Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (35)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biky spune:

incerc si eu chestia aia cu semnatura pe care Roxanici a explicat-o lui Madmat

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Maaamaaaa, ce deshteapta sunt...am reusit!

Si acum:
diana69 ... si eu am intrebat aici, pe forum, acelasi lucru despre kk si mi-a raspuns martutza ca e normal pentru ca fructele asa se digera! Insa eu ii dadeam la o masa 200 gr si cred ca pentru stomacelul ei e cam mult si astfel nu reusea sa se digere klumea (sau depinde de la copil la copil)Caterina ajunsese sa faca pana la 5 scaune pe zi si nici alea de legume sau lapte nu mi se mai pareau bine digerate, asa ca am redus cantitatile de legume/fructe la 100 max. 150 gr si s-a reglat si nu mai miroase a acru ci doar a kk!

iunita ... m-ai dat gata cu bilantul la 6 luni! Cine are peste 7 kg inainte de 7 luni....pleaca din randul fotomodelelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonic22 spune:

Buna fetelor, sunt si eu o mamaica de martie . Pe 10.03.07 am nascut un baietel . Si pentru ca sunt noua , ca sa facem cunostinta, va spun ca sunt din Pitesti. Mai e cineva din acest oras?

Mergi la inceput

Programul de ieri :

1.45 san
6.00 san
8.00 200 ml lapte cu 2 masuri cereale
10.00-11.20 somn
12.30 aproape 150 gr piure de cartofi (cartofi+lapte)cu 1/4 ficatel gaina, desert o felie de portocala pe care o suge pana ii ramine doar pielita si 1/2 piscot de "rontaiala"
15.15 san
15.15-17.45 somn
18.00 vreo 130 gr piersica+mar+2 biscuiti mici, o felie de portocala
20.00 250 ml lapte

Astazi incercam cam acelasi program, numai ca la pranz are supita de perisoare din piept de gaina amestecat cu orez si galbenus de ou. Nu stiu daca o va manca, dar....incercam si noi altceva...ca de aia se cheama "diversificare"
Voi ce mai dati bebelusilor in afara de piure de legume? Caterina mea nu il mai suporta...s-a saturat de el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

quote:
Originally posted by biky
iunita ... m-ai dat gata cu bilantul la 6 luni! Cine are peste 7 kg inainte de 7 luni....pleaca din randul fotomodelelor!

noi nu plecam pt ca avem 6500 g la 7luni, iupiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

KMI mai da link-ul sa votam i azi printzesa....

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 7

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by kmi78

noi nu plecam pt ca avem 6500 g la 7luni, iupiiii

Kmi & Timeea - 4 martie 2007

[/quote]
m-am uitat la pozele din album.tot mai frumoasa si dulce se face TIMI

Si am vazut-o si razand........ca pana acuma era f serioansa....

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 7

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

TZUNA, SA NE TRAIESTI , SA FII SANATOASA SA POTI AVEA GRIJA DE IUBITA TA DAR SI DE TATICUL EI!!!! LA MULTI ANI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Kmi ti-am votat si azi printesa. E taaaaaaare dulcica. Si chiar daca aveti doar 6.5 kg va sta tare bine. Este o adevarata domnisoara. In poza asta m-a topit. Aveti parut maaaaaaaare. Nu va cade? Ca pe noi ne cam parasea parul si l-am tuns si i l-am pus la pastrare. Dar la felul in care ii creste cred ca va trebui sa il mai tund pana la un an.

M-a luat un rau de vreo juma' de ora de imi vine sa .

Stiti careva cam la cat timp dupa ce am intrerupt lactatia trebuie sa vina rusii? Eu am cam o saptamana.

Pupici

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,stup

Lilidana - ti-am revazut si eu frumosii .Sper ca si la scoala ce o va schimba Karina sa se simta la fel de bine.Uite ca daca ea e asa ai mai mult timp pt David.
Eu saptamana viitoare la inceput plec acasa.Nu o sa vad prea multe ca nu plec din Braila.Acum ma duc doar pt a-i vedea pe ai mei,la vara vreau sa fac un tur prin Ro,dar impreuna cu familia lui Klaus.
Carl mananca bine,la legume cam face fite dar asa a facut de la inceput.Ii dau masa normala doar ca folosesc Medilax-ul Ieri dimineata a facut asa mult si parca am innebunit,eram asa fericita pt un kk

Kitty - bine ai revenit!

Magdutah - ce fel de model de procura vrei? Eu am facut pt a o imputernici pe sora mea sa semneze pt mine in vanzarea unei case.Modelele sunt gata facute si le gasesti la ambasada.Am intrebat despre pasaport si nu a vrut sa-mi dea detalii,a zis ca nu da decat la persoana in cauza.Deci daca vrei mai multe detalii inainte de a ajunge la ambasada,ca poate nu e in orasul in care locuiesti,cauta pe net,pe pagina lor si le poti trimite mail.Eu de regula trimit mail-uri si-mi raspund.

La ambasada pt mine mi-a zis ca daca,Carl e cetatean danez nu-mi trebuie nimik pt ca la vama lor le pasa doar de cetatenii romani si daca incearca sa-mi faca probleme sa ma "lupt" cu ei pt drepturile lui si atunci incalca drepturile danezului.A ramas sa sune Klaus la politia daneza sa vedem daca in Dk e nevoie de ceva.Sper sa nu intampin probleme.

Radcarmen - am vazut pozicile cu pustiul.In cele cu parul mai lungut zici ca e fetita si cum eram eu atenta am dat next si era o poza cu el tuns.Oricum,frumos baiat cu ochii albastrii...
Concertul,Carl era in scaunelul lui si cand a auzit voce de copil s-a intors spre calc si se uita la Vlad cum plange si ochisorii lui erau de-acum cu lacrimi.

Apropo,de cand cu problemele la stomacel,Carl a inceput sa planga cu lacrimi.

La multi ani Tzuna,sa fii sanatoasa

La multi ani,Andrei,Mihai,Briana Elisabeta,Mousa,Andrei Calin,Antonia,sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput