Mamici de noiembrie-decembrie (87)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
pufulet74 spune:
Mara, bine ai venit din nou :)
Ma gindeam ca noi avem si am avut probleme similare, si tu ai facu amniocenteza daca tin bine minte :)
Inca la medic nu am apucat sa ii spun, cind am fost ultima data m-a cam expediat si in graba mare am uitat sa ii spun, insa nici nu erau asa de acute simptomele ca si acum :(
Cam in 2 saptamini a evoluat destul de mult :(
Tie ti-a mai spus ceva referitor la retentia de lichide, sare, etc?
Cum evolueaza altfel sarcina ta?
Lenjeria de pat e superba ! :)
Pussi, abia astept sa vad ce iti raspund cei de la Feretti, tare mi-ar place ca nu imi place ce am gasit prin Cluj. Eu de la Cesco am mai vazut lenjerie care imi place insa tot asa numai prin comanda cred, si nu am vazut pe nimeni sa fi cumparat. Sau tu ai vazut in alta parte?
Azi am fost la cumparaturi, cam ultimele lucruri de pe lista in afara de patutz si lenjerie, si ne-am intors cu o multime de lucruri :)
Aa, si am cumparat in sfirsit si pijamale :)
------------------------
Flory 34+
Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pufulet74 spune:
:)) Mi-am adus aminte ca tanti de la farmacie m-a intrebat daca toate alea imi trebuie pentru un cabinet de gine :))
Ca eu m-am dus cu toata lista dupa mine sa le cumpar pe toate nu tot cite una :))
------------------------
Flory 34+
Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!
Is it really true ... ?
MaraD spune:
Bine v-am regasit ... m-am trezit si eu in sfarsit
Ma bucur ca v-a placut lenjeria. Eu sunt pro culori vii ca sa o stimuleze peste zi cand e lumina.
Flory, da, asa-i, si eu mi-am amintit ca am trecut aproximativ deodata prin amnio ... si uite ca a trecut cu bine! O sa trecem si peste asta ... si mai stii, poate si nastem deodata
Despre retentia de apa, sare, nu mi-a zis nimic deosebit ... decat sa reduc sarea oarecum. Am si eu picioarele umflate ... acum parca sunt mai ok, dar peste vara cand au fost caldurile acelea (si am prins si in Ro cand am fost calduri urate) imi erau de-a dreptul gogosele picioarele ... si chiar si dimineata mai erau umpic umflate. Nici acum nu incap in fostii mei pantofi, am doar ceva slapi (ca e destul de cald inca) si o pereche de pantofi pe care i-am achizitionat recent in care pot umbla.
Si totusi mi-a recomandat ciorapi medicinali, din aceia care cica ajuta si la circulatie si la varice. Am doua perechi, dar imbrcatul lor e de-a dreptul cumplit. Cam 20 de minute cred ca tot incerc sa-i trag pe mine ca sunt f. stramti mai ales in zona gleznelor si pana pe la genunchi. I-am purtat de vreo 2 ori, dar miracole nu s-au intamplat ... poate daca i-as lua zilnic ar fi mai bine ... dar cum si asa ma dor mainile, cand incerc sa-i imbrac imi vine sa plang uneori asa imi amortesc si ma dor.
In rest eu sunt ok ... bebelina e si ea ok sper, ca aici nu se face ecografie decat in cazuri grave sau speciale in trimestrul 3. Doar consult clasic, palpare manuala si ascultat inimioara. Deci habar nu am ce greutate sau lungime estimativa are. Dar de dansat in burtica danseaza , asa ca eu sunt convinsa ca e in parametri normali si creste bine! ... ca altfel nu se explica de ce creste mama-sa asa mult
.
Mara 34+ si Brianna
mihuta spune:
Mara,
si eu am probleme cu mainile, tot de prin august. Doctorul meu mi-a spus succint "o sa treaca dupa nastere". Imi amortesc dar cel mai rau e ca ma dor ingrozitor, la inceput doar noapte/dimineata, acum toata ziua, de altfel nu prea am putere in degete uneori. Astept sa treaca.
Eu am dormit foarte prost, sunt varza, probabil ca mi-a scazut tensiunea iar, ma doare stomacul ca simt toata mancarea acolo nedigerata si e o lupta pentru spatiu intre stomac si uter in care nu invinge nici unul. In plus sunt tafnoasa de numa, ma enerveaza oricine imi iese in cale. 33s +
Sophia
mihuta spune:
Iar am ramas singura pe aici...si data viitoare cand intru o sa fiti la capitolul 90.... 33s +
Sophia
pussi spune:
pufule m-am uitat pe toate siturile pe care le stiam... si mai sunt frumoase la BaBy COMFORT...si PREMAMAN.. care in TM au magazin, o sa rog o prietena sa mearga sapt. asta sa intrebe cat costa o lenjerie completa!
noi va dorim somnic usor!
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
MaraD spune:
Mihuta ...
Nu stiu daca ai citit ce ii scrisesem la Flory ... pe mine ma ajuta in buna masura manusa aceea ... ca de dopat cu Tylenol nu sunt incantata ... deci daca e vreo sansa sa o procuri, ar fi excelent!
Dar asa e ... o sa treaca dupa nastere. Eu sper ca va trece chiar in ziua nasterii ... ca altfel mi-e si frica sa tin bebelusa atat de mica si fragila ... mi-e teama sa n-o scap dat fiind ca nu imi simt complet mainile!
MaraD spune:
Fetele care sunteti online ...
Stie careva vre-un site cu cantecele de bebei ... Cutiuta muzicala ... sau orice altceva! Inclusiv povesti! As vrea sa le descarc si sa fac un CD, dar nu gasesc de unde le pot descarca!!!!
Mara 34+ si Brianna
pufulet74 spune:
NU esti singura, si eu sunt aici :)
Si cred ca si Mara, la ei e dimineata acum cred
Mara, chiar am vazut ca avem DPN-urile apropiate :)
Cite kg ai pus in sarcina? CUm reactioneaza acolo medicii la plusul de greutate din sarcina, ca aici sunt f critici daca pui mai mult kg decit se zice ca e bine.
Eu tot ma gindesc ca am retinut si multa apa, am pus 18 kg insa nu maninc mai mult decit de obicei si nici nu stiu ce, asa ca altfel nu pot sa imi explic ca am pus atit de mult.
Mihuta, ce nu imi plac mie raspunsurile medicilor de genul ca asa e in sarcina, si al meu mai zice asa si ma dispera ....
Pussi, buna idee, sa ma uit si eu pe site-urile alea. Am mai zis ca astept si sa se deschida MiniBlu in Cluj (12 oct) sa vad ce gasesc si acolo ...
------------------------
Flory 34+
Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!
Is it really true ... ?
pufulet74 spune:
Mara, daca poti sa astepti o sa ma uit eu de cintecele de genul zilele astea si o sa iti spun si tie, si pe mine ma batea gindul sa caut oricum.
Ma gindeam acuma ca ciorapii de care ziceai tu acum, probabil e un chin sa ii iei si pt ca burtica e mare, eu cel putin ma aplec greu si la fel si cu incaltatul sau legat sireturi, etc am probleme.
------------------------
Flory 34+
Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!
Is it really true ... ?