MAMICI DE ITALIA (9)
Raspunsuri - Pagina 8
pet.cost2005 spune:
mamii - am inteles ... eu asa citisem despre dieta din timpul alaptatului ...
Petronela
bb Silvia
pet.cost2005 spune:
Ma duc sa-mi scot burtica la plimbare . Poate pana atunci mai apar si celelalte fete la discutie ....
A dopo!!!!
Petronela
bb Silvia
Roxali spune:
m-am pus pe citit tot la ore matinale...
Exista o dieta ptr perioada alaptari, dar doctorii se cam contrazic...adik unii spun ca ceeea ce am consunmat in timpul cand eram gravide ar fi ok si acuma, alti in schimb iti dau o lista intreaga cu alimente interzise...deci ramane la aprecierea mamelor.
Noi ieri am aprofitat de vremea buna si am stat mult afara, dar in acelasi timp ma gandeam in fel si chip cum sa mai bag ceva "lumina"in camera mea ptr perioada alaptari, deoarece trebuie sa-mi vina electricianul si sa stiu ce sai cer.
Ali36si Enrico 7ani
poze
MIKUTA4 spune:
NEATAnoi acum ne-am trezit am facut si va astept sa o servim impreuna.
MIRELA 30+
DOAMNE PROTEJEAZA-NE INCA 10 SAPT SAU 8 SAPT ASA CUM AI FACUT-O PINA ACUM.
SARA-MARIA ingerasul nostru
mamii spune:
gata am venit si eu la cafeluta..
Astazi iarashi am treaba... acum trebuie sa caut invitatii pentru botez..ash vrea una personalizata cu poza lui Ale...sa vedem
Multam de cafeluta Mikuta
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
MIKUTA4 spune:
Mai poftim si alta data Mamii,
Dar invitatiile unde vreti sa le faceti aici sau in Romania?
MIRELA 30+
DOAMNE PROTEJEAZA-NE INCA 10 SAPT SAU 8 SAPT ASA CUM AI FACUT-O PINA ACUM.
SARA-MARIA ingerasul nostru
mamii spune:
invitatiile le fac aici si le dau cand ajung in ro!Am vazut nishte iepurashi dragutzi ca marturii dar erau cam scumpicei adica ma duceau la 250 de euro 60...nu e mult dar se aduna cu restul cheltuielilor...
Despre dieta din timpul alaptarii... De ce preferati sa bagati vitamine care sunt artificiale in loc sa mancati sanatos si de toate!Orice medic pediatru care merge pe ideea noua alaptat la CERERE nu va va spune ca trebuie sa tineti o dieta adica fara fasole si varza si toate cele.In momentul in care observati ca (virgula) copilul reactioneaza aiurea la un aliment...il scoateti din masa.DAAARRR repet eu chiar nu am auzit copii fara colici.Eu am mancat varza aseara ca sparta si nu a patit nimic am mankt si fasole mai demult si tot asha..Daca stay sa alaptezi un copil 3 ani..ce faci tii dieta 3 ani??Nushu zic si eu parerea mea ..fiecare pana la urma este liber sa faca ce vrea
Raluk31 spune:
Neatza,fetele
Mikuto,am vazut ce ai scris la semnatura.Nu te ingrijora,totul va fi bine.Si apoi, mie mi-a zis dr ca termenul e la 40 saptamani,dar de fapt bebeul e "gata" cu trei saptamani inainte,moment dupa care poate veni pe lume.
Mamii,cand e planuita ceremonia?Sunt sigura ca in tara poti gasi invitatii mai ieftine.
Raluca
in asteptarea lui bb
mamii spune:
ciao ralu...
pe 4 nov