ce facem?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Amina, copilul tau nu se va zbate in indecizii pentru ca o sa ai grija sa ii comanzi viata. Te concentrezi prea mult pe statutul de model, eforturile astea sustinute dau uneori pe afara.

mikki2, oamenii se schimba. Eu as incerca. Am vazut recent un caz in care ei s-au gasit dupa 20 de ani de la divort. Evident ca daca a fost vorba de adulter(si asta e o problema) sau abuz subiectul e inchis.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Mikki2, intreaba-ti inima! Incearca, ai dreptul sa fii fericita.In viata nu are importanta, varsta...sufletul ramane tanar, mai ales ca 11 anu ai fost doar cu copii tai.O femeie are nevoie de jumatatea sa , copii cresc ,isi urmeaza pe cel pe care si-l alege, iar tu trebuie sa iubesti si sa fii iubita!!!Nu esti nici prima , nici ultima care incearca.Eu sper din tot sufletul sa fii fericita alaturi de el!!!Daca acum 20 ani din anumite motive nu ati ramas impreuna, acum sunteti maturi si veti sti ce nu ati facut atunci si veti face acum sa va fie bine impreuna.Meriti sa fii iubita si sa iubesti.Incearca!Merita, caci viata e scurta!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikki2 spune:

Multumesc de sfaturi dragele mele.Dupå cum am zis nu e asa usor pt cå suntem ff departeunul de altul.
Deocamdatå må multumesc numai cu vorbele , voi mai vedea ce va mai fi.
Fostul sot mi-a zdrobit pur si simplu inima si må intreb dacå vreodatå o så må mai pot reface si dacå o så mai pot iubi.
Mi-e fricå så mai iubesc.Am iubit pe cineva mult de tot inaintea sotului si a murit intr-un tragic accident.
Apoi, l-am iubit pe sot si m-a dezamågit complet.Nu stiu ce o fi cu soarta asta dar citeodatå e cam durå.
Noroc de puiutii pe care ii am, cå de altfel nu stiu cum ar fi viata
Vå sårut cu drag si ne mai auzim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

mikki, go for it. fie ca iese au ba, tot e cea mai buna decizie. daca e sa fie, e. daca pasezi, te vei intreba in fiecare zi, de-acum incolo, daca n-ai gresit pasand. so.. go for it!

elise, clover, , ca mi-era dor sa va mai citesc si ca nu sunteti prea MORALE...

si, uite, ca iar am limba aia otravita, nu poci, dom'le, sa-mi vaz de treaba mea, copil, barbat, alea-alea, stau si mai iau de oameni pe forum...

quote:
Originally posted by Amina_Marina

Femeie cu doi copii vii sa-ntrebi pe forum de rasaritul unei iubiri apuse, o adolescenta de 17 ani are o scuza, ca e copil, dar tu, femeie cu copii?

asa e, am auzit si io, dupa douaj de ani te coase, s-a terminat..

quote:
Faci tot timpul aceleasi greseli.

locuiti in aceeasi casa, ii stii viata pe dinafara? intreb si io, sa-nteleg de unde ii stii dumneata toate greselile.

quote:
Disperarea de viata si criza iubirii te face sa escaladezi colturi abrupte si sangeroase mai ales pentru copiii tai.

aici... , n-am replica, m-ai luat detasat...

quote:
A, acu`, despre sentimente. Imi iubesc foarte mult sotul. dar nu am cum sa iubesc un om apus, trecutul e trecut,prezentul si viitorul conteaza.

iar aici cred ca-s tuta, ca nu pricep neam!

quote:
Apropos, am o amica care ea zice ca e sufletista/sentimentalista/sacrificii etc..adica, ea , a avut sentimente pentru orice barbat caruia i s-a dariut.

ntz ntz ntz, ce rusine! adica ne spui ca nu si-a tras-o sportiv si atat.. jenant, jenant.
si ii esti prietena, ha?!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

mikki2 ..stiu cum e sa ai inima sfaramata ..sa iti doresti sa iubesti si sa fi iubita si in acelasi timp sa iti fie frica/teama de un nou inceput ..dar va veni o vreme cand ranile se vor vindeca ..cand vei putea sa iei totul de la inceput ..mai puternica ..mai stapana pe tine ...eu am o vb " fiecare sut in popou e un pas inainte" ..asta e unele dintre noi nu suntem atat de morale si nu avem vieti perfecte ca altii ...viata trebuie traita ..si trebuie facut ce e mai bun din ea ... subscriu in totalitate la ce au spus Clover si Elise ..(fetelor ca de obicei )...sigur ca s-a schimbat ..daca te multumesti cu conversatii deocamdata incearca sa vezi in ce fel s-a schimbat ...cum a evoluat de la stadiul de pusti la cel de barbat ..( a evoluat?...is just a joke) ..vezi tu ... sunt sigura ca tu ii porti in suflet o amintire frumoasa ..pura ..chiar daca nu a fost cea mai mare iubire a vietii tale, dar a fost cea mai pura ... si ar fi pacat sa murdaresti aceasta amintire pe cineva care poate nu merita pentru ca viata l-a schimbat ...asa cum te*a schimbat ..asa cum ne-a schimbat pe fiecare dintre noi ... am evoluat ( sau nu ) ca oameni ...ca adulti .Ptr inceput cred ca cea mai buna alegere este sa discutati cat se poate de mult ..cand se poate vedeti-va ..dar ca prieteni ...amici ..si daca inima ta iti spune ca merita cu adevarat de ce nu ...

O saptamana frumoasa dragelor si dragilor ...

Edit:Daca ai chef de vb cu cineva ...da un pm...
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Foarte grea intrebare. Prima sau mare iubire?
Eu de exemplu nu i-as acorda nici o sansa, indiferent de situatie. A avut-o atunci si a trebuie sa o tina. Acum este alta situatie, ai si copii. Depinde ce vrei si tu. Nu pot sa te condamn indiferent de decizie. Unele femi se gandesc mai mult la sufletul lor. Altele la fam. Eu optez pt. fam. indiferent de sentimente. Au fost, au trecut. Acum esti casatorita..............

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu mai trai in trecut. Nu va fi ca atunci. Ai amintiri frumoase? Ramai cu ele si gata!
Eu spun parerea mea. Nici el nu stie ce vrea. Poate vrea o aventura de dragul amintirilor de acum 20 de ani. Sa mai simta cum a fost.........

Va inselati reciproc.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput