Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 8
nemary spune:
quote:
Originally posted by carmen e
Luiza bravo si eu iti fac galerie, si eu am avut-o pe soacramea in vizita sapt asta vreo 3 zile si mi-a mancat sufletul, nici macar nu ma intrebat cum ma simt da ea a inceput cu vaicarelile ca ea e bolnava de diabet si nu mai poate (parca era pe moarte), da ea nici regim nu tine, nici pastile nu ia si cand i-am zis sa nu aiba pretentia sa ii scada glicemia mai ales ca nu a facut nimic pt asta sa suparat pe mine si a inceput sa planga, ete si de asta nu am mai putut eu de fiecare data cand prind ocazia ii spun ce am de spus, poate asa ma scuteste cu vaicarelile ei.
Pupici
cum creste
Carmen 22 + David Alexandru
Fetelor, Louiza, Carmen, Miri va invidiez ca puteti fi asa de direste cu socrelele. Cu toate ca o cunosc de vreo 5 ani, eu inca nu-mi permit sa-i spun nimik direct pt.ca se supara. Si chiar nu as vrea sa stricam relatia, mai ales ca ne vedem de 3-4 ori pe an. Cel mai bine este sa fie ca km departare.
Mari 22+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
laura_dimitris spune:
Multumesc mult pentru urari Laurici!!!
Si, asa ca de la ochi caprui la ochi caprui... sa dea Dumnezeu atunci ca gena din familia ta cu ochi albastri sau verzi sa se trasmita la minunea din burtica ta
Si eu imi doresc tare mult pentru eleni a mea ochii verzi ai lui taica-meu !!!
Si daca nu, caprui sa fie ca cea mai importanta este sanatatea !!!
Noapte buna fetelor!!!!
Laura 22+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
fetelor .. help,
am ceva probleme cu tensiune. pana in luna a sasea, nu depasea 11/8 insa cum am trecut de 24 de saptamani a sarit la 13/8, ba chiar intr-o zi am avut-o 14/8. doctorul a spus sa monitorizam tensiunea (sa merg sa mi-o iau saptamanal) si sa vedem cum stam. eu m-am uitat la simptomele preeeclampsiei si din toate ma regasesc la picioare umflate (inclusiv dimineata). intr-o zi, mi s-au umflat si mainile de nu mai puteam sa-mi pun verigheta .. dar s-au desumflat in cateva ore.
e cazul sa ma ingrijorez sau nu? acum astept si rezultatele sumarului de urina ...
va pupacesc
PS: am postat mesajul si la forumul special ptr acest topic dar nu-mi raspunde nimeni ..
26
http://bd.lilypie.com/wA8ap3.png
Ellenuta , ti-am vazut postul la subiectul cu "tensiune mare" al lui Nikol si chiar ma pregateam sa-ti raspund...dar m-am luat cu treaba.
Din cate descri tu , ai risc de preeclampsie , si eu am aceleasi probleme si asta a fost verdictul a 4 medici pana acum( chiar 5 , daca o pun la socoteala si pe Natynic care e cardiolog ).La un control la gine. mi-a sarit tensiunea de la 9/5 cat o aveam in mod normal la 13/6 si dr. mea mi-a recomandat sa mi-o iau de 2 ori pe zi. De atunci nu mi-a mai crescut insa am inteles ( de la dr. Herghelegiu ) ca pericol de a o lua razna este din sapt 30 . Ideal ar fi , daca ai posibilitatea , sa-ti cumperi acasa un aparat de masurat tensiunea , este undeva 2-3 milioane, insa , in cazul tau e foarte util si te scuteste de drumuri la cabinet .
Daca tensiunea creste cu mai mult de 30 puncte , atat la sistola cat si la diastola ( ex . de la 95/65 la 125/95 ) deja trebuie sa fii atenta si , de urgenta , telefon la dr. tau.
Vezi si cu sumarul de urina cum stai , in principal la proteine . Mie mi-au iesit in "nor fin" insa tot ma umflu.
Principala regula - zero sare .
Sunt curioasa cum stai cu IR-urile. Ti-ai facut morfologia de trim 2?
25+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
laura_dimitris spune:
Fetelor am gasit ceva super misto la nasterea unei stele...
Este postat de simina 2005. Sper sa nu se supere pe mine pentru copy/paste ....
So, cititi si radeti. Eu m-am si emotionat...
"Discutie intre doi embrioni:
- Tu crezi in viata de dupa nastere?
- Desigur! Dupa nastere trebuie sa urmeze ceva… Probabil ca ne aflam
aici tocmai pentru a ne pregati pentru ceea ce urmeaza.
- Ce prostie! Dupa nastere nu urmeaza nimic. Si, de altfel, cum ar
putea sa arate?
- Nu stiu exact, dar desigur ca va fi mai multa lumina decat aici.
Poate ca vom umbla pe propriile picioare si vom manca cu propria
gura…
- Ce ciudat! Nu se poate sa umbli. Iar ca sa mananci cu gura, chiar
ca ar fi de ras! Doar noi mancam prin cordonul ombilical… Insa ia sa
iti spun eu ceva: putem exclude viata de dupa nastere, pentru ca
deja acum e prea scurt cordonul ombilical.
- Ba da, ba da, cu siguranta va fi ceva. Insa, probabil, ceva mai
altfel decat ne-am obisnuit noi aici.
- Pai de acolo nu s-a intors nimeni. Odata cu nasterea, viata se
termina, pur si simplu. De altfel, viata nu este altceva decat o
permanenta inghesuiala, intr-un intuneric profund.
- Eu nu stiu exact cum va fi daca ne vom naste, dar desigur ca o vom
gasi pe MAMA, iar ea va avea grija de noi.
- Pe mama? Tu crezi in mama? Si dupa tine, unde ar putea ea sa fie?
- Pai oriunde, in jurul nostru. Doar traim in ea si prin ea. Fara
ea, nu am fi deloc.
- Eu nu cred asta! Eu nu am vazut nicicand, nici un fel de mama, asa
ca e evident ca nu exista!
- Dar, uneori, cand suntem in liniste, o auzim cum canta, simtim cum
mangaie lumea din jurul nostru. Stii, eu cred ca viata adevarata ne
asteapta abia de acum incolo!"
Laura 22+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
LaLa_20 spune:
Laura Ioana...sunt super pozele...ai o burtik frumoasa si mare....si eu care ma bucuram ca in sfarsit mi se vede si mie burtik da vad ca e atat de mik in comparatie cu ale voastre...
Cea mai optimista gravidutza!
21+
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
gattasalvaje spune:
Laura Ioana , esti tare frumushica in poze ...si misto idee sa faci in aceeasi pozitie , in mai multe stadii de dezvoltare a "chiriasului" ( de ce nu mi-o fi venit si mie ideea asta )
Laura D , bafta maine la Iosup ! Te-asteptam cu vesti bune si cu poze. Sa duci un CD blank ca sa-ti inregistreze , ca intra in pret.
Eu nu stiu ce sa fac...am programare pt morfo de trim. 3 , la 32 sapt pe 15 nov. la Iosup , insa sunt intr-o mare ceatza in ceea ce priveste corectitudinea rezultatelor pe care mi le-a dat la morfo de trim .2 ...nu stiu daca va mai amintiti , povesteam acum cateva zile ca au iesit mari neconcordante intre valorile IR-urilor masurate de Iosup si de Herghelegiu , la interval de 2 sapt.Nu stiu , dar tind sa am incredere mai mare in Herghelegiu si mi-a aparut un mare semn de intrebare asupra profesionalismului lui Iosup.
De aceea as vrea sa renunt la programarea de pe 15.nov de la Fortis si sa incerc sa ma programez la Diagnozis la Pop.
A-propos , stie cineva nr. de tel de la Diagnozis , sau daca Pop mai presteaza si in alta parte ?
Hai ca v-am facut capul tandari , dar chiar n-am cu cine sa ma consult.
25+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
Laura Ioana spune:
LaLa Gatta multumesc, ma faceti sa
Lala la mine a crescut burta mai repede fiind a doua sarcina! Abia mai merg, ma dor oasele bazinului teribil M-am uitat pe poze de la sarcina trecuta si la 21 de saptamani aveam burtica mai mica decat la sarcina asta la 17 saptamani. Bucura-te cat mai poti...inca esti sprinteioara
Gatta poti face poze si de acum incolo, ptc burta va creste mult mai mult Nu stiu unde mai profeseaza POP, dar parca stiu ca-i greu si la el de obtinut programare. Daca nu ai incredere in Iosup mai bine renunti (altfel vei fi cu inima indoita)! Nu ai mai consultat si alt medic dupa cei doi? Poate nu ai totusi probleme.
26+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
nemary spune:
Am vazut si eu pozele... superbe
pe Gatta si Carmen. Din pacate nu pot sa le salvez de webshot, cu toate ca am si eu cont la ei. Ma poate ajuta cineva? Sau sa mi le trimita si mie pe mail sau mes?
Honey, felicitari pt.jumatatea drumului, cealalta jumatate sa fie cel putin la fel ca prima.
Laura D , bafta maine la eco, abia astept sa ne spui si tu parerea despre Iosup, miercuri merg si eu la el si sper sa nu fiu dezamagita.
Gatta, grea decizie ai de luat, cred ca si eu as fi in ceata daca as fi in locul tau. Eu pana acum am fost la eco la Dinu Adela, este la CMU Arcul de Triumf si mi-a placut tare mult de ea + ca de fiecare data a masurat tot si imi explica si ce face. Dar, ca si tie, am zis sa mai aflu inca o parere. Sper din suflet sa nu ma bage si pe mine Iosup in ceata.
Mari 22+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
quote:
Originally posted by alinaatudor
Vroiam sa va intreb..daca voi aveti superstitii ...eu nu am cumparat nimik bebelinei pana acum...si ma gandeam..oare e ok...
Vad ca voi achizitionati de zor...
Eu impreuna cu sotul meu vrem sa ne facem o alta sapamana de miere..la Paris..si plecam pe 21 octombrie (excursie stabilita inainte de marea veste...asa ca vom fi toti trei in aceasta vacanta)...asa ca ..as vrea sa ii cumpar ceva printesei..de la Paris...
Spun aberatii..nu?..adik..superstitiile astea ..cunt complet aiuristice...nu?
Alina, spor la cumparaturi. Eu azi i-am cumparat bebelinei niste ratuste pt. jucat in baie. Si am mai primit cadou(de la Baby Expo cumparate)o pelerina si 2 perechi de shosetzele suuuuper dragutze. o sa le fac si eu poze si o sa le pun in album.
Mari 22+ bebe
odiseea
grati.ela spune:
Gatta intra pe www.diagnosis.ro si te programezi. Cam toti spun ca Pop e cel mai tare. Eu am facut programare si la Pop si la Herghelegiu pt 30 sapt (Pop mi-a scris la eco de 21 sapt sa repet in per 28-30sapt).
Astazi mama m-a miluit cu fuste si bluze de gravi. Unele erau de la Ozi si eu le dadusem la sacul pt saraci...mama cu speranta le-a pus deoparte. Altele sunt din dotarea mamei pt ca noi ne cumparam fuste cam la fel numai ca marimi diferite...cum acum sunt de 48 si mai tarziu de 50 am dat iama in dulapul ei. Aaa! m-am si vopsit, am bantuit si la shopping si m-am ales cu o burtica gata sa crape...
Sa nu uit! sunt furioasa ca in hipermarket nu exista case pt gravida (in Cora e dar dak indraznesti sa ceri prioritate o si incasezi...).
22+