Strumfi de iulie-august 2007 (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

si piti a mea saliveaza groaznic, dar cred ca este normal. am auzit de la multe mamici acelasi lucru, sigur e "perioada"salivatului, hihi.fetelor, piticii vostrii nu striga? a mea acum incepe sa-si descopere vocea si tipa cate una...
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Mai am o intrebare: unde gasesc Nutrinatal?

Mergi la inceput

Fianna-eu ii dau odata la 2-3 zile cateva picaturi de zeama de lamaie. cred ca e ok.
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fianna eu maine merg la biserica si-ti spun daca trebuie ceva special. Din cate stiu nu se face nimic special, copilul poarta un costum special pe care il poti cumpara de aici (la fetite rochite ca de mireasa la baieti un costumas) si in rest nu au din cate stiu traditii ca noi cu ulei fasa etc. Nu stiu de lumanari dar intreb maine si iti zic si tie.

Meli s-a mai spus pe aici ca lamaia este foarte acida pentru stomacelul lor chiar si cateva picaturi insa tu faci cum crezi. Despre vitamina C nu ma pronunt, aici nu se recomanda insa pentru ca toate vitaminele necesare (mai putin vit D) se gasesc in laptele matern iar in cel artificial chiar si Vit D.

Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Luna1- mie mi-a spus medicul de familie.si n-a avut nimic. acum m-ai speriat. nu-i mai dau. Doamne fereste sa pateasca ceva.
mersi
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

fianna, vit c natural nu e acelasi lucru cu zeama de lamaie, desi e acra. citricele sunt alergene, de aceea sunt contraindicate pana la 8 luni. pe perioada de iarna, unii medici recomanda vit c, pt cresterea rezistentei organismului.

referitor la botezul catolic...este foarte frumos, daca ma intrebati pe mine care am botezat catolic ambele fete, am botezat si un finut si urmeaza si o finuta. o sa va povestesc cum a fost la anya, caci la arina ... nu avem amintiri prea placute si a fost atipic.

am imbracat fata de acasa in hainutele de botez, de la nasi (eram in decembrie, minus 2 grade afara, in biserica lumea degera in paltoane, iar anyei ii dadusem caciula jos, spre disperarea soacrei care imi facea semne ca raceste copilul). in timpul slujbei, preotul ne-a pus cateva intrebari (ce nume vrem pentru copil, ce cerem pt copil - botezul etc), noua si nasilor, apoi, spre sfarsit, i-a turnat pe cap putina apa sfintita si i-a dat cu mir (a descheiat-o putin la gat). apoi a sfintit o hainuta alba pe care au adus-o nasii pt copil. defapt, cerintele au fost: o hainuta alba si o lumanare.
la noi nu se practica baita de a doua zi, care stiu ca se face la ortodocsi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Am si eu o intrebare: Ce li se poate intampla bebelusilor daca ii lasam sa planga/tipe/urle atunci cand au chef numai de asta ? E mancat, schimbat etc, adoarme la san, il pun in pat se trezeste si urla ! Eu ma simt epuizata si de azi dimineata de la 6.30 (la noi e 13.10 acum) nu fac decat dat san, ragait, adormit, pus in pat urlat ! As vrea sa-l las sa planga o data pana se opreste singur dar mi-e teama sa nu-si faca mai mult rau ... Exista oare si puseuri de "sensibilitate" nu doar de crestere ? ca in brate doarme si doar e mare de acum, a trecut de doua luni. Voi ce ziceti ?

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Meli n-am intentionat sa te sperii.

Anya multumim. Exista ceva cerinte de lumanari impodobite ceva?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Diana-eu zic ca nu pateste nimc.bine, nu-l lasa ore sa planga, dar daca ai verificat tot, e curat , mancat, nu are de ce sa planga in mod normal, lasa-l un pic.bebe am inteles ca poate sa planga si de oboseala, poate nu stie cum sa adoarma, iar cand e in brate la tine, simte caldura de la mami si e mai usor, e mai linistit.incearca sa-l lasi un pic sa planga de fiecare data, poate se va obisnui ca nu-i luat sus si adoarme.sau pune-l in patut si cand plange, pune-ti mana pe burtica lui sa te simta, fara sa-l iei sus, poate va functiona.
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Meli n-am intentionat sa te sperii.

Anya multumim. Exista ceva cerinte de lumanari impodobite ceva?

nu iti trebuie nimic special. uita-te la pozele mele (e linkul pe adresa comuna). anya a fost imbracata atipic pt botez, la dorinta nasilor. iar lumanarea a fost f simpla, aranjata chiar de nasa (ei nu-i plac lumanarile clasice, cu multe flori si foarte impodobite)

Mergi la inceput