Mamici de Martie-Aprilie 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Clau multi!

Inca mai speram ca poate ajung ca cumpar bomboanele alea de hainute de fetita, dar asta e! Schimbam spre masinute...

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Gata, m-am intors.
Am pus niste boabe de porumb la fiert sa fac o salatica cu ton, pana ce va scriu voua.
Sunt fericita ca l-am vazut pe bebe,dar mai uimit si fericit este tati care l-a vazut pentru prima data pe bebe.
Doamne ce dadea din manute si baga o mana in gurita sau in nas,i-am vazut si piciorusele si talpile si inimioara.
Dr a zis ca este bine pana acum,are 5,31 de cm.In hartia asta pe care o am eu de morfologie fetala scrie la regiune nucala: aspect normal si translucenta nucala de 0,11cm (sau mm, nu vad bine).Un pic m-a ingrijarat paraca dr, ca zicea sa fac DT si TT.L-am intrebat daca este vreo problema si a zis ca fiecare in parte nu pot pune un diagnostic.Ci impreuna si cu amniocenteza in plus.
Dar eu sper ca nu-i problema(poate imi spuneti care stiti daca valoarea asta de 0,11cm este normala).El a zis ca da

IRINA
+12

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Kya , nu mai fi asa de demoralizata. hai sa-ti spun una poate reusesc sa te scot de unde aI INTRAT: am o matusa 36 ani care anul trecut a ramas gravvi si la toate eco a iesit baiat, au cumparat totul de baiat , patut , carut , hainute .....etc, cand a nascut a avut un soc ...... fetita , era sa ia doctorul la bataie pt ca ea stia ca trebuie baiat. asa ca ...... nu stiu ce sa-ti spun , esti suficient de desteapta sa intelegi singura, in plus vei avea 2 printi, care amandoi vor rupe papucii si vor mergi cu tati pe stadoin, si vor avea grija sa nu fure gacica celuilalt,
Hai te rog frumos revinoti.ca-l superi si pe el si nu cred ca vrei sa ia un suparici!!!

pup ;la tine

Giani 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

SIMO-ai un baietel asa de frumos.........felicitari!

diana_g 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Bitza, felicitari ptr bb jucaus si voinicel! Este normala marimea pliului nucal...stai linistita!
Kya Felicitari ptr baietel!!! Sa creasca mare si frumos si sa fiti mandri de el!!! E super!!! E normal sa fie baiatul mai mare decat fetitza...nu???

Simo,mami de Luca si 19+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

KIA-felicitari pentru baiat.

diana_g 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

quote:
Originally posted by simonette

Bitza, felicitari ptr bb jucaus si voinicel! Este normala marimea pliului nucal...stai linistita!
Kya Felicitari ptr baietel!!! Sa creasca mare si frumos si sa fiti mandri de el!!! E super!!! E normal sa fie baiatul mai mare decat fetitza...nu???

PozeLuca

BB2

Saru mana de raspuns, in sufletul meu sunt linistita.

Mai draguto, te vazusi si pe tine si pe Luca in poze......mai sunteti fotomodele amandoi!!!!Are Luca niste ochi de m-a omorat, si tu esti....super de super!!!!!!!!
Randunicile astea sunt frumoase rau!!!!!!!

IRINA
+12

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Giani, Kya e la primul bebe, cred ca ai inteles gresit...
Ma bucur ca te simti mai bine, ce inseamna rasfatul sotului, ne trec toate!!!!

Kya, vreau sa-ti mai spun ceva. Acum am vazut ca ai 12 saptamani. Exact asa mi-a spus si mie dr atunci ca are ceva intre picioare si pare baietel, dar acum la 18 sapt. nu a putut sa-mi mai spuna asa. Ba era baiat, ba era fata, asa ca nu s-a mai pronuntat deloc...Deci, se poate schimba , la urmatoarea eco poti sa ai o mare surpriza sa sti!

CLAU 18+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bitza, felicitari pentru bebe zglobiu, vezi ce bine este acum? Bravo!!!!
Iar pliul nucal ti-a iesit foarte bine!

CLAU 18+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Clau, deci abia acush zici ca poate fi si fata??? Sa vezi ca fata e!!! O sa fii in culmea fericirii...yupiii!

Multumesc fetelor ptr aprecieri...stiu ca Luca e frumushel dar eu sunt un om normal!

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput