MAMICI DE ITALIA (9)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

hmm iar vorbim de mankre???

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

mamii ti-ai baut cafeaua..sau tie iti place rece...?

eu am sa fac gulas...ma tot gandesc de vreo 3 zile...da' sotul meu intotdeauna are alte pofte de parca ar fi el cel cu burta....dar daca stau bine si ma gandesc..are o burta de 5 luni...

hai sa va zic o faza...
intr-una din zile..ii arat cum face valuri fiic'sa prin burtica....
-el,foarte incantat..se uita la mine...
si imi zice" tb sa fie tare frumoasa senzatia, nu.."..
-eu ii zic..tu n-ai sa ai idee niciodata....
-el "ba da"....
- eu f. curioasa..."cum asa...vad ca ti-a crescut burta, dar nu inseamna ca se misca ceva inauntru... si incep sa rad de el..."
-el..."razi tu...cat vrei...dar nu se mai uita numa'la mine..si cu o fata asa de satisfacuta... vad ca se uita la picior...da' nu-i mai tb nimic...din cand in cand imi mai tragea cate o privire dinaia tare satisfacuta si bucuroasa..."
-eu..imi zic in gandul meu..oare ce are...se gandeste la fiic'sa...
da de unde
-el imi zice.."ce crezi ca numai tie ti se zbate...uite"..am ras de am pocnit...i se zbatea un muschi tare la picior...ca si cum ar fi miscat singur..cred ca s-a rugat intens sa aiba si el senzatia care o am eu...... nustiu daca s-a apropiat de ceea ce simtim noi femeile da' cred ca pt. el a insemnat mult... oricum ar fi... te-ar fi miscat sa-i fi vazut numai fata...o persoana din aia satisfacuta care avea detoate si nu-i mai trebuia nimic..ca si cum ar fi atins cerul cu mana....nustiu daca pot exprima...expresia fetei lui... dar a fost tare dragalas...

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

Stefania sa shti ca exista barbati ..viitori tatici mai exact.Care cand femeia le este gravida au si ei aceleasi stari..greata..discomfort..pofte...dureri... :)Oricum e bine ca macar isi imagineaza si el acolo cum e:)SI SA TE GANDESHTI SI LA MINE CU GULASU

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Neata'
vin si eu la o cafea,iar subiectul e mincarea,aseara m-a scos sotul la marele kebab dar m-am gindit si la voi recunosc
la cit mi-ati amintit de el pina la urma mi s-a facut pofta
scuza-ti ca incep din nou dar m-ati facut voi sa am pofte si pina la urma promit ca-l dau(kebabul)

asa cresc eu

GIULIA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katiapam

Neata'
vin si eu la o cafea,iar subiectul e mincarea,aseara m-a scos sotul la marele kebab dar m-am gindit si la voi recunosc
la cit mi-ati amintit de el pina la urma mi s-a facut pofta
scuza-ti ca incep din nou dar m-ati facut voi sa am pofte si pina la urma promit ca-l dau(kebabul)

asa cresc eu

GIULIA

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Noi pe acasa astazi ca al meu sot lucreaza.
Ce mult ati scris, nu reusesc sa tin pasul cu voi...Vorbiti de bunataturi si mie nu-mi place la bucatarie, iar de cand cu bimbo pretentios, de mai mult arunc decat mananca el, mi s-a luat de gatit pt mult timp, decat sa fac ceva pt mine, mai bine mananc ce-i prin frigider si nu trebuie preparat.
Cu sofatul sa va povestesc ca eu am condus pana in luna a 8-a, ca al meu sot a ramas fara carnet ca nu il schimbase cu cel italian si i l-a oprit politia, a trebuit sa-l duc si sa-l aduc de la munca vre-o trei luni. Ma si vedeam in travaliu la volan, punand avariile cand veneau contractiile. Aventuri prea mari n-am avut la volan in perioada asta , doar un iepure a iesit in strada, am franat si m-a lovit cel din spate.Iar singura data cand am vazut zapada pe aici am ramas inzapezita si am venit acasa cu ambulanta. Acum nu cred sa am mare curaj la volan, nu am mai condus de cand s.a nascut Eduard.
Am vazut pozele noi cu Ale, e scump tare cu costumul de mos. Si Giulia in fustitza e superba.
Stefania,haios sotul tau cu comaratia cu muschiul, sunt ei curiosi de senzatiile cu bb in burtica, dar nu cred sa si-ar dori cu adevarat sa-l tina 9 luni si sa nasca.
Raluca intrebai de vitamine mai demult, mie mi-a dat sa iau de la inceput MUlticentrum materna, iar prin trimestrul 3 si fier, si le-am luat daca dr a zis, da ce pofta de mancare aveam, m-am facut .
Katia, se da alocatia si din urma, nu stiu daca ti-a mai raspuns cineva, io's cam in urma cu discutiile dupa cum vedeti!
V-am pupat, ma duc la

Oana - mami de Eduard (19 ian 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

...

stefi - pai vroiam sa fac pigiama party pe-aici, cu vreuna dintre voi ... nu am avut musafiri. Pur si simplu nu aveam somn, sotul adormise ca era obosit ... am domit fff rau si putin azi-noapte. Da' pana la urma m-am intretinut cu o nepoata si cu o prietena pe mess ...

La capitolul pofte astazi visez la clatite ... si mi-e lene sa imi fac ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Allora ... iar nu-i nimeni pe-aici???

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

sunt eu!

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Ai facut ieri langosi? Ca eu am de gand sa-i fac ... da' deocamdata nu am ingredientele necesare. Sapt. viitoare ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput