Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(88)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Sheritra spune:
Si eu subscriu pt stat bb in camera lui de la inceput (daca se poate, normal).
Imi voi lua si o canapea in camera Alesiei, pt mai mult confort, in eventualitatea noptilor albe cu mult plans, sa-mi mai odihnesc oasele.
Ma gandesc si la saracul sotior, el va trebui sa fie fresh dimineata ca merge la munca (12-13 ore) apoi va trebui sa faca piata si alte comisioane pt noi, sa-l mai si privez de somn noaptea ar fi destul de greu.
Mai vedem pe parcurs.
V-ati interesat de medic pediatru? Stiti cumva unul in zona Pipera pe care sa-l sun/sa-mi faca vizita?
Shery 35+
Alesia
my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by ellis
Buna dimineata!
Nu am citit din urma, am revenit si noi cu vesti:
- ieri la eco am vazut printesa(cat ne-a lasat ea sa vedem), are 2 kg, 8,5 cm diametru capsorul si e tot cu o saptamana mai mare( are 33), semn ca nu au afectat-o problemele mele;
- si-a schimbat putin pozitia, adica nu mai sta chircita, ci si-a intins piciorusele spre stomac si ficat;
- sangerarile mele au fost de la un vas de sange din col care a cedat din cauza presiunii, probabil, pt ca eu simteam de vreo sapt o mare presiune pe col so in acelesi timp fata se tot sucea sa se aseze in pozitia de acum;
- dr e optimist ca ajungem la termen, eu vreau sa ajungem macar pana la sf lunii octombrie, pe urma ne asteptam printesa cand va da Dumnezeu;
- PUSSI, am inceput sa ma obisnuiesc cu Gynipralul, inca ma ameteste, dar e mai bine;
- VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU SUSTINERE SI VOM MAI REVENI CAND NE VA DA VOIE STAREA SANATATII;
-DANY, stai in pat pe o parte ca sa te ridici mai usor sa nu fortezi burtica si colul cand te ridici!
Va pupam pe toate si toti bebeii scumpi!
Ellis32+
Ellis, felicitari pt. bebelina grasunica si sanatoasa...eu zic sa stai linistita, esti pe maini bune cu dr. tau si o sa vezi ca te va ajuta sa ajungi la termen.Te asteptam sa ne mai dai vesti, cand poti
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Valentina
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](zana.gif)
noi doi
printesa
alfa_anca spune:
Neata gagici!
Am facut si noi ochi de ceva vreme si am reusit sa recuperez tot ce ati scris ieri, ca eu am avut treburi casnice. Deh, e plecata soacra si am ramas bucatar sef .
Mai fetelor, v-am tot auzit de Medlife, dar am si eu o intrebare: dc te duci asa inopinant la camera de garda la ei, nu te primesc sa nasti?? fara sa fi avut nici o tangenta cu ei pana acuma?
Va pup si va doresc o zi minunata!! Azi sper sa stau cuminte.
Anca 35+
Elena
poze
vali_delide spune:
Si eu o sa o tin pe printesa cu mami in camera...pe tati l-am exilat deja de muuult timp, doarme pe canapea ca sa nu deranjeze fetele...iar fetele i-au spus ca e mai bine sa doarma singur, sa se odihneasca, pt. ca tre' sa munceasca,sa faca bani
Valentina 30+
Cristina Stefania
noi doi
printesa
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by alfa_anca
Neata gagici!
Am facut si noi ochi de ceva vreme si am reusit sa recuperez tot ce ati scris ieri, ca eu am avut treburi casnice. Deh, e plecata soacra si am ramas bucatar sef.
Mai fetelor, v-am tot auzit de Medlife, dar am si eu o intrebare: dc te duci asa inopinant la camera de garda la ei, nu te primesc sa nasti?? fara sa fi avut nici o tangenta cu ei pana acuma?
Va pup si va doresc o zi minunata!! Azi sper sa stau cuminte.
Anca35+
Elena
poze
Ancutza, o sa intreb azi, dar din ce stiu eu trebuie sa figurezi in baza lor de date, sa ai programare, chiar daca nu la o data fixa.
Oricum, intreb si-ti spun...dar tu nu nasti la Elias?
Valentina
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](zana.gif)
noi doi
printesa
alfa_anca spune:
IN legatura cu unde doarme copilul, eu n-am hotarat sa o culc la ea in camera iar eu in primele luni voi dormi tot la ea pe canapea. Ma gandesc ca totusi tati a doua zi tb sa mearga la servici sa munceasca cu capul si nu e asa usor dupa o noapte nedormita. Si apoi cand bebelina va avea un program normal ma gandesc sa imi iau un babyphone si sa ma mut inapoi in patul conjugal.
Anca 35+
Elena
poze
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by vali_delide
Buna dimineata, burticoase!
Dany2007, si eu am problema asta, nu tot timpul, dar am zile cand abia ma misc...si ma doaresi langa el
...acu' ma lupt si cu hemoroizii
Fetelor, spuneti-mi, va rog, ca eu nu am innebunit...m-am hotarat sa-mi schimb dr. a 3-a oara...pt. ca m-am hotarat sa nasc la MedLife, nu la maternitate de stat, azi am prima intalnire cu dr...
Valentina30+
Cristina Stefania
noi doi
printesa
Vali eu nici nu pot sa merg acum
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Succes azi la intalnirea cu dr. sa aduci vesti bune.Nu-i nimic daca ti-ai schimbat optinea...tie sa iti fie bine si bebelinei,in rest nu mai conteaza.
Dana
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica si poze BabyExpo
alfa_anca spune:
Vali, merci , abia te astept sa imi spui ce iti spun. In principiu da, nasc la Elias, dar vreau sa stiu ce alte optiuni am. Si in caz de ceva probleme sa stiu unde as putea sa ma duc. Vineri merg la controlul de 36 de sapt si il voi intreba pe dr ce fac in cazul in care el lipseste (ca sapt viitoare lipseste si sa vedem cand mai pleaca...).
Anca 35+
Elena
poze
pussi spune:
vali bafta azi la intalnirea cu dr., e bine ca ai de unde alege... in TM nu exista nimic pe tema asta! Si sincer mi-e groaza de spital... Si mai nou nu atat pt. mine cat pt. Tuste... se tot vorbeste ca-ti duci copilul bolnav acasa de diverse boli luate din maternitate!
sheri eu am vb in principiu ca in ziua in care ies din spital cu Tustele sa mergem direct la un pediatru renumit care sa le vada, controleze, dea indicatii!
ellis bine ca sunteti sanatoase, fara sangerari si pozitionate pe teava! Cu Gynipralul... te obisnuiesti... oricum eu ma simt mult mai bine!
ancuta D ce faceti?
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!