Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (35)
Raspunsuri - Pagina 18
radcarmen spune:
Stefaniya sa stii ca am observat ca uneori copilasii se iau unii dupa altii. Eram intr-o zi la nasii nostri cre au o fetitza mai mica cu 6 saptamani decat Vlad. La un moment dat a inceput sa planga fetitza si Vlad cand a auzit-o a inceput si el. Banuiesc ca nu vroia sa o lase sa presteze singurica.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
tzuna spune:
Buna fetelor!
Va multumesc tuturor pentru urari. Sunteti niste dragute.
Urez si eu LA MULTI ANI! bebeilor nascuti pe data de 3. Sa creasca mari, sa fie sanatosi si cumitei.
Noi suntem binisor. Maria a plans mult azi noapte. Poate d ela dinti sau o durea burta ca tot constipata e. M-a trezit din ora in ora ca Deliuta Paxelei.
Aseara am fost in parc, ii plac frunzele, crengile, le-ar manca pe toate.
ELYANNE- nu-i nimic ca nu ati venit in parc. eu te-am anuntat ca mergem, poate ne mai nimerim si in acelasi timp. as vrea sa-l vad si pe Mihai treaz. Si sa vb si Maria cu ei. Cred ca iti este greu singurica si cu toti 3. Eu atata m-am mai plans si eram numai cu Maria.
S-a trezit mata. Va las. O zi buna tuturor. Va multumesc inca o data pentru urari.
Si noi ramanem la FOTOMODELE- la 7 luni avea 6.700 kg.
iunita spune:
Kmi ce frumoasa e timeeeeeeeeaaaaaaaa ! chiar ca e fotomodel
biky in primul rand am vazut fetele si sunt scumpe foc! si in al doilea rand vrau sa iti spun doar atat OFTICOASAAAA!! OFTICOAAASAAAA!!!!
elyanne felicitari pt baieteii manierati si papaciosi! sa o tina tot asa. cand vezi ca o iau prin porumb mai bagi o para p'aici ca eu cred ca au whireless la carutu ala shmecher de il lua tati al lor si mai baga un ochi pe forum
Crina felicitari pt MAMA!
cat papa bebe eu tot dupa borcanel am ajuns sa ma ghidez ca acu papa piure gros. deci minim 125g. azi ii pun 1/4 de ou sa vad ce zice. ii fac 150 g si in ala amestec si oul. in legume adica.
suntem in proces de dezrasfat ca m-a ciufulit doc. si avea dreptate. mai si a urlat azi de mi se rupe sufletul. dar iin final a adormit. sper sa nu faca toata ziua asa ca nu stiu cum o sa rezist.
o problema mai veche ca tot v-am distrat. tanti de la farmacie mi-a dat triderm. pe prospect nu vazui nimic legat de problema noastra...usturatoare. de bebei zice prea putin si de rau.... pe doc am uitat sa o intreb... aia chiar mi-a dat pt mine?
radcarmen vazut arici zburlici. ma omorati cu pletele voastre. hiiiii.stai ca terminai de vazut! ma tu ai tuns vladu?!
madmat menta stange la stomac daca e rost de diaree sau daca e un scaun normal constipa. daca e deja constipat.... na...
cria_bv pai stiu ca asa e bine, sa baraie tetinele . si a dat DD si colici nu a avut. da' eram ofticata in seara aia ca ea era avrza de obosita, ii era lene sa manance si tragea tragea si cand baraia ala il scotea afara ca ii deranja motaiala. si uita asa a durat 1 ora masa ca am lasat-o sa adoarma si i-am dat si restul. aseara i-am pus 1 cupa de cereale in lpate sa ii mai schimb gustul si a mancat mult mai bine..cred ca s-a cam saturat de gustul ala...sau spun prostii?!
s-a trezit. va pupam.
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
radcarmen spune:
Iunita l-am tuns (din pacate) ca ne cam parasea parutul.
Apropo de mancat si motzait, al meu printz cand era mai mititel, adica pana pe la vreo 2 luni juma' papa cam 1 ora - 20-30 min san si 30-40 min sticluta cu maaaaaxim 90 ml. Imi venea sa o iau pe campii. Ieseam in curte si ma intalneam cu o mamica ce avea un baietel fix cu o luna mai mare decat Vlad si ala papa 60 ml in fix 4 minute. Imi venea sa mor. Eu zi noapte il hraneam pe durata min a unei ore. Faine vremuri.
Noroc ca acuma se misca mai repejor ca cred ca as lua-o la sanatoasa.
Poze cu puisorul meu
magdutah spune:
´neata stup,
al meu bondarel inca e cu un pic de febra...asa ca i-am mai ascuns in fundulet un paracetamol! Sa speram ca o sa fie mai bine ... desi medicul ne-a prezis 3-4 zile cu febra!!!
Stefaniya am si eu nevoie de procura ca tatal e de acord ca Matei sa circule cu mine... si este de acord sa fie trecut in pasaport.
Eu nu am facut niciodata nici un fel de procura... Iar la ambasada trebuie sa am deja procura facuta, caci sotul nu poate mai poate merge odata acolo. Cand a fost sa aplice pentru certificat aia i-au spus ca nu pot face nimic fara mine (asta referitor la trecut in pasaport) iar atunci el nu le spus ca nu o sa mai vina si macar sa isi dea consintamantul ...
De scris email si primit raspuns e fara speranta. Le-am scris prima oara in mai si daca am vazut ca nu raspund le-am mai scris odata in iulie si trimis si fax. Tot nimic si atunci am sunat dupa o saptamana si am inceput sa le spun ca eu tot scriu ...etc. raspunsul a fost cevade genul: Da, si... ??? Eu nu ii sunasem de la bun inceput ca acolo unde scris de certificate si ce e de facut ca sa il procuri era trecut: informatii suplimentare prin email sau fax!!!
Deci in final dupa mai multe telefoane am aflat ca in Berlin il pot trece in pasaport, dar dureaza cel putin 2 luni. Pasaport personal nu or sa ii faca pentru asta trebuie sa ma duc acasa. Ca sa ma duc acasa cu el, trebuie sa ma duc la ambasada sa imi dea "foie de calatorie" valabila 30 zile cu intrare o singura data doar in Romania! Ca sa fac toate astea sotul trebuie sa mearga cu mine ca sa isi dea acordul (pe care nu si-l daduse cand a luat certificatul de nastere)...Cum el nu mai poate merge cu mine odata acolo ... atunci trebuie sa ma duc cu o procura gata facuta la ambasada!!! de aceea spuneam ca as avea nevoie de un model ca sa facem una aci si sa mergem la un notar sa isi puna sigla etc.
Cu alte cuvinte procedura o stiu...dar nu stiu cum arata o procura!
multi pentru cine ma poate ajuta!
Magda Matei 9.04.2007
radcarmen spune:
Magda bondarelul Matei sa ii treaca febra.
Mama da ce complicat e sa faci o vizita in afara tarii pentru voi. Va tinem pumnii sa reusiti cu actele cat mai repede si fara nervi. Bafta!
Poze cu puisorul meu
biky spune:
kmi ...astazi nu am votat, trebuie sa caut link-ul....pune-l pt. o perioada la semnatura! Si fa-mi un hatar...pune-i Timeei multe ritze colorate in par si fa-i o poza (cred ca ai inteles ce vreau eu)! Te rog!!! Cred ca v-a arata bestial!Is inebunita dupa fetele cu par ca poti sa le motzezi!
iunita.....ma manaca invidia, nu altceva!!! Pai cum ai facut, soro? E mai mica cu 10 zile decat a mea si are 200 gr in plus? Eiiiii.....da dinti are? Ha? Are plete? Merge in 4 labe? Hai.....starneste-ma!
radcarmen ... mie mi-a venit dupa 4 luni si nu am intrerupt inca lactatia! Si ti-e rau? I-a vezi poate ai mai pus-o de vreun bb...! Vlad e fromos si cu par si fara par, dar mie imi vine sa-l mananc aici
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
Amma23 spune:
Magdutah, uite aici...de pe site-ul politiei de frontiere.Daca mai ai nelamuriri aici gasesti si alte informatii.Eu dadeam telefon la ei, daca aveam ceva, e cel mai sigur.
O adaptezi tu la situatia ta
Declaratie privind acordul parintilor pentru iesirea din tara a minorului
insotit de o alta persoana fízica majora
Noi (eu), si _
(numele intreg al parintilor / parintelui / reprezentantului legal), suntem (sunt) _
(calitatea persoanei / persoanelor care da / dau declaratia) ai / al
Numele intreg al minorului:
Data nasterii (ZZ/LL/AA): _
Locul nasterii: _
Numar pasaport: _
Data eliberarii pasaportului(ZZ/LL/AA): _
suntem de acord ca (numele complet al copilului), sa calatoreasca cu:
Numele complet al persoanei insotitoare:_
Numar pasaport:_
Data eliberarii pasaportului (ZZ/LL/AA):_
Locul eliberarii pasaportului:_
Impreuna calatoresc in _ (numele tarii de destinatie), in perioada
(perioada calatoriei: data plecarii si data sosirii), pentru
(se precizeaza scopul
deplasarii) pe ruta _ (se
precizeaza statele tranzitate pana la statul de destinatie).
In aceasta perioada, (numele complet al copilului) va locui cu
_ (numele persoanei la care copilul va locui in tara de destinatie) la
urmatoarea adresa: _ (se precizeaza,
in detaliu, adresa din tara de destinatie, la care va locui minorul).
* Totodata, mentionam faptul ca minorul urmeaza/nu urmeaza a ramane pe teritoriul _
(se precizeaza statul pe teritoriul caruia urmeaza a ramane minorul), fiind incredintat
_ (numele complet al persoanei caruia i-a fost incredintat minorul),
locuind la urmatoarea adresa:
(se precizeaza, in detaliu, adresa la care urmeaza a locui minorul)
** La inapoierea in tara, minorul va fi insotit de:
Numele complet al persoanei insotitoare: _
Numar pasaport:
Data eliberarii pasaportului (ZZ/LL/AA): _
Locul eliberarii pasaportului:
Semnatura: _ Data:
(Numele intreg si semnatura parintilor / parintelui / reprezentant legal)
* Se completeaza in situatia in care minorul urmeaza a ramane pe teritoriul statului de destinatie
** Se completeaza in situatia in care minorul va reveni in tara insotit de o alta persoana decat cea cu care a iesit din Romania
Ama si Lucas 12 Martie 2007
radcarmen spune:
Biky, spune-mi te rog matza ta are dintzisori? Cam asa tine si Vlad al meu degetele dar nimik inca.
Iunita , buburuza ta cumva umbla taras de la 4 luni? . In caz ca da, eu ti-l trimit pe lenesul meu la instructie ca noi facem maine-pimaine 6 luni si doar ne hlizim pe burta. Nu ne obosim sa inaintam.
Poze cu puisorul meu
biky spune:
quote:
Originally posted by radcarmen
Biky, spune-mi te rog matza ta are dintzisori? Cam asa tine si Vlad al meu degetele dar nimik inca.
He, he, he......la 5 luni si ceva facea asa, de ziceam ca-i ies maselele mai intai....acu are 6 luni si 10 zile si scuipa intr-o disperare....dar dinti, nuuuuuuuuuuuuuuu, nici vorba!Noi suntem in toate topurile: top fotomodel, in topul fara dinti, ...in ala fara de par..., nu stat in fund, mers in 4 labe....exersam doar...
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)