Mamici de Martie-Aprilie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Simo, este un adevarat ingeras Luca, sa-ti traiasaca mare si frumos si sa fii sanatoasa sa te bucuri de el.
Randunicilor , sper sa nu va suparati pe mine ca nu am apucat sa va scriu la fiecare in parte, dar abia acum mi-am terminat treaba si sunt franta de oboseala.
Va pup si va iubesc pe toate.
Noapte buna !

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Simo, imi inchipui ce nazdravan e Luca.... cu privirea lui...ehe, numai nazbatii!

Ca sa-ti fie mai usor maine:

http://community.webshots.com/user/delphinoi

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bitza, felicitari pt. bebelas, ma bucur ca totul e bine!

Simo, ai o scumpete de baiat, are niste ochi superbi! Si al meu s-a bagat in masina de spalat, ii ramasese un picior pe-afara, asta pe la 1 an si un pic. In aragaz nu a ajuns, ca stie ca nu e voie!

Fetelor, ori eu am fluturasi la cap, ori l-am simtit pe bb in burtica! Pe cuvantul meu! Stateam linistita cu burtica in sus si ma concentram tare la fiecare rasuflare si am simtit ca o bazaiala, parca m-a curentat si stiu ca asa se simte bb la inceput! E posibil la 11 saptamani??? Randunici cu bb2 in burtik, la cate saptamani ati simtit prima data?

Va iube si eu pe toate, maine ma duc la munci si o sa va citesc pe seara cand ajung!

Edit: Am vazut pozele lui Delphinas, scumpici foc!
Si m-am adus aminte sa va zic de carucior: va recomand cu caldura Graco, orice model, sunt super, super bune. Pe la 5-6 mil gasiti unul bun si sunt super rezistente si usoare. Sa nu va luati namile si grele ca o sa va cocoseze! Si neparat sa va luati apoi scaunel de masa, pe 6 luni sa-l aveti deja(6 luni ale lui bb), este extrem de folositor, se invata bb sa pape il el, plus ca se mai joaca si poate st dupa voi prin casa pe unde aveti treaba.

Oana 10+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Buna dimineata pufoaselor!!
Merg sa va citesc pt.ca ieri am cam ramas in urma-si revin!

Ela.. in 15+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buna dimineatza!

Kya sa iti traiasca flacaul, sa fie sanatos si voios! Din totdeauna si eu tot asa ma gandeam primul sa fie baiat sa aiba grija de surioara , asa ca e timp si la tine si la mine de ambii
bitza felicitari pentru bebe jucaus!
Simo tare tare tare dragutze pozicile! e un dulce Luca al tau!! de unde are ochisorii aia poznasi? cred ca o sa faca ravagii printre fete!

Steaua si-a luat-o, dar totusi s-au tinut bine in teren, au jucat frumos, pacat de ratarea lui Iacob...uff.. asta e... tre sa mai creasca, inca nu sunt de Champions.. Oricum 4ever!
toate randunicile! si va astept la ciripit!

Mihaela 15+
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Giani si da e prima sarcina, deci trebuie sa am rabdare cu misacarile... ufff... e grea asteptarea. Oricum cand stau in pat stau geana pe burtica poate vad ceva, dar nimik si sotul vb cu burtica intr-una si asculta, dar mare lucru nu are cum sa simta
Delphin frumoase si pozicile tale Seb e bucatica rupta din mami!

azi am savurat si eu o mini , eu care nu beau cafea de felul meu... dar uite asa mi-a venit , daca stau bine sa ma gandesc am visat azi noapte ca beam o cioco calda. Cred ca de aici mi se trage. Mai tarziu ma duc si imi fac si o cioco.
Randunele dragi sa aveti o zi super si ne "ciripim".
stolul

Mihaela 15+
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Clau ce-ai mancat mami?!Ai o superburtica!Iar tinuta rosie e absolut uluitoaree!!
Cu intarziere va raspund ca-nu trebuie sa avem vezica plina la eco abdominala.
Serry iubita-cat de urat ai patit-o!Ai grija de tine acum,stai linistita si nu te mai gandi la rele-bebica e bine!
Ririan scumpa nu te mai necaji..Off..de-aia nu am facut eu DT,TT,etc. Si uite si un link postat de Cory in capitolul trecut: aici-mie mi-a reconfirmat ca am dreptate cand gandesc ce gandesc despre investigatiile secolului!
Te pupic Nico!
Diana felicitari pentru intalnirea cu BB!Hehe..auzi tu..cu picioarele incrucisate si o mana sub capE smecher mai-nu gluma!!
Laly cred ca de acum incolo nu prea o sa-l mai vedem pe BB ca un intreg-la eco..pt.ca o sa fie din ce in ce mai mareNu stiu daca zic bine sau nu..dar cred ca Dr. ar trebui sa..micsoreze cumva imaginea pt.a-l vedea intreg..O-i fi zis vreo prostie..n-oi fi zis..?!
Simo esti mortala cu coitzele!Vorba lui Clau-nu-l lasa acum sa doarma..ca vezi tu mai tarziu picioruse si pumnuleti in coaste..Cu poza in care Luca e in cadita si sta picior peste picior si cu dusul in mana..m-ai facut praf..iar cu cele in care era bebelush..
Felicitari Kya pentru BB jucaus,sanatos si vioi!!Doamne ce fericita trebuie sa fii!Inseamna ca mai asteptam pana la eco viitoare pt.a trece caruciorul in lista-sau vrei sa-l punem albastru si daca e sa migreze "putzica" ii schimbam culoarea??!
Off..abia astept ziua de Vineri..
Irina felicitari pt.intalnirea cu BB!Pliul are marimea normala-stai linistita!
Heheee..Delphinasule.. daca tati vrea copil..sa-si faca!!Sebilus e Delphinash intreg!!
Pupici apasati pentru fiecare randunica in parte-si unul mai special pt.Cory!

Ela.. in 15+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunicilor!
Felicitari celor care si-au vaut comorile sanatoase si jucause!
Eu ieri am stat acasa m-am luptat cu raceala, azi parca ma simt un pic mai bine, bag ceaiuri la greu. Apropo voi ce ceaiuri mai beti? Recomandati-mi si mie ceva bun ca m-am saturat de lamaie

+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Buna dimineata randunelelor.
Simo, Ela, Mihutza,Bubu si celorlalte fete care m-au incurajat si inainte sa plec la dr.va multumesc din suflet pentru urari.

IRINA
+12

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

A si inca ceva, eu declar cea mai frumoasa poza a lui Luca, cea din baie cand sta picior peste picior si cu dusul in mana.Are o figura de smecher amestecata cu fineteeeee,de mama-mama ce-or sa se bata fetele pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata dragele mele randunici,
Va doresc o zi cat mai placuta si sa veniti cu vesti cat mai bune!

16+

Mergi la inceput