Strumfi de iulie-august 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 9
oaana spune:
scuzati literele in plus sau minus,am un bebe in brate.
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Carmena spune:
Alina pentru ideea subiectelor de astazi, excelenta. Imi face o deosebita placere sa mai schimbam putin polemicile alaptatului, diversificatului, mucisorilor etc si cu alte subiecte nitel mai "afara din rutina zilnica" care pe mine personal ma sufoca uneori.
Si in ton :
1. Cea mai frumoasa vacantza, evident si cred ca pentru totdeauna Barcelona si Costa Brava. In special fantanile din Barcelona care greu cred ca le poate egala ca frumusete si maretie ceva....Deja din avion la intoarcere ne faceam planuri de intoarcere...
2. Cu copiii cel putin 5 ani de acum incolo, mare si munte de la noi, care pentru ei este super si indeplineste toate conditiile(aproape, servicii medicale incluse, servicii turistice bune, la stele mai multe, evident).
Si pentru noi doi, in iarna visez 3 zile la Viena, iar bomboana din varful tortului la anul, va fi Roma. Abia astept. Si acum gata din visare, merg sa ma aranjez nitel ca bb doarme si dupa amiaza am sedinta cu parintii la gradi.
Pup si haideti cu idei de discutii cel putin la fel de interesante pentru urmatoarele zile. Nu de alta, dar ma mai inspir...
Pupicei.
http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1
Carmen si flacaii Stefan si Bogdan
X-ray spune:
luna deaia vreu si eu sa o duc in africa....poate mai apuca sa vada un leu veritabil si nu unul clonat.ca sa nu mai vorbesc de rinoceri,elefanti....deci ar trebui sa ne grabim!
carmena eu vroiam sa mergem acum in viena dar al meu e cam stresat si stresant in acelasi timp..."ca e copilul mic,mai bine mai incolo"...bla,bla,bla...
oana (ghinetz) se vede ca esti profa',ai rasucit cutitul in rana cu amintirile tale...ce vremuri studentia...am imbatranit
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
jadi spune:
Salutare, ce mai intrebari frumoase aveti pe aici!
Noi am tras o fuga la dr astazi ca tusea a inceput sa se repete mai des decat mi-ar place mie si mi-a zis ca nu are nimic nici la plamani si nici in gat, de vina sunt mucii care nu vor sa curga deloc si acum se ineaca si cu ei. Asa ca nu stiu ce o sa astept, ca vad ca tuseste in continuare si mucii nu sunt la iveala! Dar asteptam!
Eu cred ca am avut o groaza de concedii frumoase dar cred ca mi-a placut cel de la implinirea celor 30 de ani ca mi-am revazut fratele dupa 4 ani si am vazut si Niagara de aproape. Sau cel de la implinirea celor 32 de ani cand m-a dus sotul la un concert fara sa imi spuna dinainte de am ramas super masca de fericire! Unde as vrea sa merg? La turci cu copiii, sa nu radeti dar anul asta mi-a lipsit huzurul de acolo si am tanjit tare dupa acest concediu! Unde voi merge? Cine stie, sa vedem ce ganduri mai are sotul, el e de obicei organizatorul si anul asta el nu a fost decat 3 zile la mare! Asa ca urmatorul concediu e pentru el!
Cu Parisul nu stiu ce sa zic, mi-e imi frig talpile dar nu stiu ce sa fac cu Dodo ca e totusi prea mic de Paris si mai ales daca voi continua sa il alaptez dimineata si seara si oricum as face cred ca vor mai fi si alte mese de tzatza ca diversificarea o voi incepe cam in jur de 1 ianuarie. Daca ma voi intoarce la servici, o sa incep un pic mai devreme adica pe la 6 luni fara 2 saptamani ca sa reusesc sa ii bag o masa pe zi! Greu de spus!
Deni & Vlad & Tudor
Diana2007 spune:
Jadi, de cand dureaza povestea asta cu muci la Tudor ?
Ca noi am avut o noapte luuuuunga tot din cauza de muci blocati in gat. Am turnat ser in el de ziceai ca e fantana arteziana, narile ii sunt rosii de atata "pompita" se desfunda un pic, adoarme un 30minute o ora si apoi vin iar mucii, nu poate sa respire, tuseste, haraie si se trezeste. Si o luam de la capat !
Voiam sa stiu asa cat poate sa dureze ... ca acum adio iesit pe afara, trebuie sa-l facem bine.
Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007
Poze
AndraZ spune:
Saru' mana de urari,Deni! Toata lumea imi zicea ca Mara se va schimba dupa botez si vad ac au avut dreptate toti: e mai agitata decat inainte! Plus ca la toata agitatia ei s-a adaugat si capitolele muci, tuse si hrana din ora in ora.Ce e drept doarme toata noaptea pana la 6/7 dimineata, fara sa ceara de mancare, dar recupereaza pe timp de zi cand parca nu s-ar dezlipi de tzatza mea. Referitor la muci, noi am apelat la batista bebelusului si la Marimer, cei mai buni prieteni ai nostri de cateva ziel incoace. Vad ca de aseara nu a mai tusit, iar muci scoatem din ce in ce mai putini. Nici de stranutat nu mai stranuta. Tu ai incercat sa folosesti batista la Dodo? Pupam si sanatate multa!
Alinutza, bine te-am regasit! Ma bucur ca esti "plina" de lapte! si ma mai bucur sa aud ca Elisa creste. sa stii ca la botez ti-am furat modelul de tort si toata lumea l-a admirat.
Luna, m-am amuzat copios pe faza ca sotul tau "a picat" grilele pt rezidenta in UK. oricum mi se pare tare ciudat sa te puna sa inveti lucruri care nici ei nu le stiu, adica sa fii mai catolica decat papa. aaaa, si pt ca veni vb de catolici, si mie imi plac foarte mult ritualurile lor, desi sunt ortodoxa. slujbele sunt mai simple si mai lipsite de fast decat la noi, dar parca mai frumoase. admir foarte mult aceasta religie, eu chiar facand in facultate niste studii de caz despre catolocism si islamism. PS: ti-am vazut micutza ranjita, si eu cred ca Adelicioasa seamana destul de mult cu tati, asa ca are de ce sa fie topit dupa ea.
Acum la subiectul zile: vacantze.....
Unde mi-a placut cel mai mult: Grecia. Ma fascineaza aceasta tara si limba lor. Daca ar fi sa emigrez undeva, Grecia ar fi tara in care as pleca sa traiesc 100 de vieti.
Unde as vrea sa merg: Viena, iarna, de sarbatori, miros de brad si scortisoara.....strudel, snitzel.....
Nikole, Simo, vazut si placut la nebunie Kevinutz si Matei. Si amandoi seamana cu mamicile lor, mai ales Matei. Lumea are dreptate Simo, l-ai cam facut singura pe pitic! Trebuie sa-i faci si lui tati o fetita, sa te revansezi si sa echilibrezi balanta. Cat despre fatul ca nu e botezat....lasa lumea sa vb. stii bine ca multi comenteaza aiurea, in necunostinta de cauza, doar de dragul de a se auzi vorbind.
Andra de Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Salutare, ce mai intrebari frumoase aveti pe aici!
Noi am tras o fuga la dr astazi ca tusea a inceput sa se repete mai des decat mi-ar place mie si mi-a zis ca nu are nimic nici la plamani si nici in gat, de vina sunt mucii care nu vor sa curga deloc si acum se ineaca si cu ei. Asa ca nu stiu ce o sa astept, ca vad ca tuseste in continuare si mucii nu sunt la iveala! Dar asteptam!
Eu cred ca am avut o groaza de concedii frumoase dar cred ca mi-a placut cel de la implinirea celor 30 de ani ca mi-am revazut fratele dupa 4 ani si am vazut si Niagara de aproape. Sau cel de la implinirea celor 32 de ani cand m-a dus sotul la un concert fara sa imi spuna dinainte de am ramas super masca de fericire! Unde as vrea sa merg? La turci cu copiii, sa nu radeti dar anul asta mi-a lipsit huzurul de acolo si am tanjit tare dupa acest concediu! Unde voi merge? Cine stie, sa vedem ce ganduri mai are sotul, el e de obicei organizatorul si anul asta el nu a fost decat 3 zile la mare! Asa ca urmatorul concediu e pentru el!
Cu Parisul nu stiu ce sa zic, mi-e imi frig talpile dar nu stiu ce sa fac cu Dodo ca e totusi prea mic de Paris si mai ales daca voi continua sa il alaptez dimineata si seara si oricum as face cred ca vor mai fi si alte mese de tzatza ca diversificarea o voi incepe cam in jur de 1 ianuarie. Daca ma voi intoarce la servici, o sa incep un pic mai devreme adica pe la 6 luni fara 2 saptamani ca sa reusesc sa ii bag o masa pe zi! Greu de spus!
Deni & Vlad & Tudor
Tu mai ii pui apa de aia in nasuc? Ala ar fi un motiv pentru care copilul se ineaca. Lasa-l ca se descurca el si singru, pe vremea noastra nu era nici pompta nici apa, si nu am murint nici unul sufocati.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
cristina26 spune:
Vacante frumoase am avut multe, tara si mi-am vizitat neamurile.
In primavara avem de gand sa mergem in tara din nou, va fi tare bine
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
violetan spune:
Cea mai frumoasa vacanta: anul trecut: croatia-venetia-paris. Super tare! Avem de gand sa mergem in turcia la anul cu bb, dar eu urasc avionul, iar cu masina e cam mult...da' mamaia nord ce-are?? Spun mamaia nord, pt ca mamaia sud (hotel parc-perla) imi trezeste amintiri deosebit de neplacute: noi pe terasa incercand sa mancam, iar vizavi de noi, pe pietre, cu spatele spre noi, doi melteni grasi si asudatzi care se scarpinau alene cu grebla copiilor pe spate...ei? ce ziceti? va place? mai am multe de-astea de povestit daca va intereseaza :))
Pupici
Violeta, mami de Laurentiu Cristian (15.08.2007)
monicabo spune:
buna,
Multumesc mult pt raspunsur si incurajari. Am gasit si eu nutrinatal si incep sa-l iau de astazi. Sper sa ajute. As vrea sa-i mai dau de la san. Doar daca nu se satura o sa-i dau comlpetare. Dar doar strictul necesar, ca sa nu pierd laptele.
Mai am o intrebare: daca de ex ma mulg si strang ceva lapte de mama, cum se pastreaza ca eventual sa i-l dau completare la un biberon?
Olguttza, suntem cam de-o varsta cu fetilele noastre, Andreea mea este cu 6 zile mai mica (11 iulie 2007)