Orele suplimentare si viata de familie

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Corect, Naty! In afaceri, timpul lucrat produce bani.Cu cit mai mult timp lucrat, cu atit mai multi bani.
Dar la stat, de exemplu, pot ramine eu pina la ora 21.00. ca tot nu imi plateste nimeni orele in plus si nici nu imi da liber.

Lucrez intr-un minister.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

e foarte greu daca de la plecarea de la birou/loc de munca mai faci si in trafic o ora-doua...

eu incerc sa impac ambele laturi ale vietii; am multi colegi si sefi expati; daca stau peste program in timpul saptamanii, impreuna cu ei, vin si eu luni pe la 12 si plec vineri pe la 10; pt ca trebuie sa rezolv candva si alte probleme organizatorice de acasa - platit facturi, cumparaturi (we e pt altceva), cosmetica, etc, si mai ales sa am mult timp pentru cea mai importanta ocupatie - JOACA CU BAIATUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaP spune:

E usor de zis ca iti ceri drepturile, daca multinationala la care lucrezi are cat de cat o deschidere catre cererile angajatilor. Eu mi-am cerut dreptul de a lucra 6 ore si stii ce mi s-a raspuns? Nu sunt de acord. Daca vrei astfel de drepturi da-ma in judecata. Si surpriza, de la ITM am primit acelasi raspuns. Angajatorul nu e obligat sa acorde astfel de "facilitati", daca totusi le doriti, le puteti obtine in instanta.

Mergi la inceput