Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Daca nu as fi zis ieri de dimineata ca vin sigur, nu mai imi faceam mea culpa acum. La intalnire ma refer... Sper ca fetele nu s-au suparat pe mine, dar filmul a fost urmatorul:

ora 10 - IKEA - ai mei vroiau sa se plimbe pe acolo, sa ia 2-3 prostioare, sa ii las la capat la 41 si eu sa vin spre herastrau.

ora 15.30 - fac, intr-un final, rost de numarul de telefon al Simonei (gatta) si o sun si ii spun ca ai mei s-au decis la o biblioteca care are 2 metri inaltime si nu intra toata in masina. Si erau asa de incantati, incat nu am putut sa le spun sa nu si-o cumpere. Dar nu puteam sa las masina deschisa, iar in Herastrau nu e nicio terasa cu parcare in fata, astfel incat sa-ti vezi masina de pe scaun.

Ca atare, am ajuns la ora 17.10 in Magurele, acasa, moarta de oboseala si de zapaceala la cap. Dar fericita ca ai mei si-au gasit ceva misto. Pe langa biblioteca si-au luat si o masa de sticla, un lampadar, o vaza inalta rau si alte nimicuri. Ca sa ma intorc in Herastrau si sa ajung la 6 si ceva... hmmm... Deci m-am culcat!

Mi-am dorit atat sa ajung sa va cunosc, sa stam la povesti, mai ales ca e incredibil cum ajung niste oameni sa se cunoasca prin intermediul internetului. Dar cu siguranta va mai exista si o alta intalnire, asa ca nu disper, va mai exista cel putin o sansa pana la nastere.

Creata 1 cu Creata 2 in 24+ (25+ dupa UM - azi)

PS: ma voi uita pe poze in cateva minute...

Mergi la inceput

Asta-i mesajul cu numarul 102! Si am si eu o steluta! La nick... Yupiiiiiiiiiiiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

DAAAAAAAAAAAAAAAA, sunt buna rau de tot si cand e vorba de sarcasme si razbunari e ok, ca sunt tare descurcareata si dupa cum vedeti voi si modesta foc.
Of despre socrela as putea spune multe, multe, dar nu cred ca am timp, dar cel putin mereu i-am zis in fata ce am avut de spus, a doua zi dupa nunta i-am tinut predica ca numai cacaturi a facut la nunta, nu am bagato in seama dar i-am zis ce am avut pe suflet si de fata cu cumnata mea care mi-a zis apoi ca iei iau trebuit 10 ani sa-i dea replica mie nu eu zic pe fata si atunci cand e cald ca altfel nu mai are farmec, ah la nunta pe scurt cine credeti ca a intarziat la cununie, soacra, cine si-a vazut numa de invitatii ieie, soacra, cine nu a venit sa ma ia de acasa, soacra..... si multe altele.

Si nu va spun il suna pe fisu (noroc ca e de partea mea ca e o scorpie) de mai multe ori si daca nu raspunde o suna si pe proasta sa vada ce e cu noi cica, si sa va spun inainte facea "buna, Lica sunt, Costel ce face" apoi ma intreba si pe mine, pana i-am zis intr-o zi daca vrea sa stie ce face costel sa-kl sune pe el ca nu sunt cenralista nici dadaca..... acum cica ma intreaba mai intai pe mine de sanatate apoi pe el.

Mai vreti? 3 luni am facut naveta cu un prieten de al sotului din copilarie, sta in blocul de vis-a-vis de socrela, si in fiecare dimineata la sapte eram acolo, intr-o zi il suna pe fisu, fiti atente ca el mi-a zis aexact ce i s-a spus: "buna Costel ce mai faci......., dar Louiza ce mai face? Auzi ce face ea in fiecare dimineata la 7 cu Victor" La care sotul meu bineinteles stiind care e faza, e problema iei ce face si pe tine ce te intereseaza, Si la aceste cuvinte am sunato si i-am zis iarasi ce am pe suflet si ca pe romaneste nu ma **** cu pretenii sotului, si ca eu lucrez in Buc dupa cum stie si ea, si fac cam o ora jumate pe drum si incep la 8:30, deci de l a7:00 la 8:30 conduc si am mana pe schimbatorul de ziteze

Hai sa nu vba mai retin dar din cand in cand o sa va mai bag cate una sa vedeti ontradevar o soacra afurisita, care zice ca baietii iei si-au luat neveste sa le manance banii si sa-i conduca, nu aveti voi asa cruela la usa mai

Apropo frumoase poze fetelor, si frumos copii : Ozi si Luca

Louiza 24s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

Mergi la inceput

Tocmai cand vroiam sa ma exprim ca nu ati facut si voi o poza cu burticile, am vazut cele 2 poze ale Simonei (gatta). Este incredibil sa poti asocia fetzele cu nick-urile si cu personalitatile voastre. Ma bucur enorm ca v-ati distrat si poate data viitoare (chiar daca vor fi burticile mai mari) o sa fim mai multe. Propun sa fie in noiembrie, la inceput. Adica cam peste o luna.

Imi pare rau ca am ratat-o pe honey... in mod deosebit, ca ma indoiesc ca o sa mai reuseasca sa mai ajunga in tara.

Mergi la inceput

Si sa va zic ce am cumparat de la baby Expo. Numai nimicuri, pentru ca cele majore, dupa cate v-am spus, le voi primi. Ca atare, am luat 2 biberoane de la nuk, cu tetine de silicon + 2 tetine silicon de ceai, am primit cadou de la nuk o suzeta si o tetina, am cumparat tampoane mamare tot de la nuk si am primit un alt pachet, mai mic, gratuit (de tampoane), am cumparat 4 babetici cu zilele pe ele, diferite culori, am primit cadou o maimutica care zdrangane, am luat un termometru de cada, perii de spalat biberoanele, am primit cadou un ulei de corp pentru bebelina.... si cred ca am terminat. Mai multe am primit decat am cumparat! Si am luat mai multe carti de vizita, pentru diverse lucruri: pictat pereti si mobila, marturii pentru botez, trusou de botez, organizare party, haine de gravide si jucarii pentru bebei. Daca vreti, fac o lista cu toate adresele de web ale firmelor care mi s-au parut mie interesante si o pun pe mail, ca sa va uitati si voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

creata, si mie-mi pare rau ca n-ai reusit sa ajungi la intalnire dar totul e bine cand se termina cu bine, important e ca i-ai aujutat pe ai tai si ca te-ai ales si cu chesti funny de la baby expo. oricum, i for one, ma bucur ca ne-am auzit pe telefoane si ce sa zic, ramane pe data viitoare.
sunt de acord cu tine, e fascinant cum oamenii reusesc sa se apropie atat de mult prin intermediul calculatorului, in asa fel incat atunci cand se cunosc totul decorge firesc, ca si cum s-ar cunoaste deja, si nu exista nici stanjeneli, nici taceri penibile, nimic nasol. cel mai misto mi se pare cand ajung sa se iubeasca si sa se casatoreasca si sa faca plozi dar, ma rog, nu e cazul grupului nostru. :-)))

sa sari repede cu poze cu ce-ai cumparat!
pupam

irina 24+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

http://bd.lilypie.com/APump3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Am vazut si eu pozele de la intalnire. Tare mult mi-ar fi placut sa ajung, dar Marc doarme cam pana pe la 4-5 dupa amiaza, deci mai devreme de 6 nu avem cum ajunge. In plus m-a lovit si o raceala care cred ca e viroza ca a fost si Marc racit si am zis ca e mai bine sa nu stau prea aproape de vreo graviduta. Sper sa reusim sa ajungem la urmatoarea intalnire.

Fetelor tare draguti Luca si Ozi. Ce copii mari aveti, sa va traiasca!

Roli 24+ cu si Marc (9 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Bun gasit, zuzici dragi.
Am intrat doar putin, caci doar ce-am ajuns acasa, in Germania,obosita rupta si cu o foame de lup.
Revin si eu cu impresii si poze mai pe seara.
Irinouka aveti un caz de intalnit pe internet, casatorit si facut bebe:eu.

Va pup pe toate si va imbratisez cu drag.

PS: Astazi implinim si noi 20 de saptamani.Sa dea Doamne-Doamne sa trecem si peste a doua jumatate a sarcinii, la fel de usor cum a fost prima.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 20 70%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

bine-ai revenit pe forum, honey!
cand m-am referit la povestea cu relatiile pe net, am zis ca nu ni se aplica noua in sensul ca nu exista potential de relatie amoroasa intre zuzele de la intalnire. :-)))
altfel, stiu ca lumea e plina de genul asta de povesti, eu am inclusiv in familie asa ceva. sunt convinsa ca nu doar tu, ci si alte fete de pe forum si-au cunoscut online actualul sot.

pup!

irina 24+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

http://bd.lilypie.com/APump3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Mai fete..ma tzepuiesc de multe ori scriind mesaj fara sa fiu logata...si trebuie sa scriu tot mesajul de la capat..
Vroiam sa va intreb..daca voi aveti superstitii ...eu nu am cumparat nimik bebelinei pana acum...si ma gandeam..oare e ok...
Vad ca voi achizitionati de zor...
Eu impreuna cu sotul meu vrem sa ne facem o alta sapamana de miere..la Paris..si plecam pe 21 octombrie (excursie stabilita inainte de marea veste...asa ca vom fi toti trei in aceasta vacanta)...asa ca ..as vrea sa ii cumpar ceva printesei..de la Paris...
Spun aberatii..nu?..adik..superstitiile astea ..cunt complet aiuristice...nu?

Mergi la inceput