Foloseste cineva casele prioritare din supermarket

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hehe..eu merg cu sotul la cora la cumparaturi..si el ma incurajeaza sa mergem in fata, la casa cu gravide..
mai comenteaza lumea..na//o data un nene bombanea..ca ma asteapta ginecologul... nesimtiti..:(

35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetele, eu habar n-am avut ca exista casa prioritara la carrefour!!!
poate nu stim decat noi, si ma gandesc ca de-aia se aseaza ca disperatii acolo si le e greu sa se dea la o parte.
nu ma intelegeti gresit, nu le tin partea, numai ca inteleg de ce se intampla.

asa ca trec si eu la proiectul 'educatie' si am de gand sa nu ma asez la alta coada si sa fac gura de fiecare data, precum si caiet cu reclamatii, tot tacamul. ca tot am nervi pe mine si ii cam descarc acasa, trec la exprimarea lor in locuri publice!!

va pup si nu va lasati (pana la a va face inima rea). eu una abordez treaba experimental si cu obiectivul precis in minte: scandal pot si stiu sa fac, mai bine cu ei decat cu cei dragi din jur.

Monica 26+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

poate nu stiu si se aseaza din greseala dar cand le arati semnul si ii rogi sa te lase de ce fac scandal?
si mi se pare ciudat pentru ca mie odata nu mi-a trecut prin cap sa ma asez la casa aia cand nu eram gravida.
si mai e o casa pentru obiecte voluminoase, nici acolo nu m-am asezat. nu le mai vad sensul din moment ce oricum se poate aseza oricine si se face coada obisnuita.
cred ca daca ar indrazni o gravida sa se bage in fatza in perioada aia nebuna dinaintea sarbatorilor cand sunt cozi de zeci de metri eu zic ca pleaca batuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihMih spune:

Aaaaaa si eu am uitat sa va mai spun ceva, legat de Carefour.
Doamna de la casa se scuza si se confesa in acelasi timp celor 2 tineri din fata mea (neinsarcinati), cum ca intr-adevar este casa prioritara, dar ce sa faca nu poate sta degeaba daca nu este nici o gravida, ca pe ea nu o plateste nimeni ca sa stea degeaba.
Morala: Tzine clar de politica magazinului, care ca sa dea bine a afisat undeva suficient de sus incat sa-ti scape ca este casa prioritara. So nota 10 pt intentie si nota 1 din oficiu pt atitudine civica pt Carefour. Ma intreb cum o fi la Carefour in Franta?!?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaki spune:

Parerea mea e ca trebuie sa mergem in fata direct si sa vorbim cu casiera. Altfel nu se da nimeni la o parte doar pentru ca scrie casa prioritara sau pentru ca ceri voie. Si daca sunt 10 persoane la coada ce faci? ceri voie tuturor? oricum nu or sa te lasi si oricum nu ar trebui sa cerem permisiune! Atata vreme cat s-au asezat la casa prioritara isi asuma riscul!
Asa ca intrati direct in fata si pregatiti-va de scandal:D
Eu mi-am propus sa repet experienta insa de data asta nu ma mai cert cu ei, intru in fata si ma fac ca nu aud comentariile. Si sa indrazneasca vreunul sa nu se dea la o parte ca o pun pe casiera sa-si cheme seful sau agentii de paza!

pentru MihMih: ref. Medicover: fetele de la receptie sunt nesimtite rau si daca esti draguta cu ele nu obtii nimic. Trebuie sa fii foarte infipta si daca nu te rezolva le zici ca vrei sa discuti cu managerul clinicii. Eu sunt abonata si vroiau sa ma puna sa platesc o analiza, caci o bifase doctorul gresit. Le-am zis ca e inclusa in abonament si dadeau din umeri: adica eu sa platesc si mai vedem. Si am cerut sa verifice la managerul clinicii ca nu platesc nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

probabil intentia este politica firmei-mama de a avea astfel de case, poate este si vreo obligatie legala ca la un nr de x clienti sau case si ai si asa ceva. in rest aplicare pur romaneasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Am experimentat aceleasi probleme acu vreo 4 luni, ca si voi.La inceput cand nu se vedea burtik, nici vorba de casa prioritara, desi imi era rau ingrozitor, plus greturi...Dupa ce a crescut, m-am dus fara jena, da' am intampinat aceleasi comentarii rautacioase.Ultima experienta a fost cu vreo 2 saptamani inainte sa nasc cand m-am certat la cutite cu o baba, care imi zicea ca si ea are dreptul la casa prioritara ca o doare picioru' si ca daca sunt gravida sa stau acasa.Si desi fi'su, la vreo 30 incerca s-o convinga sa se dea la o parte sa trec, nu a vrut si pace.i-au mai zis cateva si niste persoane de la o casa alaturata, dar nesimtirea a mers pana la capat.In schimb vanzatoarea n-a avut nici o reactie, a durut-o in cot.Apoi in ultimele 2 saptamani am renuntat si m-am asezat la coada, am zis ca n-are sens sa ma cert cu toti prostii...

Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiAmi spune:

Fetelor, am patit-o la farmacie. eu cu burta mare Edy se tot plimba pe usa pana am vb cu el si a inteles k trebuie sa stea cuminte. Dupa vre-o 5 minute vroia sa faca pishu si a intrat din nou in farmacie (pana atunci statuse afara cumintel) si un nene la vre-o 50 si ani a inceput sa faca scandal k ce se tot plimba pe usa ca deranjeaza lumea. Ma credetzi k eram atat de obosita si de enervat ( dupa ce mai statusem la o coada de farmacie ca sa iau gratuita) k m-a apucat plansul si n-am putut sa reactionez in nici-un fel. De-abia atunci cele 6 persoane din fata mea, care se tot holbau prin jur si vazusera k eram si gravida si cu Edy dupa mine au avut bunul simt sa ma lase in fatza. Nu stiu ce sa mai cred, nu mai exista deloc omenie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlami spune:

Buna fetelor,

eu imi fac cumparaturile de obicei in Cora. Nu m-am asezat niciodata la coada la o casa prioritara, inainte nu o faceam din bun simt, iar acum nu o fac pentru ca de obicei e mai aglomerat decat la celelalte case -bineinteles nu de catre gravide sau altele care ar avea dreptul sa foloseasca acele case. E clar ca noi romanii suntem departe de a fi civilizati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Fetele, eu m-am dus hotarata sa ma pun la casa prioritara si sa fac scandal daca se pune problema, dar era mai liber in carrefour si acolo era un cos plin si un tati cu cupilu de vreo 4 ani. am zis ca de data asta sunt cuminte

va pupic si va tin la curent, sunt buna la scandaluri

Monica 27+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput