help cosmetice in sarcina
![](images/user_woman.png)
Cine imi spune ce cosmetice ar trebui sa folosesc pt. igiena?Stiam ceva de genul ca nu ar trebui sa fie parfumate...dar ce marci sa folosesc?
Voi faceti exercitii?De care?Cum?La mine va fi cezariana datorita multiplelor probleme ...
Am 31 sapt si habar nu am de nimik si nici nu am cu cine vb...nu tu mama...nu tu soacra...
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
m_monique spune:
foloseste ceea ce suporti si ce iti place. esti gravida, nu bolnava.
poti sa folosesti cosmetice parfumate, daca le suporti mirosul.
dupa nastere nu prea poti folosi cosmetice parfumate, ca s-ar putea sa nu-i placa copilului mirosul. eu nu am folosit parfum pana andrei a facut 2 luni, iar atunci a fost foarte dezorientat.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
Ank83 spune:
foloseste ce iti place tie si iti face bine.Incearca sa te simti cat mai bine si frumoasa in sarcina .... Eu pana la 3 luni jumate nu am putut folosi mai nimic parfumat ca mi se facea rau, dar dupa nici o problema
Ank 37+
Raul
AMR maxim 3 saptamani de stat in burtan
!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rhoneea/rhoneea.jpg)
rhoneea spune:
Exact!Esti gravida nu bolnava!
Foloseste ceea ce iti doresti,ceea ce ii place,ce te multumeste...
eu am folosit creme de toate felurile pe timpul sarcinii,nu am ezitat nimic,ceea ce mi-a placut si mi-am dorit am cumparat.Dupa nastere am folosit spray nu parfum cand a implinit mieunila meu o luna.Parfum inca nu folosesc!
Nu ezita nimic!
Nastere usoara
Irina lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rhoneea/rhoneea.jpg)
rhoneea spune:
Cat despre exercitii...Eu am nascut prin cezariana.
Iata ce mi-a spus doctorul meu....
Prima luna nu ridici greutati...dupa o luna poti incepe cu exercitii de aerobic,dupa 4-6 luni poti incepe sportul(volley,tennis,...)!
Sa stii ca nu va fi greu!
Irina lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien