturi de cele ce au afirmat ca , vai mama lor , daca ii vedeam batand in halul ala biata pisica. Eu una nu mai pot privi astfel de stiri. Simt ca inima mea nu mai tine fraiele unor astfel de perceptii vizuale dure, crude, sangeroase, brutale,violente, ....pur si simplu nu mai pot.
Ma rog la Dumnezeu sa intarzii, dar sa nu uite astfel de fiinte si sa lea dea dupa merit. Nimic mai mult. Sa fie tratati la fel ca acea pisica. Exact atatea sutturi in burta, aruncati peste balustrada, etc.
Nu mai pot sa scriu... sorry, dar voi ati inteles, sunt sigura de asta.
Va iubitori de necuvantatoare!