Mamici de Martie-Aprilie 2008 (20)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
clauclau spune:
Fetelor, plec si eu acasa, mi-a ajuns pe ziua de azi!
Va pupic pe toate!
CLAU 18+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
simonette spune:
Da mai Clau, sunt 2 paqgini cu poze si apare numai pagina 1!
Mai incerc o data...
http://www.flickr.com/photos/12117325@N08/
Simo,mami de Luca si
19+ cu
PozeLuca
BB2
RalucasS spune:
Abia acum am ajuns acasa, si am citit in fuga tot ce ati scris, si ma pregatesc sa va scriu si eu cateva randuri la toata lumea asa cum imi place mie, dar intai am o mare intrebare, ca am vazut vestile pe care ni le-a adus ririan: TT spune ca ai o probabilitate de 1 la x ca sa ai un copil cu sindrom dowm sau alta malformatie, deci asta inseamna ca totusi nu iti spune ca al tau are ceva, ci ca o persoana din alea x o sa aiba sindrom, e asa sau ma insel eu?
eu am citit si povestioara acelei mamici, la care ne-a dat cory linkul, cu TT, apoi a facxut amino si i-a iesit tot ca are copilul nu stiu ce malformatie, si intr-un final a fost la dr pop la eco si i-a zis ca e bine si nu are nimic copilul
Iar referiotr la emisiunea de pe romantica, am prins-o si eu de la incept si au spus ca doar un numar mic de malformatii pot si depistate la eco, si a dat mai multe ex, dar nu imi aduc acum aminte decat ca daca e copilul surd, nu poate vedea la eco, si intr-adevar a zis ca la morfo conteaza sa prinzi copilul cu fata si nu cu spatele
nici nu stiu cum m-am exprimat, ca am scris totul pe fuga, ca am ceva pe aragaz16+
mihutza11 spune:
Clau saru'mana de incurajare... dar e asa de grea asteptarea.. ufff...
ce sa imi faca mie bebelu'...
Editez sa mai spun ceva: HAI STEAUA! poate nu o luam tare rau in freza
Mihaela 15+
Pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kya/Kya.jpg)
Kya spune:
Dragi mamici, m-am intors
acum ca m-am oprit din tremurat pot sa si scriu.
Deci: am un copil sanatos si vioi, plimbaret si jucaus. Toate masuratorile au iesit bune si in standardele normale.
Siiiii.... se pare ca... are putza! Inca nu e 100% sigur, dar se pare ca avem un carucior albastru!!!
Ioana, te inteleg acum perfect: eram mai mult decat convinsa ca e fata, puteam sa bag mana in foc cu ochii inchisi. Acum stau si ma gandesc daca nu era de fapt doar dorinta mea foarte puternica. Si eu trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea asta. Astept sa scrii ca sa schimbam impresii, pentru ca inca nu-mi vine sa cred (exact ca si tie dupa eco).
Avem poze 2D, poze 3D, si film - cind incerca puiul lui mama sa-si bage manutele in gurita, l-am vazut cum dadea din picioare, cum se zbenguia... Doamne Dumnezeule, sunt topita!!!!! Si extrem de fericita ca e sanatos, fie fata, fie baiat.
Se pare ca Victoras s-a hotarat sa vina primul, ca sa aiba grija de surioara lui mai incolo. Pentru ca (asa cum zicea una dintre voi) mai am timp sa fac si fata. Si daca stau bine sa ma gandesc, mai de mult asa imi inchipuiam eu copii mei: baiatul copilul mare si fetita printesa mica, de care fratiorul ei are grija ca ochii din cap.
Oricum a spus si doctorul ca mai vedem la urmatoarea eco, daca "acea formatiune" vireaza catre clitoris...
Acum ma duc acasa, sa arat la toata lumea pozele noastre frumoase... la toata lumea!
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bubu05/bubu05.jpg)
bubu05 spune:
Olgutza si Bitza multu pt. raspuns. O sa caut si eu revista, cu toate ca n-am uitat inca cum e cu bb.
Clau, mersi pt. link, ai o burtica frumoasa foc si mare si sexoasa! Si eu cred ca o voi avea mai maricica decat la Vlad, mi se vede de pe acum putin.
Simo, am vazut pozicile frumoase foc, dar cu burtik nu ai?+
Kya, felicitari pt. putzulica si pt. bb sanatos si jucaus!
Oana 10+ si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
clauclau spune:
Kya, felicitari pentru baietel, o sa te obisnuiesti rapid cu ideea, o sa vezi! Important e sa fie puiul sanatos!
Se pare ca in continuare apar baietei in stolul nostru, musai sa se descopere si fetitele caci altfel se bat baieteii pe ele daca-s prea putine !
Simo, in continuare se vad aceleasi poze, nu stiu de ce...Vreau sa vad mai multe
Bubu, merci mult, asa cred si eu ca la al doilea bebe se vede mai repede si mai mult burta!
Raluca, pup fata
Zozela, dar tu pe unde umbli mama draga? Si tu Elara? La apelllllllllll!
CLAU 18+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kya/Kya.jpg)
Kya spune:
Si pentru cine mai are de facut eco: mi-a facut la inceput transvaginala (pentru ca a spus ca se vede mult mai bine - si avea dreptate), apoi abdominala, si pe urma tot TV, pentru ca mai avea de masurat pliul nucal care s-a vazut cel mai bine transvaginal.
Si pentru statistica aia a noastra: eu pe ovarul drept am ovulat, si se pare ca e baiat. Asa ca... eu zic ca nu-i buna de nimic.
Gata, acum chiar am plecat acasa!
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
gbutucica spune:
Clau sunt mult mult mai bine , mai ales ca mai devreme m-a gasit sotul meu plingind si m-a alintat un pic, mi-a trecut raceala ca am bombardat cu ceaiuri.
Diana , bine ca sunteti sanatosi , sesxul il aflati voi mai tarziu, sper sa ai rabdare, oricum acum nu ai ce face decat sa ia rabdare,
Ioana imi place tare mult caruciorul , si eu daca va fi baiat am sa-i iau verde iar daca e fata portocaliu.
Simo , cred ca bvrei neaparat batraitza, se rezolva....., lasa-l pe bb sa miste "la veder" cand vrea el , nu mai fi stresata ca il superi si pe el micutul.te-ai gandit ca o pune pe mami a lui la incercare?
Cat despre pozele cu Luca , m=ai lasat fara cuvinte...... un graas si un frumos , de-ti vine sa-l maninci pe paine in loc de miere. sa-ti traiasca sa fie sanatos si sa ai parte de bucurii de la el
Delphin, bravo cu simularea, ai scapat de o grija.
Mihaela burta ta arata ok , mai ales ca abdomenul iti era plat(si eu am fo in aceeasi situatie) dar creste bb stai linistita, si creste mai mult burtica dupa ce misca prima data.
Am si eu o cunostinta care pana la 7 luni aproape ca nu se vedea burta , si a facut o fata de 3.500.Daca este prima sarcina nu te astepta sa miste la 16 sapt ca nu o face......
Kya sa-ti traiasca strumphul nazdravan, sa stii ca e bine si cu 2 baieti, sanatosi sa fiti
pupici pt toate
Am uitat sa scriu HAI STEAUA , desi luam bataie
Giani 18+