Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 11
zeririlouiza spune:
Natalia acum am vazut si eu pozele esti mamica super sexoasa
Louiza 24s +
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
lorena_andreianu spune:
Fetelor, va laudati cu poze la la intalnire si eu nu stiu unde sa le gasesc... Cine ma ajuta?!
Si tot cu probleme... am zis sa-mi pun si eu in lista, dar, nu mai stiu parola de la cont... Stiu ca mi-a mai fost trimis o data pe PM, dar mesajul s-a dus, cum se sterg la fiecare 3 luni... si, deh, minte de gravida, am uitat...
Va multumesc!
Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
Ereena spune:
Buna fetelor.... Am intrat de multe ori pe forumuri dar de-abia acum am creat un cont . Asteptam si noi un bb mic (sau mai mare dupa cum creste )in ianuarie . Sper sa intru mai des pe aici acum ca am prins curaj .
http://bd.lilypie.com/hCDRp3.png
alinaatudor spune:
buna gravidutzele..
Am citit ce ati mai scris voi...am vazut ca pe la 11...tot mai scriati...pai..eu sunt un urs...dorm la 10...dati-mi si mie un remediu contra somnului...ca nu pot face mai nimik dupa ce vin de la serviciu..nici mancare, nici curat, nici sa stau pe net...dorm pe mine...si inca acum e bine..ca nu dorm si in timpul programului la serv..ca in primele luni..vai si amar...
Norocul meu e sotul...care desi e mult mai ocupat ca mine..nu numai ca ma tolereaza asa lenesa..dar face el treaba prin casa..si mancare..si...ma mai si rasfata..off...ce mult il iubesc
Laura Ioana spune:
'Neata, fetelor
Natalia am vazut pozicile, esti super sexoasaaa Chiar asa: daca nu te pozai din profil nu se vedea ca esti burticoasa! Super!
Multumesc mult, zuzici, sunteti niste dragute si ma faceti sa zau asa! Acum am prins miscarea cum se pun pozici si o voi face mai des
Ereena bine ai venit in grupul zuzicilor cu burtici! Sarcina usoara si bebe sanatos! Sa ne dai toate datele tale: DN, UM si DPN, ca sa te trecem pe listuta. Primele 10 mesaje iti sunt moderate, deci vor aparea mai tarziu, sa nu te superi daca nu le vom observa! Grabeste-te sa le scrii, ca sa scapi de moderare
Adriana, felicitari pt fetita! Asta da surpriza[:D} Nu mai bine ca eu nu vreau sa stiu sexu'? M-ar inebuni de cap sa-l tot schimbe la fiecare ecograf
Apropos de mitocani eu am avut parte de unul intr-o librarie ieri (era chiar librarul, de la care astepti mai mult)! S-a foarte ofensat ca i-am spus de o carte ca e mult mai scumpa ca in Iasi (o vazusem cu o zi inainte, in mall la Iasi si nu o cumparasem) si numai ca nu m-a facut mincinoasa! Si zice ca pt treaba asta nu mai vrea sa-mi vanda cartea (era 218 lei si in Iasi 180 lei) Aaaaa, pai eu merg pana acolo cu taxiul, cu burta mare si el ma enerveaza!!! I-am facut o panarama in librarie si norocul lui ca era plin de profesori (eram toti buluc sa cumparam carti cu niste bani dati de inspectorate si ieri era ultima zi), ca altfel lasam la o parte ca mi-s o doamna si-l faceam ca birjarii Imi venea sa-i dau cu cartea in cap (DEX cu ilustratii, deci maaare si grea) si, daca nu imi vindea cartea, o faceam cu siguranta (culmea ca nu mai gasisem cartea aia in alta librarie)! De marlani si mitocani sunt pline drumurile si librariile
26+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
NataliaS spune:
Mai fetiliii, pai voi ma faceti sa , vorba Laurei, anyway ma simt bine Multumesc!
Natalia 28+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
eladea2005 spune:
dragele mele,
am si eu cateva intrebari la cele mai experimentate dintre voi...
- ce fel de pompa de san recomandati voi? manuala sau electrica?
- ce tip de suzete? din latex sau silicon?
aveti vreo marca de produse favorita?
Exemplu:
- pt. produse bebe (biberoane, tetine, suzete, cosmetice),
- pt. produse mame (pompa san, aparatori sani, sutiene pt. maternitate si alaptare, chiloti maternitate)
- pt. alte produse necesare gen: sterilizatoare, umidificatoare, obiecte pentru baita.
ce ziceti sa facem o listuta, in care fiecare dintre cele care ati cumparat deja produsele mentionate,sa-si exprime parerile si sa ne dea sfaturi noua, celor care inca n-am ajuns in acea faza... ???
oare cer prea mult?
mersi oricum celor care vor avea bunavointa sa ne ajute in acest sens!!
o zi superba!
pusici!
andreea si eric
http://bd.lilypie.com/WL1up3.png
virgo spune:
Gagici , am fost ieri la madam Carauleanu la o 3D ... bobocul a stat ca la fotograf , cuminte foc ! Dar de atata somnoreala avea manutele la ochi si casca ... mama , mama ! E un golan si jumatate , are 524 gr. Colul e lung si inchis , placenta gr.I , anterioara , toti parametri normali ... totul super bine si fara probleme .
Asteptand la cabinet , sa intru la consultatie , apare o duduie cu niste pliante : recoltarea si criogenarea de celule stem , extrase din cordonul ombilical in faza a III-a a travaliului . Mi s-au aprins toate beculetele : vreau si eu !!! Punem la congelator pentru bebe , nu se stie niciodata .
Pupici la burtici !
danonique spune:
Lorena felicitari pt baietel.Am vazut si fotografiile.Sunteti tare dulci.
danonique 27+
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by eladea2005
dragele mele,
am si eu cateva intrebari la cele mai experimentate dintre voi...
- ce fel de pompa de san recomandati voi? manuala sau electrica?
- ce tip de suzete? din latex sau silicon?
aveti vreo marca de produse favorita?
Exemplu:
- pt. produse bebe (biberoane, tetine, suzete, cosmetice),
- pt. produse mame (pompa san, aparatori sani, sutiene pt. maternitate si alaptare, chiloti maternitate)
- pt. alte produse necesare gen: sterilizatoare, umidificatoare, obiecte pentru baita.
ce ziceti sa facem o listuta, in care fiecare dintre cele care ati cumparat deja produsele mentionate,sa-si exprime parerile si sa ne dea sfaturi noua, celor care inca n-am ajuns in acea faza... ???
oare cer prea mult?
mersi oricum celor care vor avea bunavointa sa ne ajute in acest sens!!
o zi superba!
pusici!
andreea si eric
http://bd.lilypie.com/WL1up3.png
Ce am folosit/ voi folosi eu :
- pompa san Avent Isis de preferat electrica dar foarte buna si cea manuala
-suzete/ tetine silicon
- biberoane Avent
- cosmetice Mustela, Bubchen
- produse pentru mama Avent, Mustela
- sterilizator microunde sau sterilizare la rece Avent
-umidificator NU cumpar