Strumfi de iulie-august 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 10
jadi spune:
Am folosit si noi batista minune, saptamana trecuta am scos ceva, acum nu cred ca mai am ce desi in continuare e harait! Si am observat si eu ca in momentul in care ii bag ser sau apa de mare atunci tuseste mai abitir! Nici sa il lasa asa nu imi vine, deja are 2 saptamani de cand tot tragem de mucii astia!
Deni & Vlad & Tudor
aylin_tarcan spune:
salutare fetele cucuietele,
revin dupa o mica absenta, in care nu am stiut de capul meu, am si cununat, gandacul meu nu ma lasa o secunda linistita...si uite asa, in iuresul asta, nici calculatorul nu l-am mai deschis, de somn ce sa mai zic. abia acum mi-am mai revenit cu somnul dupa noptile cu cununatul, ciorba de potroace a doua zi...asta dupa 2 zile integral petrecute la serviciu cu controale pe cap.
noi suntem bine, se pare ca nu am mai luat asa mult in greutate in ultimele 2 saptamani, insa am luat la inceput bine si pediatra de care apartinem a zis ca nu e nici o problema.
in rest nu ne mai laudam cu nimic, doar ca parca am devenit mai cumintele, chiar si fara bonisan, adica mai stam si cateva minutele singure fara sa plangem nevoie mare.
va pup pe toate, fetele mele dragi, ca mi-e dor de voi. sper sa pot sa intru mai des din nou...vreti nu vreti
PS1 nu ne mai intalnim si noi? ca acum pot si eu!!!
PS2 nu sta nimeni in zona piata victoriei, 1 mai, herastrau, piata romana....sectorul 1?
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/72157602056713130/detail/" target="_blank">broscuta gargarita
nma spune:
Salutare
Simo am citit in urma ce spuneai despre imbracatul copiilor. Eu chiar am vazut un bb de vreo 3 luni cu fular iar Andra era cam dezbracata. La mine bona e disperata cand ma vede ca ies cu ea afara fara caciulita. Si eu iau o caciulita sa fie acolo. In weekend am fost la piscina si Andra a stat doar in body. O prietena m-a sunat ieri sa ma intrebe daca sunt sanatosi copiii caci am exagerat (crede ea). Alex a facut baita, dar e apa termala.
Alina.a daca ai atata lapte la congelator mai doneaza si la altii. Eu nu reusesc sa ma mulg. Am o pompa manuala. Ma bate sa imi iau una electrca caci uneori am nevoie de laptic de la congelator (cad o las cu bona). Uneori am foarte mult lapte dar si Andra e o mancacioasa. Are deja 5 kg la 7 saptamani.
Am vazut ca se discuta de botez. Eu pe Alex l-am botezat in ardeal si nu a fost bagat in apa ci doar stropit. Andra a fost botezata in Valcea si a fost batata in apa. A inghitit multa apa si ne-am cam speriat. Eu una prefer sa nu ii bage in apa.
Lipsa mare de somn si la mine si mai trebuie sa mai si lucrez. Acum profit ca sunt copiii afara cu bona.
Eu inca visez la o vacanta in Delta. Nu pot a spun care a fost cea mai frumoasa vacanta caci toate au farmecul lor.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by monicabo
Buna
Eu stau in zona 1 mai, sector 1, mai precis pe str Turda, pana in podul grant.
ma gandeam si eu ca poate imi gasesc o tovarasa de plimbare....eu stau in spatele guvernului, vis-a-vis de spitalul grigore alexandrescu. eu pot merge pe jos pana in herastrau de exemplu....ca parculetul de la pod e mititel...poate ne vedem la o plimbarica.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/72157602056713130/detail/" target="_blank">broscuta gargarita
madabout2003 spune:
Revin si eu dupa vreo 3 zile de cand n_am mai intrat pe forum..ca pana acum intram zilnic!
Noi am fost in weekend la Bilabao pentru prima oara am scos_o pe pitica din casa (adica a dormit si ea in alta parte), eu zic ca ne_am descurcat onorabil, am avut vreo tona de bagaje ...A si cand eram la vreo 300 de km de Toulouse mi_am dat seama ca nu i_am luat nici un act, nici certificatul de nastere, nici livretul de familie, bine ca nu ne_a intrebat nimeni nimic!
In rest ok, papa bine, se rotunjeste! Eu incep deja sevrajul pentru ca am inceput scoala si cu pompa nu mai fac fata asa ca am din ce in ce mai putin lapte...o sa imi lipseasca asa mult momentele astea cand era la san si ne priveam ochii in ochii.. uff imi dau lacrimile dar chiar nu am cum sa fac altfel...
Ghinetz ti_am admirat baietasii sa iti traiasca, sunt tare frumosi!
Parca vorbeati ceva de vitamine, aici se da vitamina D in fiecare zi si daca alaptezi vitamina K o data pe saptamana pentru ca se pare ca nu prea se gaseste in laptele matern.
Luna si eu fac botezul la catolici dar in Romania. Chair trebuie sa imi iau bilete, aici coste 14 euro pentru bb! Eu vin intre 22 decembrie si 6 ianuarie, nu vreti sa ne intalnim pe acolo? Mai ales Jadi, Brazuca ca stiu ca stati aproape de mine, ai mei stau pe stau pe strada Vidin!
Despre vacante cea mai frumoasa cred ca a fost anul asta in Venezuela, iar unde as merge cu fie_mea .. peste tot! Incepand cu Romania, Venezuela, Grecia, Italia...etc
Va pupic pe toate!
MADA mamica de Emily 07/08/07
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea
jadi spune:
Mada, daca suntem acasa cu cea mai mare placere! Noi de sarbatori de obicei mergem la Braila dar o sa vedem pana atunci!
Deni & Vlad & Tudor
i_ulia spune:
buna seara, mamici si strumfici!
nu tin pasul cu voi la scris, dar citesc cu constiinciozitate tot. nimic nu-mi scapa
la multi ani, ioana! scuza-mi intarzierea, dar eu cred ca urarile de bine sunt valabile si dupa mai multe zile m-am mai uitat putin pe pozele tale. de fetele tale.
a propos de imbracatul copiilor, astazi in parc am vazut un copil in landou, adica de fapt i-am vazut doar ochii, ca in rest era infofolit iar alaturi doi batranei faceau plaja, in costum de baie. desi de obicei ma abtin sa dau sfaturi, i-am spus mamicii ca ar putea sa mai dezveleasca putin copilul, ca sigur nu raceste, daca lumea face plaja.
monicabo, laptele il poti congela 3 luni sau la frigider 2 zile.
luna, foarte frumoasa rochia, si tu, si delicioasa!
simo, pe mine ma intreaba lumea daca sigue e a mea fata, ca seamana doar cu sotul. de parca n-as i nascut-o eu. pana la urma nici nu iti poti da seama exact la un copil de 2 luni cu cine saeamana si oricum, trasaturile i se schimba pe parcurs.
mada, felicitari pentru excursie!
la subiectul zilei, cred ca cea mai frumoasa vacanta a fost cea de la praga din toamna trecuta, de unde cred ca ne-am intors in trei
si barcelona e foarte frumoasa si as vrea sa o revad.
cu iris as vrea neaparat sa ajung in delta dunarii. daca va mai exista pana can va creste iris suficient cat sa inteleaga ce vede acolo.
jadi, cand ne dai vestea cea mare? sa stim si noi daca am tinut pumnii degeaba au ba.
ma duc sa culc copillul. pup si va doresc o seara buna!
fianna spune:
Aylin, si eu stau in zona, chiar destul de aproape de tine din cate imi dau seama, pe Londra. Eu am mai iesit in parcul Kiseleff si Floreasca. Si eu as vrea o tovarasa de plimbare.
In ce priveste subiectele zilei am stat mult si m-am gandit si nu reusesc sa ma hotarasc. Mi-a cam placut peste tot. Cand mai creste Matei as vrea sa mergem in zona Pacificului, sa vedem Noua Zeelanda, Fiji, ce mai, toata Oceania.
fianna Matthew Peter
01.08.2007
A WORLD WONDER
www.flickr.com/photos/14295400@N03/1456592435/
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Sunt cu mintea cam imprastiata, nu am retinut nimic din ce am citit.
Va rog, spuneti-mi si mie niste site-uri cu articole de bb, am nevoie sa cumpar un patut de bb, ma bazam pe un imprumut dar nu mai e cazul. E mai ieftin sa iau din Cora de exemplu sau sunt cam aceleeasi preturi/produse si pe site-uri?
Pup fetele, ma duc sa recitesc din urma poate-mi vin si niste raspunsuri
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)