E normal sa ma simt ...<deposedata >de energie?
Raspunsuri - Pagina 5
Brigit spune:
Edessa, cu siguranta nu esti singura care experimenteaza stari mai ..."ciudate"!
Desi nu ti-am mai scris de mult , sa stii ca " te citesc " si iti inregistrez progresele. Eu cred ca , incetul cu incetul, analizandu-ti starea in detaliu si stimulii care o declanseaza o sa ajungi sa o accepti. Acceptand-o, o sa inveti sa traiesti cu ea. Traind cu ea ( fara sa intri in panica la orice lucru pe care il consideri inacceptabil si de neexplicat) o sa o depasesti.
Succes si sa auzim NUMAI de BINE!
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">WALKING ON SUNSHINE
b.nica spune:
Din pacate raspunsurile ironice nu ajuta pe nimeni,de fapt nu inteleg de ce sunt postate mai ales la acest subforum.
miau-miau spune:
poarta si tu o cruciulitza la git si o capatzina de usturoi in buzunar. fara ironie. SI eu am observat ca exista o entitate negativa aici, linga mine. e lipita de biroul meu si e din Vietnam. ma ia cu leshin numai cind ma gindesc...cum sa scap oare de ea?
b.nica spune:
Se vede treaba ca trebuie sa ma resemnez si sa-mi pun usturoi in geanta.
Ma bucur ca s-a deschis un astfel de subiect,imi pare rau ca m-am implicat mai mult decat in a-l citi.
miau-miau spune:
quote:
Originally posted by b.nica
Se vede treaba ca trebuie sa ma resemnez si sa-mi pun usturoi in geanta.
Ma bucur ca s-a deschis un astfel de subiect,imi pare rau ca m-am implicat mai mult decat in a-l citi.
de ce vorbesti asa? aduce ghinion
simmonna spune:
Ma scuzati, nu reusesc sa-mi dau seama...asta cu capatana de usturoi si cu "aduce ghinion", sunt la misto, nu-i asa?
B.nica, nu trebuia sa-ti stergi postarile. Nu tu.
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by simmonna
Ma scuzati, nu reusesc sa-mi dau seama...asta cu capatana de usturoi si cu "aduce ghinion", sunt la misto, nu-i asa?
Foarte la misto.
Edessa spune:
Mai, fetelor, eu am deschis postarea asta la modul cel mai serios, nu ca sa ajunga la ZZ.Daca nu ma <<durea>>suficient aceasta problema, credeti-ma ca nu scriam pe forum la sectiunea aceasta...
Chiar am senzatia ca sunt unele persoane care scriu numai din lipsa de ocupatie sau cautand sa nasca conflicte...
Mi se pare trist...
micalondra spune:
Mai poate fi si situatia urmatoare: sa iti canalizezi si sa iti draia o pauzasti energia pentru treburile care stii ca le ai de facut si atunci cand trebuie sa faci ceva in afara "programului" propus de tine mai mult sau mai putin constient, atunci iti folosesti energia ce era rezervata pentru altceva. Si intradevar, persoanele care sunt prea curioase din fire si vor sa te descoase sau persoanele care vor sa cerseasca mila si atentia celor din jur nu fac altceva decat sa se hraneasca din energia celor cu care intra in contact.
Ce poti face in asemenea momente e sa iti incordezi abdomenul, sa contracti sfincterele anale, sa iti incrucisezi bratele sau picioarele.
Si nu esti singura care trece prin asa ceva!
LauraNicole spune:
Edessa,chestia cu chihlimbarul este foarte buna,o stiu din propie experienta!
Nu mai pune la suflet postarile ironice .Ceea ce simti este foarte real,o stii si tu si o stim si noi,cei/cele carora li se intampla.
La mine e altceva.Cand cineva e agitat sau nu se simte bine si vine in contact cu mine starea respectivului/respectivei se amelioreaza dar pe mine ma oboseste crunt.
La una din firmele unde am lucrat aveam un sef care aproape ma obliga sa stau la el in birou ore in sir,fara sa fac nimic important,doar sa stau in unul din fotolii,citind,desenand sau facand orice,numai sa stau acolo.Ore in sir.La un moment dat am indraznit sa-l intreb ce se intampla pentru ca efectiv dupa ce ma chema in birou el isi vedea de actele sale si de celelalte treburi iar eu ma plictiseam acolo.Raspunsul sau a fost ca il calmez .Cand ajungeam seara acasa eram rupta de oboseala desi nu faceam mai nimic.Aproape gafaiam de oboseala.
Multa lume mi-a spus ca in jurul meu e o energie pozitiva care induce o stare placuta de calm.O fi dar asta ma oboseste pe mine crunt.
Prietena mea cea mai buna imi induce ea starea de calm,de fapt e chestie reciproca,dar in prezenta sorei sale mai mici obosesc imediat si dupa ceva timp ma simt extrem de rau.Efectiv incerc s-o evit cat pot de mult.
.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down
Yeah nothing can change what you mean to me
There's alot that I could say but just hold me now
Brian Adams-Heaven