ce facem?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rosey spune:

quote:
Originally posted by Amina_Marina

[quote]
Apropos, am o amica care ea zice ca e sufletista/sentimentalista/sacrificii etc..adica, ea , a avut sentimente pentru orice barbat caruia i s-a dariut.

Ce fraiera! Cand ar fi putut doar sa se foloseasca de penisuri. Barbatii oricum sunt o prelungire inutila a penisurilor lor, nu au si nu merita sa inspire/primeasca sentimente....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikki2 spune:

hei dar pe tine chiar nu prea te duce mintea.Ai citit povestea mea pinå la capåt?In primul rind o mamå mai cu moral ca mine nu cred cå esti...
in al doilea rind...am fost intr-o cåsåtorie 11 ani de zile si nu am mai putut cå s-a terminat in violentå si nu cred cå o femeie trebuie så stea cu bårbatul ei asa numai de dragul copiilor.
Am sacrificat totul pt copiii mei.Sunt la mine si am grijå de ei tot timpul.Ce ai zice dacå ai stii cå eu in anii åstia de cåsåtorie nu am iesit mai mult de 3-4 ori in oras sau altundeva?
Am fost o sotie bunå dar citeodatå nu e de ajuns...
Nu må simt adolescentå si båiatul de care vorbeam e un om foarte bun pe care il cunosc de peste 20 de ani si nu våd nimic råu in relatia noastrå.suntem oricum prea departe unul de altul.

In sfirsit, tu probabil ai avut totul de a gata si un sot care så te ajute tot timpul, de asta nu intelegi nimic.Dar fii atentå cå nu se stie niciodatå in viatå ce se va intimpla...

Sunt mindrå de mine , sunt intr-o tarå stråinå, departe de familie si prieteni, fårå nici un ajutor, båietii mei sunt foarte mindrii de mama lor care are grijå de ei si nu i-a dezamågit niciodatå.Studiez la una dintre cele mai mari universitåti din lume si in curind voi fi cineva.Nu crezi cå sunt un exemplu bun?

Si te rog nu mai scrie pentru cå eu am cerut sfaturi celor drågute si intelegåtoare care poate au trecut prin aceeasi situatie...tu vezi-ti de treaba ta si påstreazå-ti viata aia perfectå pentru tine...si posteazå la subiecte despre cit de perfectå mamå si sotie esti.
Nu mai posta la subiecte despre noi, mame nefericite si singure cå tu nu stii ce e inseamnå asta.

Existå un Dumnezeu acolo sus si are grijå de toatå lumea....

Mergi la inceput

Scuzati, råspunsul este pentru Amina Marina , cea mai perfectå mamå si sotie din Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mikki am sa te rog sa pastrezi o linie decenta in mesaje. texte de genul "nu te prea duce mintea" nu sunt acceptate in acest forum. asa ca te rog sa iti revizuiesti mesajele inainte de a le trimite.
iar pe tine Amina Maria am sa te rog sa nu te repezi cu acest gen de mesaje...unii useri se pare ca nu le gusta si este dreptul lor.
multumesc pentru intelegere amandurora,

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Amina_Marina
Eu sunt o mama care-si face datoria din punct de vedere moral, tocmai de aceea fi-miu este exemplu in scoala, plus noi ca familie.
Femeie cu doi copii vii sa-ntrebi pe forum de rasaritul unei iubiri apuse, o adolescenta de 17 ani are o scuza, ca e copil, dar tu, femeie cu copii?
Daca ai fi avut o mama ca mine acum nu cred ca te m-ai zbateai in indecizii si se pare ca experienta vietii nu prea te-a invatat nimic.Faci tot timpul aceleasi greseli.
Ceea ce am vrut eu sa-ti spun era asta; Disperarea de viata si criza iubirii te face sa escaladezi colturi abrupte si sangeroase mai ales pentru copiii tai. Cind esti singur si suferi, nu e nicio problema daca cumva iubirea se transforma in drama, e , cind ai copii, ii tragi si pe ei in suferinta ta.
Da, eu , poate, debitez prostii, dar nu fac prostii, e diferenta , nu ?
A, acu`, despre sentimente. Imi iubesc foarte mult sotul. dar nu am cum sa iubesc un om apus, trecutul e trecut,prezentul si viitorul conteaza.
Apropos, am o amica care ea zice ca e sufletista/sentimentalista/sacrificii etc..adica, ea , a avut sentimente pentru orice barbat caruia i s-a dariut.

... ce texte, ce texte..

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Mersi Ruxandra
Chiar, ce texte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

quote:
Originally posted by mikki2

Scuzati, råspunsul este pentru Amina Marina , cea mai perfectå mamå si sotie din Ro.

Nu, nu sunt, incerc sa fiu.
Imi pare rau ca viata te-a calacat cu bocancii de militarie pe suflet, si ti-a provocat rani adinci care si acum mai sangereaza.Singurul medicament pentru sufletul tau au fost si sunt copiii tai,insa, tu speri si la inca unul sentimental, asta-i bine, dar ai grija ca stereotipia va fi un obstacol in izvorul ratiunii.

quote:
iar pe tine Amina Maria am sa te rog sa nu te repezi cu acest gen de mesaje...unii useri se pare ca nu le gusta si este dreptul lor.

Roxana, am inteles.

quote:
Studiez la una dintre cele mai mari universitåti din lume si in curind voi fi cineva.Nu crezi cå sunt un exemplu bun?

Felicitari!

Daca vrei sa-ti raspund la intrebarea asta, comporta-te ca atare, ca o adevarata` cineva`, moral vorbind .

Mergi la inceput

Eu cred cå må comport si m-am comportat si pinå acum.Dar mai sper la o zi cind o så iubesc din nou si o så fiu fericitå.
Cred cå am dreptul la asta .Nu crezi cå micutii mei vor så se uite la mama lor si så o vadå zimbind?
Cå plingind si suferind au våzut-o såracii mici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

quote:
Originally posted by mikki2

Eu cred cå må comport si m-am comportat si pinå acum.Dar mai sper la o zi cind o så iubesc din nou si o så fiu fericitå.
Cred cå am dreptul la asta .Nu crezi cå micutii mei vor så se uite la mama lor si så o vadå zimbind?
Cå plingind si suferind au våzut-o såracii mici...

Mikki, tu nu zambesti cind ei iti zambesc? Eu, zambesc si pe strada cind ma gindesc la fi-miu si cel/cea din burtica, pentru mine asta e fericirea absoluta.
Eu cred ca micutii tai au dreptul sa te vada fericita chiar daca ai sau nu un barbat linga tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Amina,

sa fii mama nu inseamna sa te urci pe un piedestal de unde sa pozezi Kodak.

Copilul trebuie sa te cunoasca asa cum esti: trebuie sa admiti in fata lui ca toti sintem vulnerabili, toti suferim uneori, toti gresim uneori: si mama e om. Ca toti oamenii. Nu e nimic in neregula cu asta: asa cum nu e nimic in neregula nici cu el, daca e uneori suparat sau trist.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput