Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 7
Ellenuta spune:
fetelor .. help,
am ceva probleme cu tensiune. pana in luna a sasea, nu depasea 11/8 insa cum am trecut de 24 de saptamani a sarit la 13/8, ba chiar intr-o zi am avut-o 14/8. doctorul a spus sa monitorizam tensiunea (sa merg sa mi-o iau saptamanal) si sa vedem cum stam. eu m-am uitat la simptomele preeeclampsiei si din toate ma regasesc la picioare umflate (inclusiv dimineata). intr-o zi, mi s-au umflat si mainile de nu mai puteam sa-mi pun verigheta .. dar s-au desumflat in cateva ore.
e cazul sa ma ingrijorez sau nu? acum astept si rezultatele sumarului de urina ...
va pupacesc
PS: am postat mesajul si la forumul special ptr acest topic dar nu-mi raspunde nimeni ..
26
http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png
docdecap spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
fetelor .. help,
am ceva probleme cu tensiune. pana in luna a sasea, nu depasea 11/8 insa cum am trecut de 24 de saptamani a sarit la 13/8, ba chiar intr-o zi am avut-o 14/8. doctorul a spus sa monitorizam tensiunea (sa merg sa mi-o iau saptamanal) si sa vedem cum stam. eu m-am uitat la simptomele preeeclampsiei si din toate ma regasesc la picioare umflate (inclusiv dimineata). intr-o zi, mi s-au umflat si mainile de nu mai puteam sa-mi pun verigheta .. dar s-au desumflat in cateva ore.
e cazul sa ma ingrijorez sau nu? acum astept si rezultatele sumarului de urina ...
va pupacesc
PS: am postat mesajul si la forumul special ptr acest topic dar nu-mi raspunde nimeni ..
26
Ellenuta, regim fara sare primul lucru, si apoi monitorizare din partea medicului si daca e cazul iti recomanda medicatie.
La subiect era natynic, care medic fiind ii tot raspundea lui nikol, la ea era o problema in principal de anxietate.
e bine ca stii, e de vazut daca ai si albumine in urina, asta creste riscul.
te
Monica 26+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
Ellenuta spune:
docdecap,
multumesc .. o sa astept si raspunsul lui natynic. de asemenea, in 2-3 zile vine si rezultatul sumarului de urina. sper sa fie ok ..
pupici
26
numeioana spune:
Raca, multumesc pt raspuns! Mie 13 kg mi se par cam multe, desi stau la etajul 1, fara lift, blocul meu e pe o terasa si trebuie sa urc vreo 12 trepte... ceea ce mi se pare f greu cu un carucior de 13 kg + un bebe de 8-10 kg in el...
Mie imi plac carucioarele de la Neonato si Peg-Perego, dar cele usoare nu merg de la 0 luni, iar cele de la 0 luni au landou, care ingreuneaza caruciorul, asa ca nu stiu ce sa aleg.
Am scris un mail celor de la wampol, caci imi place f mult modelul trio si vreau sa stiu cate kg are cu/fara landou. Daca tot nasc la sfarsitul lui februarie si in martie sper sa se incalzeasca vremea, o sa folosesc scaunelul auto pe carucior pana la 6 luni si apoi voi folosi caruciorul simplu... Dar depinde cate kg are si acesta...
Daca stiti vreun carucior usor care sa aiba 8 roti (am si eu o dambla) si sa se poata lasa pe spate de tot... sa ma anuntati si pe mine, ok? Eu probabil voi folosi caruciorul f mult in primele luni, caci avem parintii la curte si mereu stam pe-acolo... si am permis si o sa plec oriunde cu bebe...
Ioana
19+David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Laura Ioana spune:
Salutare, feteleee, zuzeleee Harnice, ca de obicei
Va anunt ca, in sfarsit, am pus si eu pozici noi. De fapt am album nou la semnatura, unde scrie Sarcina 2007
Ma duc sa citesc un pic din urma si mai vb.
26+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
neda spune:
Raca
ti-am admitat si eu caruciorul.Din experienta mea iti spun ca imi plac la nebunie carucioarele cu 3 roti.Sunt mult mai usor de manevrat si vei dedea ce usor treci de pe un trotuar pe altul si mai ales peste gropi..nici nu le simti.
neda
http://bd.lilypie.com/LcSGm5.png
nemary spune:
seara buna! am intrat si eu o fugutza, inca nu am apucat sa citesc tot ce ati scris, dar din ce am reusit:
Cel mai mult mi-a placut de Luca, suuuuper dragutz, mai ales la faza cu Anca.Diana. Alina, se pare ca sunt foarte atenti la detalii copii de acum.
Despre intalnirea de duminica pot spune ca mie mi-a placut tare mult, m-am simtit foarte bine, toate sunt fffff dragutze si eu abia astept o reeditare. Cat despre Ozi si Luca, la fel de draguti ca si mamicile lor.
Veronika, multumim pt.rugaciuni.
Cam atat deocamdata
Mari 22+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
laura_dimitris spune:
Salutare fetelor si de la mine! Eu tocmai am intrat in casa dupa o "cura" de 3 ore de aer proaspat () de bucuresti ...Eu si gasca mea din parc stam ca disperatii afara speriati de vremea rece ce ar trebui sa vina in curand.
Laurici, super fotografii !!!!Si este super ca ti-ai tot facut fotografii in diferite etape ale sarcinii. Uite, cred ca trece si sarcina asta si nu am fotografii ale burticii mele.... Si dupa ce l-am nascut pe dimitris aveam regrete si-mi juram ca daca mai fac un copil o sa-mi fotografiey si eu burtica si... IOC si acum fotografii !!!. Sora ta este foarte frumoasa! Are ochii verzi?
Ah, si vreau sa-ti multumesc pentru fotografia din fata cabinetului fortis Chiar maine ma duc pentru prima data la iosup si acum ca stiu cum trebuie sa arate cladirea o sa-mi fie mult mai usor sa gasesc cabinetul!
Cred ca daca mai ma uit la multe fotografii cu carucioarele cumparate de voi sau cele pe care doriti sa le luati... merg cu un ciocan sa sparg o roata la caruciorul lui dimitris ca sa am de ce sa cumpar si eu carucior nou pentru eleni....
Laura 21+ si Dimitrakis 25.04.2003
Laura Ioana spune:
Marusca felicitari pt baietel
Am vazut pozicile de la intalneala, sunteti toate niste gravidute super Cred ca se uita lumea ca la nush ce minuni, cand au vazut atatea burtici pofticioase la un loc Mi-ar fi placut sa vin si eu…Aaa nu mai zic de cei doi copilasi deliciosi Sa creasca mari si la fel de sanatosi si de frumosi ca acum!
Luiza m-ai facut sa rad cu socrela ta Bine ca i-ai spus tot ce ai avut pe suflet! Eu am mare noroc de o soacra buna, nu se baga deloc, deloc, doar daca e sa-l certe pe sotul meu (il mai parasc daca ma supara).
Alinatudor nu are rost sa tii de superstiitiile astea! Cumpara-i bebelinei tot ce-ti pofteste inimioara de la Paris Nu am vazut daca mi-ai dat, pana la urma toate datele : DN, UM si DPN.
Ehehe io tot citesc si vad ca aveti care mai de care cate o minunatie de soacra (poama acra). Nasol! Maare noroc am eu, bag de seama!
LauraD multumesc mult pt aprecieri. Si eu am tot uitat sa-mi fac pozici cu burtica, mi-ar fi placut sa fac la 2-3 saptamani in aceeasi pozitie, dar...deh! Nu-i tarziu sa te apuci de facut poze de pe acum! Ma bucur ca-ti e de folos poza de la Fortis ! Maine ai eco morfologica ? Bafta multa Sora mea (e sora cea mica) are niste oki mortal de albastri (pe bune) Cea mijlocie are oki verzi si eu ii am caprui
26+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007