Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Luiza bravo si eu iti fac galerie, si eu am avut-o pe soacramea in vizita sapt asta vreo 3 zile si mi-a mancat sufletul, nici macar nu ma intrebat cum ma simt da ea a inceput cu vaicarelile ca ea e bolnava de diabet si nu mai poate (parca era pe moarte), da ea nici regim nu tine, nici pastile nu ia si cand i-am zis sa nu aiba pretentia sa ii scada glicemia mai ales ca nu a facut nimic pt asta sa suparat pe mine si a inceput sa planga, ete si de asta nu am mai putut eu de fiecare data cand prind ocazia ii spun ce am de spus, poate asa ma scuteste cu vaicarelile ei.
Pupici

cum creste
Carmen 22 + David Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by carmen e

Luiza bravo si eu iti fac galerie, si eu am avut-o pe soacramea in vizita sapt asta vreo 3 zile si mi-a mancat sufletul, nici macar nu ma intrebat cum ma simt da ea a inceput cu vaicarelile ca ea e bolnava de diabet si nu mai poate (parca era pe moarte), da ea nici regim nu tine, nici pastile nu ia si cand i-am zis sa nu aiba pretentia sa ii scada glicemia mai ales ca nu a facut nimic pt asta sa suparat pe mine si a inceput sa planga, ete si de asta nu am mai putut eu de fiecare data cand prind ocazia ii spun ce am de spus, poate asa ma scuteste cu vaicarelile ei.
Pupici

cum creste
Carmen 22 + David Alexandru

ce-mi place! ce-mi place! ce-mi place! ce-mi place! ce-mi place! ce-mi place!

irina 24+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

http://bd.lilypie.com/APump3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

iupiii carmen!
mai fetelor, hai sa facem fan club "anti-soacra":)) a mea e proverbiala da nu vreau sa v aintoxic cu ea, ca sunt eu deja suprasaturata da ma bucur ca un copil de rautati dintr-astea. iupiiiiiiiiiiiiiiiii! ma simt raspunata:)))

miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

mai as zice si eu ceva de soacra dar de a mea nu ma pot lega.o vad o data pe an si atunci de craciun sau paste!dar va sustin!

gabrittza 21sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

E , voi sunteti pui cuminti , eu mi-am trimis soacra la azil acu vreo doi ani . Ca facea numai tampenii prin casa si se plangea ca-i dispar lucruri, cand ea de fapt nu-si mai amintea unde le-a pus ...

Ba , eu nu stiu unde se intampla faza cu marlaneala , ca circul foarte rar cu transportul in comun . In Romania . Dar stati voi cuminti ca nici cu occidentalii nu mi-e rusine , ei nici nu stiu ca e frumos si politicos sa dai locul in tramvai , se uita la tine ca la masini straine daca te milogesti pentru un scaun ! Pe bune !

Fetelor , eu cu contractiile astea ce sa ma fac , sa nu le mai bag in seama ? Nu sunt dureroase , dar ma sacaie , mai ales cand merg sau cand ma ridic de pe buda .

Tin sa va spun ca am schimbat prefixul la kile , deci am deja 60 , dar sa mor eu daca se vede ! Bine , burtihanul e mare , dar si bebe e un inalt , deci no problem . As fi multumita sa ajung pe la un 65 , 67 kg .

Fetele din Iasi , Gugu et comp. de exemplu , kara face 3D in Iasi si unde ? Costa mult ? Ca ma omoara curiozitatea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

La multi ani Genusa!

danonique 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Cred ca ..daca ar fi sa incepem sa scriem despre soacre/....
Cel mai bine e sa nu stam cu ele..decat la o cafea de vorba..o data pe luna...sau ceva de genul,....
Stiti cum se zice...exista mame...si mame de baieti...Soacra-mea are 2 baieti...va dati seama...
Cica isi dorea o fata..sa fie cu suflet de femeie alaturi de ea....pacat ca eu..nu sunt asa de lipicioasa..si..nu pot sa ma prefac...daca nu sunt de acord ii zic..sau..ma uit urat...asta e nasol, ca ma cam uit urat la ea de cate ori se vaita...
Dar sotul meu i-a zis ca daca se mai vaita de fata cu noi...nu mai mergem pe la ea...si acum...de fiecare data cand mergem la ea..incepe sa ne pov..ca o doare ..ca e obosita...dar...se opreste..si zice...cu subanteles uitandu-se la mine...ca nu se mai vaita in prezenta noastra...concluzia..eu sunt scorpia care l-a pus pe fii-su sa ii interzica sa se vaite...
Asta e...sa vedem care e scorpia mai mare...
Apopos...eu sunt capricorn..ea e scorpion...nasol tare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Virgo, eu am intrebat de eco 4d la cab Dr. Grigore - MEDIS si costa 250 RON. Mai are 3D si DR Carauleanu si costa parca tot 250 sau 200 RON (scuze dar nu mai stiu exact). Oricum cica ech Dr. Grigore e cel mai performant din oras la ora actuala (abia si l-a luat de vreo luna).

21+

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna fetelor.
Mi-a mai revenit si mie vocea si tusea a inceput sa se rareasca....
Ma bucur ca v-ati simtit asa de bine la intalnire dar mor de ciuda ca eu nu am reusit sa ajung.... Nu am vrut sa risc sa va trasnsmit si voua viroza ce m-a bantuit.... Pe la ora 2 ieri faceam de mancare si priveam pe geamul de la bucatarie si ma gandeam la voi ce zi minunata de stat la terasa... Imi pare tare rau ca nu am putut sa va cunosc si cred ca Dimitris ar fi fost tare fericit sa se joace cu Luca si Ozi... Asta este. Poate data viitoare sa reusesc sa ajung si eu. Oricum, ma gandesc ca nu ar fi drept sa mai racesc in iarna asta dupa ce am patimit 7 zile...

La multi ani Genusa !!!

Cat despre soacre.... Nu pot intra in clubul ce tinde sa se formeze pentru ca soacra mea este MINUNATA !!!! Sincer, mi se face dor de ea si vorbim la telefon cred ca mai des decat o fac cu mama.... Si tin sa precizez ca mama este la ploiesti si soacra in atena....
Pot eventual sa va povestesc de viata de cosmar a sora-mii cu soacra ei.... Si sigur o sa-i povestesc si ei ceea ce citesc de la voi despre soacrele voastre.... Ca sa vada ca nu este singura in "razboi" cu soacra....

Ce sa zic, eu imi doresc sa-mi pastrez mintea de acum si sa nu devin o soacra (de baiat sau fata ) cum sunt soacrele voastre.... ci sa o imit pe soacra-mea in comportament!!!

Pupici tuturor !!!!

Laura 21+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by alinaatudor

Cred ca ..daca ar fi sa incepem sa scriem despre soacre/....
Cel mai bine e sa nu stam cu ele..decat la o cafea de vorba..o data pe luna...sau ceva de genul,....
Stiti cum se zice...exista mame...si mame de baieti...Soacra-mea are 2 baieti...va dati seama...
Cica isi dorea o fata..sa fie cu suflet de femeie alaturi de ea....pacat ca eu..nu sunt asa de lipicioasa..si..nu pot sa ma prefac...

hehe!
si soacra mea e mama de doi baieti si mi-am auzit des faza cu "suflet de femeie" si "n-am avut si eu o fata in casa, pana si pisicile au fost, toate masculi"...plus ca si-ar fi dorit mult ca bebe sa fie fetita dar e incantata si asa.
bine, ea are momente cand pare c-o ia razna. mai vorbeste cu mama mea la telefon si ii da ca de fapt eu sunt fata ei si ca ce bine ii seman fizic si vai-vai. n-avem probleme, asta pt ca nici eu nu-s din cale-afara de lipicioasa cu cei care nu-mi sunt din familie sau f buni prieteni. ea ar vrea sa o sun mai des, sa trecem mai des pe la ei etc dar pana acum nu s-a suparat. imi mai zice cand si cand "mai suna-ma si tu, draga, ca o soacra ai!" iar eu o sun a doua zi si pe urma iar se lasa linistea. sunt f linistita insa ca nu a avut pretentia sa ii spun "mama". nu de alta, dar dezamagirea ar fi fost a ei, pt mine exista o mama si un tata, ai mei, si cu asta la revedere.
nici "mama soacra" nu vrea, pt ca se considera prea tanara sufleteste si boema pt asa ceva. sa fie primit! :-)

irina 24+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

http://bd.lilypie.com/APump3.png

Mergi la inceput