Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (36)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Honey !!! Tare ce ma bucur pentru tine !!!
Mi-ai transmis si mie din bucuria ta... care adunata la bucuria pe care o simteam deja... sunt ca un balon ce pluteste !!!

Laura 22+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ma bucur mult pentru voi Honey! Ce frumos!!! Mie imi place teribil de mult sa ma plimb de colo colo insa nu prea am avut parte de asa ceva. Asa ca savurez si eu emotiile impreuna cu tine. Sa ne tii la curent cu pregatirile si cu trairile .

PS. Bei, e chiar bun pepsi cu stixuri.

Alina 29+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by alinaatudor

Laura, Multumesc mult de raspuns. Sa pui si niste poze pe aici...de la eco..
Eu m-am programat la CMU..nu stiam ca are cab privat..stiam ca e la diagnosis..apoi am aflat ca nu mai e la ei..si..in afara de CMU nu mai stiam unde e...
Oricum..am auzit ca si la CMU tot pe acolo..sunt banii...Asta e...bebe sa fie bine...
Eu acum trebuie sa imi fac a doua morfo..pe prima am facut-o la 18 saptamani..
Eu lucrez chiar in curtea spitalului Filantropia...si asa de comod ar fi fost daca as fi facut aici eco..dar m-am trezit prea tarziu..ca si aici..in ambulator e coada...programari..cu o luna inainte...Plus..ca au un aparat foarte performant..si morfo e 80 RON..mult sub pretul de la cabinete...
Iar doctorii..sunt cam aceiasi de la Medlife si CMU...parca..
Oricum...sunt medici buni la Filantropia...
Cred ca voi incerca sa le fac pe cele de ultim trimestru aici.

Alina 22 si Stefania

la ce spital mergi, alina?

irina 25+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

http://bd.lilypie.com/APump3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Alina, nu stiu ce sfat sa-ti dau, decat sa bei un ceai de menta, daca ai pe acolo. Daca erai acasa iti faceai niste orez fiert, dar la munca e nasol... Sper sa-ti revii repede!

Fetele, v-am spus ca le-am scris celor de la wampol. Mi-au raspuns despre caruciorul Triton, ca are 8,7 kg (asa o fi? chiar sa fie mai usor decat cel cumparat de raca???) si costa 930 RON cu TVA fara transport cu tot cu landou si scaunel auto. Transportul costa vreo 25 RON. Imi place acest carut f mult, pt ca seamana cu frumosul Quinny... In afara de albastru si rosu mai au pe verde si portocaliu. Toate culorile sunt ffff frumoase
Se gandeste cineva sa cumpere caruciorul Triton?

Ioana
19+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Si mie mi-au dat acelasi pret( de fapt 939 ron)...imi place tare mult,dar eu am facut o pasiune pt floricelele de pe modelul explorer.M-am gandit sa dau o fuga pana la Tg Mures(asta in cazul in care au magazin de prezentare) sa le vad 'live' ,poate asa o sa ma decid mai usor.Ce-i drept e ca triton-u e mai usurel si mai micut,desi am gasit pe net ca at avea 14 kg cu toate accesoriile(vezi pe voi ni cel punct ro detalii).

Iulia 25+ IRIS

ne pregatim...pt bb Iris

uite cum crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

honey, senationala povestea. ma bucur din suflet. am venit io azi la munca usoara ca un fulg, dar nu speram ca o sa mi se mentina starea pana la ora asta. bravo, de o mie de ori bravo! chiar ca astea-s lucruri aranjate "de sus", nu avem control asupra lor dar uite ce furmos se ordoneaza totul si ce bine poate fi! felicitari! e un mod minunat de a incepe o viata noua, de doua ori: o data cu venirea lui baby si o data cu mutarea voastra in texas.
ce ma bucuuuuuuuuur!!!

irina 25+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

http://bd.lilypie.com/APump3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Va multumesc mult, fetelor. Nici nu pot descrie in cuvinte, bucuria care m-a cuprins.
Numai faptul ca bebe va avea o camera a lui, frumoasa, nou vopsita... ma face sa fiu in al noualea cer. Aici, apartamentul in care stam, desi are suprafata mare, e inchiriat si gen "tren". Treci dintr-o camera intr-alta, singurul care ofera intimitate fiind dormitorul...care insa, ne-a facut-o anul trecut in toamna, cand a inceput sa ploua in el. Asa ca, ne-am scos patul de-acolo si l-am mutat in living.Ca sa nu mai vorbesc de tapetul care se decojeste de pe pereti. Si noi...ca "," chiriasi..nu avem voie sa facem modificari in apartament. Dar nici proprietarii nu se inghesuie sa faca ceva.
Ca o mentionare: casa in care stam acum are aproape 200 de ani vechime si 3 apartamente. Orasul in care ne vom muta in SUA, e infiintat in 1881.Am gasit casa cu etaj acolo,construita anul trecut cu 190.000 $$ Suna bine...nu?

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 20+ 70%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Iulia, chiar acum ma uit. Mersi pt pont! Daca are 14 kg cu landoul, atunci e cam nasol... De coborat scari e f simplu, dar sa cari in brate un carut cu bebe in el e naspa, crede-ma!

Honey, ma bucur mult pt voi!
Alina, las-o mai moale cu Pepsi, ca sigur nu-ti face bine la stomac. Dupa ce ca ai problema asta, Pepsi iti lipsea! Ai grija de tine!!!

Ioana
19+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Iulia, de ce pe voini cel.ro pretul e de 1250 RON??? Eu voi folosi mai mult scaunelul auto pe carut, ceea ce inseamna ca va fi mai usurel... Oricum, imi place f mult...

Ioana
19+David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

ooo, ce de vesti!

Laura, felicitari pentru intalnirea cu Eleni! taare frumos sa o vezi acolo pe ecran!!

honey, howdy ma'am!! deci cowgirl scrie pe tine, vrem evident poze pe cal!!

Alina, lasa tu acreala sefei pentru borsul ei, ai grija de tine! treaba cu orezul crud e garantata, la mine functioneaza mai bine ca orice, si fata cea mare are probleme dese de stricat la burta, cu dureri serioase, si orezul si ceaiul de menta sunt sfinte!!

Mi se pare mie, sau fetele care s-au intalnit sunt mai active pe forum?? deci data viitoare sa nu o mai ratez

va pup pe toate, si mai ales pe nicole_es, care nu ne mai da de stire dar pe care o felicit de ziua ei, un bebe sanatos si frumos, mancacios si cuminte La multi ani!!

Monica 26+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Fetelor am gasit un carucior usor,cu accesorii si la un pret convenabil.Uitati AICI

pe sub poza am scris si site-ul unde-l gasiti

Iulia 25+ IRIS

ne pregatim...pt bb Iris

uite cum crestem

Mergi la inceput