Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 12
alinaatudor spune:
Virgo,
Tu ai fost la eco la noi sau in NL?
Adik..mai precis recoltarea de celule stem..se facea la noi sa la ...NL? Eu am auzit(surse neoficiale)ca noi in tara nu avem banca..pentru pastrare..si din aceasta cauza..preturile sunt destul de piperate..daca stii tu mai multe detaliite rog mult sa ni le spui si noua
ancadragoman spune:
Neata
Laurici am vazut pozele ,esti superba si burtica parca ar fii de fetita
Aaaaa ....gardul de la Fortis m-a dat gata
anca 34+
Maria
poze
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!
danonique spune:
Natalia,Laura si Gugu sunteti niste mamici superbe.Am vazut si foto de la intalnire.Cred ca v-ati simtit f bine.Se pare ca si vremea a tinut cu voi.
danonique 27+
alina023 spune:
Mamaaaa....ce zezici sexoase... Sunteti tare frumoase!
Fetele, eu maine mi-am facut programare pt eco (desi doctora imi spusese sa o fac pe la sfarsitul lui octombrie, dar nu mai am rabdare. Au trecut deja 2 luni si aproape jumatate de la ultima eco. Acum intrebarea mea este daca sa mai fac 3D sau doar 2D, asa cum a spus doctora? Eu as vrea sa o vad mai bine pe galushca. Voi ce ziceti? Cum veti face voi in trim III?
PS. Ma bucur mult ca v-a placut flacaul meu. Azi dimineata imi spunea ca are 2 gagici: pe doamna educatoare de dimineata si pe Georgiana (o tigancusa de la tara). Si cand i-am amintit de Anca.Diana s-a luminat la fata. "daaaaaa...si ea e gagica mea" (Anca, cu scuzele de rigoare, dar barbatii din familie l-au invatat termenul asta asa de elevat de "gagica"....barbatii...)
Pupaceli la zuze!
Alina 29+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
honey79 spune:
Neata fete frumoase.
In primul si-n primul rand....vreau sa va multumesc ca mi-ati oferit sansa de-a va cunoaste personal,zuzici....cele care ati fost la intalnire. Sunteti toate niste femei extraordinare si sincer va spun, ca...desi inainte de intalnire aveam mari emotii,in momentul in care am intrat in masina Gattei (careia tin sa-i multumesc din nou, pentru gestul de ei frumos) am stiut ca totul va decurge bine.
Am vorbit ca si cand ne cunosteam de ceva vreme, si nu de parca atunci ne-am fi intalnit.
Carmen_e o eleganta si-o frumoasa,careia visul din seara precedenta i s-a adeverit.
Anca.Diana, o slabuta si-o finuta.
Alina023, o mamica nemaipomenita, cu-n Luca super super.
Gratiela cu un par super frumos,si-o fetita de-ti venea s-o papi,nu alta. Daca cumva am deocheat-o..imi fac mea culpa.Ca sa nu mai zic de povestile si explicatiile privind nasterea,spitalul si ceea ce ne asteapta dupa.Multumim frumos pentru ca ai impartasit cu noi din experienta ta.
Nemary care are vointa sa mearga la piscina si astfel facandu-ma sa ma rusinez ca eu nu fac nici un sport.
Irinouka o femeie deschisa si plina de umor.Mi-ar fi placut sa povestim mai mult, insa timpul mie una, mi s-a parut scurt, scurt.
Si, nu in ultimul rand, Gatta care este o dulceata de fata.Micuta, delicata, dar in acelasi timp o femeie puternica.
Mi-ati placut toate toate si m-ati facut sa ma simt extraordinar de bine.A meritat sa mai stau 2 zile departe de sotul meu, doar ca sa va cunosc.
Pozicile de la intalnire, vor intra in cutiuta cu amintiri a lui bebe.
Va pupic pe toate si va imbratisez cu drag.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 20+ 70%
eladea2005 spune:
mersi lala de ajutor..
pusici si o zi minunata!
andreea si eric
http://bd.lilypie.com/WL1up3.png
Lala_D spune:
Alina eu as spune 2 D deoarece oricum masuratorile le face in 2 D.
La 30 de saptamani nu il mai prinde pe bebe intreg in pozele 3 D ca-i marisor.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
alina023 spune:
Honey, mi-au dat lacrimile citindu-ti mesajul. Esti o scumpa si sunt convinsa ca toate fetele de la intalnire au aceiasi parere ca si mine. Si mie personal mi -a facut mare mare placere sa te cunosc (desi nu am putut sa comunicam mai mult din cauza de Luca nazdravan pe care ai vazut ca trebuia sa stau cu ochii mai ceva decat pe butonul nuclear).
Alina 29+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
irinouka spune:
salutare la zuze!
dau cu subsemnatul pe fuga, e o zi cam tampita si o sa fie luuuuuunga, dar supravietuiesc io!
laura ioana, f frumoase si relevante pozicile. vezi cum creste burtica si cum te schimbi si tot. bravo, o sa ai niste amintiri superbe.
gratielle, iti recomand si eu sa cauti topicul de pe forum legat de cozile de la supermarket dar fa asta intr-o zi in care te simti cu nervii mai tari. eu am citit aseara si m-am enervat de numa' si toata noaptea am visat scarbe de oameni cu care ma cert la casele de marcat. iar azi, super-motivata, in tramvaiul 41, ma indreptam catre un scaun (gol, evident) si in spatele meu, gata sa ma dea jos, (vorba vine, ca nici eu nu-s micuta, stii bine). si cand ma intorc intrebatoare spre ea, imi spune: "faceti-mi loc, ca vreau sa ma asez". la care i-am raspuns: "si eu vreau sa ma asez, daca nu va suparati". zis si facut. mi s-a parut ca am auzit-o spunand, in barba, "vaco!", dar nu sunt sigura. am intrebat-o daca a spus cumva ceva dar a tacut si s-a carat. acum o fi zis sau o fi proaspata mea paranoia, zau daca imi pasa. dar m-am simtit f bine. :-)
gatta, in locul tau (si cred ca si in al meu), zic sa te duci la pop. si-as avreai sa faci eco in noiembrie si cred ca ai sanse sa iti faci programare. please keep me posted, ca si pe mine ma bate gandul sa ajung tot la el, desi pe herghelegiu inca nu l-am bifat.
adriana, felicitari pt bebele sanatos. nu-i bai daca mai sufera schimbari de sex pe parcurs, important sa fie totul bine ca al vostru e, fie fetita sau baietel. multa bafta!
matgravidutz, virgo, bravo pt eco, e incredibil ce ne calmam dupa ce venim de la un control d'asta in care aflam ca toate-s bune si furmoase...
azi am prestat schimbarea de medic si-s foarte impacata cu mine, simt ca am luat decizia buna si, de usoara si relaxata ce ma simteam, am mers pe jos de la piata victoriei la manastirea casin.
mi-a spus sa nu mai iau acidul folic si utrogestanul si sa raman doar cu vitaminele (care sa fie elevit in loc de centrum materna). bine, astea-s detalii de doi lei, da' am zis sa va incarc si pe voi cu ele. nu mi-a pus alte intrebari decat cele legate de cum ma simt si de eventuale probleme avute pana acum. s-a uitat pe toate analziele si morfologiile de pana acum, a spus ca totul pare in regula si ca ne vedem peste o luna. nu m-a intrebat nici de ce m-am mutat de acolo, a zis ca daca am ajuns la el inseamna ca stiu eu mai bine de ce si ca o sa fie totul in regula.
ma simt ca un fulg!!!
va pupez, sa aveti o zi insoarita cap-coada!
irina 24+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
http://bd.lilypie.com/APump3.png
honey79 spune:
Fetele, eu vin cu o propunere...deh..zuza. Ce-ar fi, sa punem pozicile de la intalnire(nu numai aceasta, dar si cele care vor urma) pe prima pagina, undeva... astfel nu vom fi nevoite sa le cautam prin capitole.
Ei, ce ziceti?
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 20+ 70%