ajutor ciobanesc german bolnav
Buna ziua!
Cainele meu, un ciobanesc german este bolnav. Nu stiu ce sa mai fac doctorul nu-i da sansa. Acum vreo 5 zile a fost usor lovit la picior, schiopata un pic si, cred ca, din prea multa grija l-am dus la veterinar a doua zi, care i-a facut un antiinflamator. Ei bine, de atunci ii este foarte rau are bila marita, vomita spuma, un lichid galben verzui. Eu cred ca a facut reactie adversa. L-au operat, se gandeau ca poate are matele incurcate, dar la operatie au observat ca nu are probleme cu matele ci cu bila si rinichii. Am vorbit cu un alt veterinar si mi-a spus ca daca la ecografie s-a vazut bila marita nu mai trebuia operat si ca poate fi tratat cu scobutil. Astazi ma duc sa-l iau de la cabinet si sa-l duc la celalalt doctor.
E vreun medic veterinar ce ma poate sfatui? Mi-au trecut pe la urechi niste vorbe pentru curmarea suferintei si nu sunt pregatita pentru asa ceva, nici nu vreau sa aud, nu pot sa accept ca e atat de grav, cand alt doctor a venit cu o solutie asa de simpla ( bine urmeaza sa-l consulte si el ). Pentru sotul meu inseamna foarte mult acest caine, au o relatie extraordinara si ar fi daramat daca i s-ar intampla ceva. Nu am precizat ca varsta cainelui e 9 luni.
Raspunsuri
Inga spune:
Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu un sfat specializat,nu sunt veterinar,in schimb am si eu o catelusa ciobanesc german.Si eu am avut probleme de genul asta cu ea,vomita o spuma galbena,nu manca,etc.I-am facut o ecografie si a urmat un tratament cu LIV52, Redigest si metoclopramid si in doua zile si-a revenit.Parerea mea este ca l-au operat aiurea si ar fi bine sa mergi cu el si la alti doctori si in nici un caz sa nu il eutanasiezi.Nu cred ca pentru fiere marita trebuie eutanasiat...Sper sa isi revina repede bietul catelus si ai grija pe mana cui te lasi,pentru ca mie mi-a mai murit o lupoaica din cauza unui tratament eronat care i-a provocat blocaj renal.Multa sanatate si sper sa ne dai vesti bune cat de curand!
Ramona J spune:
Si catelusa mea a avut o sensibilitate hepatica. Ii faceam din cind in cind o cura cu Mecopar sau cu Liv 52 si am avut mereu grija la dieta ei. A trait 14 ani jumate, desi problema asta a avut-o de cind era pui.
Multa sanatate!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
@lex@ndr@ spune:
Din pacate Scuby al nostru nu a mai rezistat. Suntem profund coplesiti si indurerati. Nu stiu ce am mai fi putut face, al doilea doctor ii daduse o sansa, dar se pare ca nu a mai putut lupta.
E groaznic cand te vezi neputincios, iar el se uita in ochii tai si in privirea accea sunt o mie de cuvinte.
Ramona J spune:
Imi pare rau ca s-a intimplat asa, speram ca il puteti salva.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
luci.eilm spune:
Va doresc ca un alt animalut sa intre, cat mai repede, in viata voastra si sa va aduca bucurie in suflet.
Am fost si pe aici.
L.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi