Foloseste cineva casele prioritare din supermarket
Raspunsuri - Pagina 5
RAMONELLA spune:
Acum de cande mi se vede burtica bine,ma pun la casa prioritara de la Cora.O data erau vreo 3 oameni,cei din fata mea s-au intors,erau tineri,au inceput sa zambeasca si sa se uite unul la altul si m-au lasat in fata lor.In fata mea mai era un domn cu un carucior plin cu baxuri de ulei si zahar.In fata lui era o doamna,care deja avea puse produsele pe banda.In fine,a terminat-o pe doamna aceea,dar domnul binevoitor nici nu s-a sinchisit sa ma lase.Noroc cu caserita care a zis ca sa astepte putin,ca ma ia pe mine.Si el zice:"ca si eu am doar 2 articole"vezi doamne,si era plin cosul.Si m-am bagat in fata,normal,doar nu era sa astept dupa cavalerul....
Vineri seara am fost iar la Cora.Lume multa la case.Eram cu sotul.Ma pun la casa prioritara sa-i arat si lui cum functioneaza.O doamna imi spune sa ma duc in fata,ca am prioritate.Eu zic ca nu stiu daca ma lasa lumea.Si zice duceti-va doamna,e dreptul dumneavoastra.Si ma duc pe langa ditamai codoiul in fata.Nimeni nu zice nimic.Caserita ii spune clientului care urma,ca sa astepte putin sa o ia pe doamna gravida.Si asa am trecut foarte repede.
E dreptul nostru!!!Daca sunt aceste case,sunt pentru noi,si avem acest drept.Lumea comenteaza ca e prost crescuta.Noua nu trebuie sa ne pese ce zic ei.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel36+ Beatrice Alessia
AMR 4 saptamani
bursucelu spune:
Eu azi am fost la medicul de familie sa-mi iau prenatalul,binenteles ca era o coada imensa,le-am spus ca vreau sa intru sa- mi i-au medicalul....le-am aratat ca si pe usa scria ca mamele cu copii si gravidele au intaietate si ce credeti ca-mi spune o baba,lasa stai pe scun si te odihnesto ca toate am fost gravide si nu am intrat cu nesimtire in fata. Atunci fetelor ce pretenti sa am la casele prioritare si la oameni care nu stiu ce inseamna RESPECTUL.
oana8188 spune:
Maine se deschide Carrefour si in Iasi; abia astept sa merg si eu sa vad cum e cu casele astea prioritare . Am burtica destul de mare, dar nesimtirea e la fel peste tot, din cate am simtit si eu pe pielea mea... Vedem.....
Oana30+
adelaki spune:
Iata raspunsul carrefour la reclamatia facuta:
Stimata doamna,
Regretam neplacerile create. O sa luam atitudine in urma sesizarii dumneavoastra.
Facem in permanenta tot posibilul pentru a instrui si forma personalul din toate magazinele Carrefour, astfel incat sa se ridice la inaltimea asteptarilor dumneavoastra.
Va asteptam in continuare cu drag la cumparaturi in magazinele noastre!
Echipa Carrefour
Ramane de vazut daca se va schimba ceva!!
irinouka spune:
bravo, adelaki!
io tropai de nerabdare, jur, sa ajung la cora/carrefour si sa ma-nfig in casa aia prioritara. azi am luat salariul, cred ca maine am program de scandal.
reclamatia ai facut-o online?
irina 26+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
http://bd.lilypie.com/APump3.png
docdecap spune:
fetele, eu ieri am avut o surpriza la Real! s-au gandit astia bine si la casele express scrie foarte clar, inclusiv pe banda de produse, ca prioritate au gravidele, persoanele cu handicap si cei cu mai putin de 10 articole in cos. ei bine, eram si gravida, si cu 6 chestii in cos. m-am bagat, m-au luat -oricum la casele astea e putina lume de obicei, si asa pot cu adevarat casierele sa ofere prioritate, nu se ne inghesuie gravidele la casele unde se duce toata lumea!!
e, am avut si o experienta placuta!
Monica 27+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
irinouka spune:
monica, vad ca, oricum o dai, numa' prafu' se alege de planurile tale razboinice. :-))) doamne-ajuta sa fie tot asa si-n continuare!
pupam
irina 26+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
http://bd.lilypie.com/APump3.png
mami_papatot spune:
in sfarsit am si eu unde sa-mi vars nervii...nervii ca sunt atat de tampa ca nu inteleg ce scrie deasupra caselor acelea prioritare ... si nici voi nu sunteti prea departe de vreme ce ati patit ce ati patit ... sa va lamuresc, sa va intre-n cap pentru totdeauna ... casele acelea sunt pentru debilii mintali ... ca eu una nu am vazut acolo nici femei gravide si nici persoane cu handicap fizic ...
lasand gluma la o parte, vina este a casierelor ... pe mine putin ma intereseaza ce coada e in magazin ... daca va uitati cu atentie, cel putin in cora, la casele rezervate angajatilor cora, nu stau decat angajatii cora . punct . poate sa fie codoiul codoiului, poti sa crapi, nu esti angajat cora, nu esti servit ... si atunci ,de ce nu se procedeaza la fel si la casele prioritare? este vina exclusiva a casierelor, repet . ca nesimtirea romanului (si Doamne, cat de putin fac exceptie) este indiscutabila ... mie uneia imi este rusine sa ma bag in fata, ba mi-e chiar jena sa ma asez la coada cu prioritati ca se uita dobitocii la tine, ce sa-ti spun, e gravida, nu poate sta in picioare ... ca dobitocul tot dobitoc ... v-am zis, debili .. daca ai luna mica, ti-e rau de mori, iar in lunile mari nu mai vbim cat de incomod poate fi sa stai in picioare...
nici eu nu am pretentii...dar sunt unele zile in care mi-e chiar rau si nu pot sta...plus ca nu vreau sa ma bag in fata...vreau sa stau la casa prioritara, unde sa nu mai stea decat alte gravide si alti oamenii cu dezabilitati ... atat!
asa, gata, mi-am mai racit inca o data gura de pomana, sau cum se spune, mi-am tocit degeaba degetele pe tastatura ... romanul tot roman... ca eu pana la urma am sa-i intreb ... gravide vad ca nu sunteti si nici vreun handicap vizibil...pesemne ceva la cap !
Nervi tari!
mami_papatot 14+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
adelaki spune:
reclamatia am facut-o online si la carrefour si la cora. de la cora nu am primit pana acum niciun raspuns. ce-i drept in carrefour am gasit odata o casiera care chiar respecta prioritatea, insa in cora niciodata.
elara spune:
Am mers si eu odata la Cora Lujerului la casa prioritara. Acum vreo 2 saptamani cand aveam 14 sapt de sarcina si nu prea se vedea. Din fericire cumparasem doar 2 bluzite si la coada erau doar 3 persoane. Le-am cerut voie pe rand si au fost intzelegatori.
Insa intr-adevar nu poti face asta cand sunt 10-20 de persoane. Si mai ales ... cand dai peste nesimitzitzi...
Ce nu mi-e clar, este CUM??? exact sa intri in fatza cand culoarul e atat de ingust incat nu te potzi strecura pe langa cosuri si alte persoane nici singura, dar mai ales cu cumparaturi. Chiar sunt curioasa. Voi cum procedatzi?
Cea mai tare remarca mi s-a parut aia cu "nu vad nici o gravida; inseamna ca toti sunt handicapati". A fost suuper!!! Ca si cea cu "felicitari, cucoana!" Le-am "notat" pt cazuri similare...
Dar la replici de genul "te-am lasat eu gravida? " chiar am ramas interzisa!
Nu stiu ce am putea raspunde! Uluirea e prea mare... iar mitocania atat de crasa si e mult prea evidenta incat sa gasesti ceva care sa egaleze proasta imagine ce si-o creaza singur un astfel de specimen, ca om nu-i pot zice....
Adelaki, stii ce imi sugereaza mie raspunsul ce l-ai primit de la Carrfour? Un mesaj standard pentru reclamatziile de orice tip.
Eu in locul tau, le-as da ceva ragaz (1-2 saptamani), dupa care, daca nu s-ar schimba nimic la sediul la care am facut referire in reclamatzie, as cita exemplul dat de Mamipapatot. Banuiesc ca si la Carrfour trebuie sa fie o casa numai pentru angajatzi sau una pentru obiecte voluminoase si acolo ssssiiiiiiiiggguuuuurrr angajatzii sunt mult mai vigilentzi ca "prioritatea" sa fie respectata.
Si le-as spune ca vreau sa aiba exact aceeasi politica fatza de TOATE casele prioritare, indiferent de tip. Si...poate ca nu ar fi prea mult daca ai pune in Cc si OPC -ul. Sa vedem atunci, ce mai raspund.
Elara
16+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca