Foloseste cineva casele prioritare din supermarket

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelaki spune:

ma gandeam ca e si o problema de instruire a casierelor. ca ar trebui sa refuze produsele unuia care nu se da la o parte cand e o gravida acolo sau o persoana cu handicap si sa cheme persoana respectiva in fata. asa nu ar mai trebui ca prioritatea asta sa depinda exclusiv de noi. degeaba scrie mare deasupra casei cine are prioritate ca nu intereseaza pe nimeni.
daca am scrie la cora si carrefour sa instruiasca mai bine personalul si sa faca regulile mai stricte? ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Fetele, voi trebuie sa evitati stresul in perioada asta. Stiu si eu cum e sa-ti ia locul de parcare "prioritar" un nesimtit cu jeep-an, chiar daca nu e gravid sau handicapat... Stiu si cum e sa te bati cu 3 babe si 2 barbati cat muntele ca sa ai prioritate la casa... Mai bine evitati stresul si mergeti la coada cea mai scurta nu la cea prioritara ca acolo se baga toti marlanii cu gura mare. Poate se schimba si atitudinea oamenilor vreodata nu doar regulile in supermarketuri.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

stresul il eviti numai daca stai acasa, coada scurta in cora sau carrefour nu exista. variantele sunt 2: sa taci si sa inghiti sau sa iei atitudine.
am scris deja mail la cora si la carrefour. daca nu vine de la conducerea magazinului, nu cred ca atitudinea romanului se va schimba vreodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

eu am scris aseara la carrefour, cred ca se vor mira aia ce le-a apucat pe toate gravidele sa scrie.
am fost azi in carrefour, dar era dimineata, deci aproape pustiu, m-am dus special la casa prioritara si mai era doar o gravida in fatza mea.
in schimb dupa mine s-a asezat ditamai nenea cat casa si cu un cos identic. mi s-ar fi parut normal sa-l roage sa se duca la alta casa mai ales ca nu erau cozi deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Bravo, adelaki! Bravo, fetelor! Cum adica sa evit stresul sa stau la alta coada??? Nici gand! Sa se mai educe naibii marlanii astia! Eu intotdeauna am sa fac scandal sa-mi cer drepturile, indiferent cati nervi imi fac!
Adelaki, nick-ul tau de unde vine? E cumva forma de diminutiv greceasca?
Pupici

Violeta, mami de Laurentiu Cristian (15.08.2007)

Mergi la inceput

da, e diminutivul grecesc:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor, io sunt inca o burtica ne-vizibila. Dar am fo cu o amica cu copii mici, la cumparaturi. Fata a cerut voie inainte, pe motiv ca aia mica face pishu, si e casa cu prioritate. Fara scandal, s-a adresat destul de in fatsa si destul de tare sa auda casiera. Gat a facut doar o tanti grasa. Cred ca nu e cazul sa ne certam, dar avem drepturi -si sa ni le respectam noi si sa le folosim.
Dar oricum, va recomand shoping la prima ora, chiar daca e mai greu, dar pana nu vin toate leneshele - ca ele is alea scandalagioaice.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

parca e mai greu in primele luni, nici nu te crede nimeni ca ai fi, si poate te mai apuca si greturi ceva, parca si oboseala e mai mare, mie imi era somn mereu. dar cine sa te lase in fatza ca ai tu greturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihMih spune:

Fetele m-ati atins la coarda sensibila cu acest topic. 2 patzanii sa va zic:

1. La Carefour, eu insarcinata in 37 saptamani, seara pe la ora 9. Fiind mai tarziu am crezut ca va fi mai liber, din pacate m-am inselat. Impreuna cu sotul ne asezam la casa prioritara; in fatza noastra erau vreo doua perechi de studenti (neinsarcinati), vreo 2 domni imensi si caruturile pline. Am avut o tentativa de a cere permisiunea sa intru in fatza, insa dupa prvirile infipte insistent in jos mi-am dat seama ca nici urma de bun simt. Asa ca am iesit eu si m-am asezat pe o banca. La un moment dat pt ca amortisem m-am intors langa sotul meu. O d-na cu un copil de cateva luni a fost atat de indignata ca stau la coada incat a nceput ea sa faca scandal. A fost super dulce; insa am avansat eu cu o persoana si pe ea nu au mai lasat-o. Fetze, mutre si atitudine de genul "ce cauti la cumparaturi cu burta la gura?". Desi nerostita intebarea imi venea sa le raspund tuturor "chiloti catarge, sutiene si camasa de noapte pt alaptat, a doar nu l-oi pune pe sotzu' sa mi le aleaga"

2. Incredibil, dar adevarat. In aceleasi 37 de saptamani,La Medicover in Victoriei, dupa o recoltare de analize, ma duc si cer sa platesc. Sunt invitata sa iau loc si o sa fiu invitata cand va fi gata factura. Trec 5, trec 10 minute si nimic. In timpul asta vedeam tot ce facea receptionera respectiva; nu zic ca statea degeaba dar facea orice altceva numai factura mea nu. Ma ridic si o rog din nou. Cu cea mai mare impertinenta imi spune " cred ca v-am rugat sa luati loc si va chem eu". Am simtit ca musc din ea, nu stiu daca din cauza foamei imense sau a nervilor instant. Intreb "Si cam cat dureaza?"; raspunde "Pana emit factura". Eu inisist "V-as ruga sa o emiteti acum sau eu plec si ma sunati cand suneti pregatiti sa va platesc". Si cu cel mai mare tupeu discutia continua cu argumentele ei de genul " Nu aveti voie sa plecati fara sa achitati; persoanele cu care am discutat pana acum erau inanitea dvs. etc". Si povestea cu dra respectiva a continuat si peste o saptamana cand m-am dus sa-mi ridic rezultatul, s-a uitat pe chitanta (fara sa verifice nimic altceva) si zice "nu este gata pt ca dureaza o saptamana". Si dupa ce plec ma roade curozitatea si sun si ce credeti... erau gata :-)))

Va pup si pastrati-va calmul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Of, of, of, ce subiect. Eu imi fac cumparaturile la Carrefour si NICIODATA nu am gasit vreo gravida la casa prioritara si nici vreo persoana cu handicap. Desi sunt afise imense puse in dreptul lor, ca un facut la casele prioritare stau numai haidamaci, care mai de care mai in putere si mai bine hraniti cu cosuri imense si care pur si simplu imi trateaza burta cu un ignore total. Ultima data, adica acum o ora, m-am enervat si am comentat tare cu sotul ca sa ma auda toti si am spus "Nu vad nici o gravida pe-aici, inseamna ca sunt toti handicapati!" Nu a fost frumos sa recurg la aceasta vorba pentru ca handicapul lor era unul legat de educatie si inteligenta. faza e ca nici macar unul nu s-a simtit sa se dea la o parte. Ajunsa la cas aintreb casierita daca mai e valabila regula cu casa prioritara si imi spune ca da, ca trebuia sa intru in fata. dar poate sa imi spuna si mie cineva cum as putea intra in fata cand coada era imensa si pe culoarul acela nu are loc decat un singur carucior, burta mea nu mai incape pe langa el. deci cum puteam trece eu cu cos, burta bebe si una bucata sot pe langa respectivii haidamaci cu cosurile lor cu tot?

Asa cum s-a spus conducerea are vina in toata treaba asta, ar trebui sa interzica sa stea altcineva la acele case. Daca nu vor sa blocheze mai multe casierite, sa faca o singura casa dar aia sa fie sfanta. Uffff, ce bine ca m-am descarcat!!!!

Pupici,
Angelique 27+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput