Care-i faza cu judetul/orasul?

Care-i faza cu judetul/orasul? | Autor: strumfi2004

Link direct la acest mesaj

Eu nu pricep deloc de ce e nevoie OBLIGATORIU de informatia asta in profilul meu personal! Daca as fi vrut s-o specific, o faceam personal. Mai mult, desi am completat de vreo 2 ori, tot mi se deschide fereastra.
Sper sa fie vreun administrator un picut liber si dispus sa ma lamureasca.

Gratiela, Maria si Stefan

www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Daaaa, multumesc ca l-ati mutat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Problema ta era ca nici tara nu era completata. Acum, daca alegi orasul si judetul nu o sa-ti mai apara fereastra respectiva.

Informatia pe care am cerut-o este in folosul vostru. Intentionam sa va punem la dispozitie continut personalizat in functie de zona geografica.

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Multumesc frumos, nu am nevoie, imi caut singura informatiile necesare. Si ba da, aveam tara completata (ca doar e camp obligatoriu, nu? steluta ), am modificat acum dupa chestiunea asta care mi-a stricat ziua! Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by ADMIN

Problema ta era ca nici tara nu era completata. Acum, daca alegi orasul si judetul nu o sa-ti mai apara fereastra respectiva.

Informatia pe care am cerut-o este in folosul vostru. Intentionam sa va punem la dispozitie continut personalizat in functie de zona geografica.

Numai bine

Si daca nu doresc aceste informatii? Sincer, nu ma deranjeaza ca in baza voastra de date sa fie trecute numele orasului in care locuiesc, etc., dar sa afisati asta ( fara suparare, admin, , public, mi se pare un pic atac la intimitatea mea)... Nu vreau ca toata lumea sa stie unde locuiesc eu. E suficienta tara! Daca cineva isi pune in minte, e suficient sa urmareasca niste postari, sa faca niste conexiuni si ... fara suparare, sunt destui nebuni! Nu, multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Pe cind CNP-ul?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

nici mie nu mi se pare normal... intentionat nu am trecut orasul...

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Cl, si ce crezi ca-l impiedica pe nebun sa-ti urmareasca niste postari daca nu ai trecut la profil sectorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by mamaruta

Cl, si ce crezi ca-l impiedica pe nebun sa-ti urmareasca niste postari daca nu ai trecut la profil sectorul.

Nu-i asa? Ar trebui pusa si strada, nu? De ce sa se mai chinuie ala? Adresa completa, dom'le!

PS Consider ca este dreptul meu de a-mi expune, public sau nu, orasul unde locuiesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

NU DORESC SA-MI APARA LA PROFIL ORASUL SI JUDETUL!
Ce zici de asta, Big Brother?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Asa cum am mai spus si la un topic pe aceiasi tema, o sa va dau posibilitatea sa va alegeti singuri daca aceasta informatie este sau nu publica.

Apoi am sa scot functionalitatea despre sectoarele bucurestiului.

Multumim pentru atentionare.

Echipa desprecopii.com

Numai bine

Mergi la inceput