Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(88)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata :)
Stefania, unde e cafelutza sa imi iau si eu iaurtul sa stam la o poveste??? :)
Cum e pisicul?
Si mai ales, cum esti tu?

------------------------
Flory 34+ Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraD spune:

'Neatza si de la mine ...

Am intrat doar asa pe fuga, practic inainte de culcare ... ca eu acum servesc ceva (cred ca gen Rennie) contra arsurilor si ma bag la culcu!

Pofta mare la cafea, cacao, iaurt, laptic si alte de-astea matinale ...

Dar mi-am amintit ca vreau sa va intreb ceva: voi cum procedati cu bebe in primele luni ... sau ma rog, cat o dura, in sensul: il puneti pe bebe in camera separata sau cu voi in dormitor? Stiu ca uneori nu e de ales din motive de spatiu, dar am auzit si de cazuri care din start au obisnuit copilul separat si altii care au tinut copilul mult si bine in dormitor si altii care la inceput au tinut bebe in dormitor si apoi separat ...

Eu ma gandeam ca la inceput sa aducem patutul la noi in dormitor, ca parca mi-e frica sa nu dorm prea profund si sa nu aud pe aparatul acela audio daca plange sau nu ... iar apoi la ea in camera ... si asta cat de curand ... o luna, o luna si ceva ... acuma depinde si de copil!

Am sa citesc raspunsurile dimineata (la mine ) ...

Va doresc una bucata zi cat mai fara dureri, edeme, discomfort si alea alea specifice "sfarsitului de sezon gravidos" ...

la toate ...

Mara 34+ si Brianna
If God Is for Me, Who Can Be Against Me?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Cum sa zic, noapte buna Mara? :)
Eu am de gind sa il tin pe piticutz putin cu noi, o luna sau doua si apoi cit de repede pot sa il mut in alta camera. Cred ca e mai bine mai repede pentru ca dupa aceea se obisnuiesc si mult mai greu ii muti. Eu am prieteni care au tot aminat si acuma la aproape 3 ani copilul tot cu ei in camera e.
Probabil la inceput e mai greu pt noi pentru ca trebuie sa ne deplasam, etc insa strategic vorbim eu cred ca e cea mai buna solutie.
Cam asta e parerea mea :)

------------------------
Flory 34+ Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Mara eu la pitic am aplicat metoda dormit singur in patutul lui in camera lui inca de la inceput .
A fost super ok si pentru el si pentru noi.
Nu s-a intamplat niciodata sa nu il aud , cred ca il auzeam prin somn cand isi misca si o manuta daramite cand plangea sau maraia.
Am ramas cu acelasi auz fin pentru el si acum , sotul poate sa cada din pat si nu il aud dar daca Bogdan s-a dat jos din al lui sunt deja treaza .
Iti formezi un simt aparte pentru ei , parca suntem conectati

Acum din lipsa de spatiu , bebe mic va sta 3 luni la noi in camera in patutul lui , ca sa nu il terorizez pe Bogdan cu trezirile de noapte iar cand isi va face un program ( sper ca pana in 3 luni , asa ca fratele lui ) il voi muta cu piticul in dormitor .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Da Flory, cam noapte buna ... desi sincer nu mi-e somn ... insa tati nu ne lasa sa ne mai dam pe net noaptea si oricum dimineata am de mers umpic la munca ...

Deci si tu practic te-ai gandit la fel ... asa-i cu cat mai repede cu atat mai bine e sa-l obisnuiesti independent ...

Acu gata ... mama si flacaul ...

Mara 34+ si Brianna

Mergi la inceput

Merci Lala ... inseamna ca e adevarat ca de cand devii mamica ti se ascut simturile relativ la bebe ... O prietena de-a mea asa a procedat si ea de la bun inceput si e super deocamdata ...

Adevarat ca atunci cand sunt deja doi tre sa iei in considerare programul amndurora ... uf uf...

si la voi ...

Mara 34+ si Brianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata!

Mara m-ai bagat in ceata ... cu "noapte buna".... am crezut ca nu m-am trezit eu!
Lala si eu vreau sa le las singure in camera... ca sunt 2, asta de la inceput, si-mi iau babyphone! imi pare rau pt. arsuri nu exista remediu pt. ele.. sau la mine numai functioneaza nimic.
victo nu stiu ce scrie pe prospect, ieri l-am luat 15 min. inainte de cina si azi noapte m-am trezit de 3 ori din cauza lor, dar fara vomitat!

PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

'neata burtici!

nu stiu ce sa mai fac nu am dormit deloc,ma doare rau de tot nu mai pot sa stau deloc.Acum am 2 perini sub el si mor de dureri.Din pat nici nu se pune pb sa ma ridic singura,noaptea asta a fost un cosmar.
Tati a plecat la munca si imi e frica sa ma pun in pat ca nu e nimeni acasa sa ma ajute sa ma ridic.

Dana 29+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica si poze BabyExpo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Buna dimineata!
Nu am citit din urma, am revenit si noi cu vesti:
- ieri la eco am vazut printesa(cat ne-a lasat ea sa vedem), are 2 kg, 8,5 cm diametru capsorul si e tot cu o saptamana mai mare( are 33), semn ca nu au afectat-o problemele mele;
- si-a schimbat putin pozitia, adica nu mai sta chircita, ci si-a intins piciorusele spre stomac si ficat;
- sangerarile mele au fost de la un vas de sange din col care a cedat din cauza presiunii, probabil, pt ca eu simteam de vreo sapt o mare presiune pe col so in acelesi timp fata se tot sucea sa se aseze in pozitia de acum;
- dr e optimist ca ajungem la termen, eu vreau sa ajungem macar pana la sf lunii octombrie, pe urma ne asteptam printesa cand va da Dumnezeu;
- PUSSI, am inceput sa ma obisnuiesc cu Gynipralul, inca ma ameteste, dar e mai bine;
- VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU SUSTINERE SI VOM MAI REVENI CAND NE VA DA VOIE STAREA SANATATII;
-DANY, stai in pat pe o parte ca sa te ridici mai usor sa nu fortezi burtica si colul cand te ridici!

Va pupam pe toate si toti bebeii scumpi!

Ellis32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna dimineata, burticoase!

Dany2007, si eu am problema asta, nu tot timpul, dar am zile cand abia ma misc...si ma doare si langa el...acu' ma lupt si cu hemoroizii

Mara...somn usor

Lala, sar'na de cafeluta...si eu cu voi...si mi-e un soooomn...dar tre' sa ma duc sa ma aranjez, ca azi am programare la dr.

Fetelor, spuneti-mi, va rog, ca eu nu am innebunit...m-am hotarat sa-mi schimb dr. a 3-a oara...pt. ca m-am hotarat sa nasc la MedLife, nu la maternitate de stat, azi am prima intalnire cu dr...

Valentina 30+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Mergi la inceput