Clubul BRASOVENCELOR (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

dragele mele eu va astept cu drag sa veniti cum puteti si ma gandesc eu asa ca pana pe 1 feb mia e o saptamna si poate vine primavara pana atunci!!!!!!!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

of, ce bine ar fi sa vina primavara!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Week.end placut, fara peripetii!

Nicoleta 27+ si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Daca ma gandesc la cat de "fierbinte" a fost weekend-ul trecut....chiar ca am nevoie de unul fara peripetii. Multam la fel.

Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Hmmm,ce frumos fetelor ca va intalniti!!
Va tot citesc de ceva timp,si devin melancolica...zapada,hmmmm...si voi asteptati primavara?!!!!...eu am caldura aici tot timpul anului,si iarna(dupa lunile calendaristice)imi lipseste zapada...si de Brasov nici nu va mai zic!!!...sper ca anul asta sa ajungem si noi acasa...ultima oara am ratat intalnirea cu cateva fete care se intalneau...acum sper sa va cunosc...oricum pana atunci mai este!!

Am vazut ca vorbea cineva si de ORL...uffffffff,si eu is trista ca il voi opera pe Robert la doar 3 anisori de polipi,luna asta la sfarsit...imi e tare frica desii stiu ca e usoara operatia...insa e micut zic eu de o operatie...asta e...

Va doresc intalnire placuta si sanatate la toata lumea
Weekend placut!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Crismir, e frumos cu zapada doar cat e zapada tare. Cand incepe sa se topeasca, peisajul e mizerabil. Eu mi-as dori sa stau undeva unde nu exista iarna, iar de zapada m-as satura in 2 sapt intr-o statiune montana .

Eu ziceam ultima data de O.R.L. Multa sanatate lui Robert si voua. A avut complicatii din cauza polipilor? De ce v-a fost indicata operatia?

Mergi la inceput

a fost randul meu we-ul asta cu peripetii nasoale... am ratat o petrecere pe care o asteptam de mult timp, mai ales Diana, dar mai rau e ca tot ea, a avut de suferit mititica... febra mare de tot, stari de voma, dureri d eburtica si frisoane, dureri d ecap d eochi... ufff, pana la urma am apelat la medicii de la MEDO, ca nu aveam cum sa o scoateam afara din casa... are traheobronsita... bine macar ca nu are nici o complicatie si se va face bine , dupa ce isi face "febra" de cap...

La multi ani lui Stefan, baietelul Nicoletei! sa cresti mare, sanatos si frumos! Mami si tati s ava bucurati de el si d ebebe care vine!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">

Petitia online:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Neata ce faceti sa incepeti saptaman cu zambetul pe buze si sa o incheiem trumfator vineri ce spuneti eu abia astept!

Diana sanatea le pitica sa se face bine cat mai repede!

crismir, operatia in sine nu e grea nu stiu ce sa zic, dar in US nu exista homeopatie, mie dr.homeopat de aici mi-a spus ca inainte sa ii mai scot ceva copilului sa o caut pe ea...ca o alternativa.
Te asteptam si pe tine la o viitoare intalnire.

Nicoleta La multi ani pentru puiut sa creasca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii!

Siomana ce fac pustoaiecele tale sper ca wee acesta te-ai odihnit si tu!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Anca, multumesc!
Diana o chema pe fetita mea, eu sunt Daniela! acum e mai bine Diana, nu mai are febra mare, a inceput sa pape cate putin... sa speram ca trece!

Petitia online:

Mergi la inceput

Daniela, imi pare rau pentru Diana si pentru tine. Noroc ca necazurile astea trec. Multa sanatate!!!

Cum sunt cei de la Medo? Ai mai apelat la ei..si daca imi poti spune cam cat taxeaza pentru o vizita acasa. Am auzit ca au niste scoruri de te doare mintea...2500 Euro l-a costat pe un schior ghinionist un picior rupt.

Anca, multumesc....maimutelele sunt bine, prea bine cred, daca e sa judec dupa cum zburda pe aici . Pe Sorina o tin inca acasa. Cred ca toata saptamana.

Mergi la inceput