Ce facultate sa aleg?
Buna fetelor.
Am de ales intre Facultatea de Management(Finante si Banci),Facultatea de comunicare si relatii publice,Facultatea de Psihologie.
Vreau sa am un serviciu bun,sa fiu bine platita.Care credeti ca este de viitor?
Raspunsuri
mihaela_ce spune:
Facultatile la care te-ai gandit tu trateaza domenii destul de diferite,cred ca trebuie sa te gandesti cam ce aptitudini ai si in ce domeniu ti-ar placea sa muncest.Nu e o regula,dar daca iti place ce faci de obicei vin si banutzii.E destul de greu sa faci un job care nu-ti place,parca te duci la spanzuratoare,chiar daca ai bani.Gandeste-te ca e pe termen lung.
Sper ca ti-am fost de folos.
mihaela si ANA MARIA 27.03.2007
camelia72 spune:
Depinde in ce domeniu iti place sa lucrezi,e bine sa faci facultatea care-ti place tie,toate sunt de viitor!Mie,de ex. imi place psihologia!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
elyda spune:
TIE ce ti-ar place sa faci dupa facultate? gandeste-te ce ti se potriveste,ce ai face cu placere.psihologia nu o faci decat daca te atrage domeniul si-ti place sa lucrezi cu oamenii,sa-i ajuti ,sa ai rabdare sa-i asculti...sunt atat de diferite facultatile pe care le ai tu in vedere incat nu stiu cum sa alegi una doar asa...fara sa te gandesti bine ce-ti doresti cu adevarat.un pic de psihologie iti trebuie in fiecare dintre meseriile care sunt legate de celelalte 2 facultati.
dana
mumyca spune:
Buna fetelor.M-am inscris la Facultatea de Psihologie.
Initial ,am vreut la comunicare si relatii cu publicul dar nu se inscrisese nimeni,si atunci am ramas la Psihologie.
Imi place sa ascult oamenii si am inteles ca pot avea mai multe perspective:sa lucrez in invatamint,intr-un spital, la primariesau la resurse umane.Ma gindesc ca in viitor am de unde alege
Mai era facultatea de drept dar cred ca este mai greu sa gasesti de lucru in domeniu.
Multumesc pentru sfaturi si daca este cineva care este la Psihologie sau a terminat ,m-ar ajuta citeva sfaturi .
elyda spune:
eu sunt anulII la psihologie la universitatea pitesti la zi.tu unde te-ai inscris si la ce forma de invatamant?daca te pot ajuta cu infomatii...cu placere!
dana
mumyca spune:
Elyda, multumesc.
Eu fac cu profesorii de la universitatea ecologica din Bucuresti.La mine in oras s-a deschis o universitate particulara dar se preda doar Simbata si Duminica .
Decanul este Ruxandra Gherghinescu .
Poate ii cunoste cineva pe profesorii de acolo,macar sa stiu care sunt mai rai .
andaanda spune:
buna!am si eu o mare dilema in ceea ce priveste alegerea unei facultati!de ceva vreme relatii internationale si studii europene era alegerea mea!insa multa lume nu m-a incurajat in decizia mea, pe motiv ca dupa ce o voi termina nu imi voi gasi un loc de munca,ca facultatea aceasta nu ma va ajuta cu nimic,si ca de viitor ar fi marketing , management sau bussines avand in vedere ca sunt o persoana foarte agitata, si mereu trebuie sa am o activitate mai ales in domeniul afaceri!deci va rog.. HELPPPPPPPP !! multumesc anticipat
ama1357 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andaanda buna!am si eu o mare dilema in ceea ce priveste alegerea unei facultati!de ceva vreme relatii internationale si studii europene era alegerea mea!insa multa lume nu m-a incurajat in decizia mea, pe motiv ca dupa ce o voi termina nu imi voi gasi un loc de munca,ca facultatea aceasta nu ma va ajuta cu nimic,si ca de viitor ar fi marketing , management sau bussines avand in vedere ca sunt o persoana foarte agitata, si mereu trebuie sa am o activitate mai ales in domeniul afaceri!deci va rog.. HELPPPPPPPP !! multumesc anticipat |
nu conteaza atat de mult ramura facultatii pe care o alegi, daca ai ales finante banci ai habar si de matketing.
tatal meu a facut chimie organica si a lucrat o viata intreaga cu chimie anorganica...
eu zic sa faci ceea ce vrei tu... e mult mai bine... eu am ascultat pe unu si pe altu am schimbat facultatea (pe care am lasat-o balta ca la un moment dat nu ma mai atragea) si acum am luat facultatea pe care mi-am dorit-o initial de la 0...