Buna mamicilor.
Am si eu intrebari care ma nelinistesc si poate reusiti sa ma ajutati.
Luni incep saptamana 20 si am unele dureri pe jos chiar unde incepe burta, trebui sa mentionez ca am burta mare pentru 20 de saptamani.
Astazi am urcat niste scari care nu ereau prea inalte chiar ereau joase dar au inceput niste dureri in burta mea de nu mai stiam ce sa mai fac, este o senzatie ca si cand asi avea 1 tona de apa in burta si ar incepe se sa faca balans si simti ca ti se rupe burta.
Sa mai intamplat si la alte mamici asa?
Altceva nu pot sa imi dau seama daca bebele meu se misca sau este stomacul meu.Cand iti dai seama ca se misca bebele ce simti sau cu ce se aseamana simturile cand se misca?
Sunt si alte viitoare mamici in Olanda? eu locuiesc in Zeewolde.
Multumesc pentru raspunsuri.
Hai salut , Rozinica !
Uite , si eu simt pietroaie in burta cand merg sau urc scari . Parca ridic greutati la sala de forta ! Am intrebat obstetricianul si mi-a spus ca e firesc sa ma simt asa .
Nu simti cum misca bebe ? E ca un muschi , care se zbate fara control . Ce simti tu in stomac e bebe , sigur .
Eu stau departe de tine , pe langa Tilburg . Din pacate .
Multumesc mult Virgo, aseara am vorbit cu mai multe mamici aici si ma simt mai bine si acum chear pot sa ma bucur de" mijn schatje" a mea care a inceput sa miste, misca de putinel timp dar eu nu stiam ca asa trebui sa simti dar aseara si astazi dimineata a fost super a miscat si ma facut sa ma zbarlesc toata.
Ma gandesc ca acum simt asa dar cand o sa il si vad sa il tin in brate.
Pot sa te intreb in cate luni esti?
Pacat ca locuiesti asa departe.
Sunt in 23 de saptamani . Da , stau cam la vreo ora si 45 de minute de tine . Sa-ti traiasca gogoloaica ! Eu am baiat .
Nastere usoara si multa sanatate. Eu nu stiu ce am, daca este fata sau baiat imi place sa il alint pe baby asa, dar noi vrem sa asteptam pana la nastere sa fie surpriza.