Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(88)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

[/quote]

Vali eu nici nu pot sa merg acum ma tin de pereti ca sa merg la baie.Am dureri crunte,ca niciodata .Sunt speriata rau...

Succes azi la intalnirea cu dr. sa aduci vesti bune.Nu-i minic daca ti-ai schimbat optinea...tie sa iti fie bine si bebelinei,in rest nu mai conteaza.

Dana 29+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica si poze BabyExpo

[/quote]

Dana, nu are cine sa vina sa stea cu tine? Incearca sa stai intinsa, pe o parte si sa te linistesti...uite, fata, ca sa treaca...sar'na de urari...abia astept sa vad cum e spitalul, ca de dr. am auzit lucruri bune, sper sa nu se potriveasca vorba aia cu pomu' laudat

Valentina 30+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Anca si eu am cochetat mult cu ideea nasterii la Euroclinic-ca spital privat. Am ales pana la urma sa merg cu doctorul care m-a ajutat sa raman insarcinata/m-a urmarit, chiar daca-i la stat, dar daca el n-ar fi cand as naste mi-as cam lua si eu talpasita de urgenta din giuly, fara el mi-i frica ! Am mai multa incredere in om decat in institutie. Noroc ca fac cezariana si atunci sigur ne intalnim.

Shery 35+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

quote:
Originally posted by Victo

eu azi am adunat frumos haine de-ale noastre..le-am pus in cutii..da ce credeti ca au ajuns in pivnita???(stam la parter)..noooo...macar nu mai stau in mijlocul camerei..ca stau pe hol..o sa va anunt cd o sa plece de pe hol...
puteti incepe pariurile.

35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT

Neatza, burtici!
Victo, si eu am facut aceeasi operatiune cu hainele si a durat o saptamana pana au plecat. Tot in hol poposisera si ale mele...

Laura 34+ Rares

Mergi la inceput

Pussi, multumesc mult...am auzit lucruri bune despre spitalele astea private si vreau sa fiu sigura ca vom fi bine ingrijite si eu, si pitica

noi doi
printesa

Mergi la inceput

Pussic, adica le duci la medic proaspat scoase din cuptor!

Eu ma gandeam cand incepe sa urle noaptea si are si nitica febra si eu intru in panica... sa nu incep sa urlu si mai tare... si e si blocaj pe centura, of-of.

Shery 35+ Alesia

my precious
eco-uri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

sunt suparata dr. meu nu-i de acord sa fac perfuziile acasa, trebuie sa le fac la spital ca exista riscul sa intru in soc profilactic! Ati mai auzit de asta?? A mai facut cineva perfuzii cu VENOFER???

PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

neatza fetelor....uau dar ieri ati batut recordul la scris...un cap intr-o zi!!!Bravo!!!

Am si eu o intrebare care am mai pus-o dar nu a raspuns nimeni: voua la utima eco v-a masurat cerebelul lui bb?cam ce masura are la voi?

Mersi si va pup!!!!

32+ ANDREI

AMR 6 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pussi

sunt suparata dr. meu nu-i de acord sa fac perfuziile acasa, trebuie sa le fac la spital ca exista riscul sa intru in soc profilactic! Ati mai auzit de asta?? A mai facut cineva perfuzii cu VENOFER???

PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

pussi, imi pare rau, dar daca dr. zice ca e mai bine, stie el ceva...eu de soc profilactic nu stiu nimic...nu ti-a zis cumva, Doamne-fereste, SOC ANAFILACTIC? Ca asta e nasol rau si de asta e bine sa fii sub supraveghere

noi doi
printesa

Mergi la inceput

Fetele, am fugit la dr....vorbim dupa-masa...pupici la toate fetele

noi doi
printesa

Mergi la inceput

Of Pussic , imi pare tare rau, nu mai bine il asculti tu pe doctor si stai in spital? Prin cate ai trecut pt copilasi, asta-i moft. Trece timpul repede si odata vezi ca faci 37 sapt!

Shery 35+ Alesia

my precious
eco-uri

Mergi la inceput