Mamici de Martie-Aprilie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
gbutucica spune:
Neata pasarele!
va doresc o zi excelenta si fara probleme! sa nu patiti ca mine am scris de 3 ori un mesaj, sper ca acesta sa ajunga.
Clau merci de atentionare, am vaz' si ieu ce greseala am facut cu Kya. dar nu am mai scris aseara pt ca s-a impiedicat netul pe scari si a cazut.
Kya te rog sa ma ieltaceshti ca citind ultimul tau mesaj am fost derutata cu bb-le tau , sa-ti traiasca baiatul, hainutele pentru fetita le cumperi la a 2 sarcina.
Mihaela , eu stau geana si acum pe burtica , dupa ce a miscat. Aseara a dat iar noroc cu tas'u.
Pucca si pe mine m-a incercat ieri o raceala , si mi-au recomandat fetele (Simo sa stau la caldurica si in patutz, iar Clau sa iau oscilocoscilium, nu stiu daca am scris bine) iti recomand si tie. pupici si ai grija sa nu racesti mai tare, incearca ceai fara lamaie
Declar si eu cele mai bune poze "luca facind dus ca un smecher" si "Mafia blue " Sebastian a lui Delphin.
azi pun si eu cateva poze cu burtoiul meu , sper sa va placa.
pupici la toate
Giani 18+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zozela/zozela.jpg)
zozela spune:
quote:
Originally posted by gbutucica
azi pun si eu cateva poze cu burtoiul meu , sper sa va placa.
Io una astept cu nerabdare!
![](bis.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Ela..
![](gravida.gif)
Varsta mogaldetzei
Photos
clauclau spune:
Neata randunici!
Si eu vreau sa vad burtici multe ca mi-s dragi tare!
Simo, Luca e un super copil, imi plac rau pozele cu el
Zozela, mare burtica mare! Adevarul e ca intra multa mancarica acolo la bebe ca e fometos tare...
Am multa treaba azi si n-am nici-un chef, am ajuns sa visez cam des la prenatal. Nu cred ca-mi face bine asta ca mai e destul pana atunci.
Bebe misca zdravan, cateodata ma sperie, cand stau foarte linistita in pat si-mi trage una tresar ca naiba de am impresia ca apoi si eu il sperii pe el. Am perioade cand simt mare vanzoleala in burtica....
O randunica intreba cand a miscat prima oara bebe la mamici de bb2, la mine s-a intamplat o data la 12 saptamani dupa care pauza pana acum cateva zile cand vad ca se intampla zilnic si din ce in ce mai tare!
CLAU 18+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
underqueen spune:
buna, randunici dragi! am venit de la scoala si teoretic trebuie sa fac ceva de mancare...practic, mi-e somn de nu mai pot...ieri am dormit pe mine si azi la fel. mai rau e ca, dupa o saptamana si ceva cand mi-a fost bine, de ieri iar imi este greata...si azi dimineata iar am vomitat. sper sa fie din cauza racelii si sa-mi treaca repede...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 18+
RalucasS spune:
Am pus si eu niste poze cu mine, si mai sunt cateva cu niste hainute si carutul pt bb care l-am primit de la maicamea cand a venit acasa.
Cu burtica inca nu am, dar sper sa fac16+
poze
gbutucica spune:
Clau , sa dea buzna cheful peste tine !!!!!
Maria , s-a inventat hrana rece , puiule. Greata si eu o mai am
, probabil la tine este din cauza racelii, dar are sa treaca nu o lasa sa te invinga.
RalucasS semeni f bine cu mami a tau, sunteti 2 frumoase, sa traiti cu totii!, hainutzele sunt dementiale.Eu sunt bolnava cu hainutzele pt copii.
pupici
Aaaaaaaaaa sa stiti ca nu ma precep cum sa pun neste poze .........
Giani 18+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zozela/zozela.jpg)
zozela spune:
Clau am stat de vorba aseara cu o graviduta care avea o buuurtaa!!Ma gandeam ca are in jur de 30 de saptamani si cand mi-a zis-19..am amutit!!Pe urma m-am gandit eu ca mai are pe-acasa vreo 2-3 copii
..da' n-avea niciunul!Mai asa burta n-am mai vazut!Se plangea si ea saraca..Culmea e ca la trup e subtirica si tot asa zice-ca basculeaza mancarica non-stop!Prima data cica a mers la Dr.la 8 saptamani si avea deja burta mare.Dr.a crezut ca are 15-16saptamani
Asa ca..si tu esti pe aproape cu BB termita!
Maria daca esti obosita eu zic sa stai putin in pat si apoi sa te apuci de treburile casniceNu te suprasolicita!!
Giani iti faci cont www.webshots.com/" target="_blank">aici si apoi apesi "upload"..Hai ca-i usor!
Ela.. in 15+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kya/Kya.jpg)
Kya spune:
Neata dragelor
Primim un capitol nou? Am de scris o gramada, sa va raspund la toate in parte, si am pus si niste poze de la eco... Dar nu vreau sa intru aici in pagina 21 (ca parca 20 aveam voie, nu)
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
gbutucica spune:
Ela , saru' mana , m-ai salvat de la moarte ca intotdeauna, incerc oleaca mai tarziu ca s-a anuntat o sedinta , care la noi tine de la 4 ore in sus.
Vreau sa spun si eu ceva de burta mare: mama mea cand a fo gravi cu mine la 19 sapt avea o burta de nu-si vedea degetele de la picioare(pe vreme aceea nu exista ecograf ca acu, cel putin nu in Iasi) toata lumea ii spunea ca face gemeni, saraca tare greu ia fo , si am iesit ieu un fatalau de 3.850,a avut foarte mult lichid...
pupici
Giani 18+